74

пак аз ли?

преди 12 години

СИНЬО И ГЕРБАДЖИЙСКО-ТОВА Е САМАТА ИСТИНА. РАЗБОЙНИЧЕСТВОТО ПРОТИВ ДЪРЖАВАТА ЗАПОЧНАТО ОТ ЖЕЛЮ, ФИЛ И КОСТОВ ПРОДЪЛЖАВА С ТИКВАТА БОЙКО.

73

БРАВОВИСТ

преди 12 години

АМА,КОЛКО СИ ТОЧЕН И ТИ САМИЯ НЕ ПОДОЗИРАШ.ТИЯ СА ВСЕ ЕДНИ И СЪЩИ -КОСТОВИСТИ.НЯКОИ ГИ НАРИЧАТ КОМУНИСТИ,АМА ТОВА Е САМО ЗА СОБСТВЕНО УСПОКОЕНИЕ,ЗАЩОТО СЕ ХВАНАХА НА ТЯХНОТО ХОРО ПРЕЗ 1989 г. И СЕГА НЕ СМЕЯТ ДА СЕ ПУСНАТ-КАТ ОЩИПАНИ СТАРИ МОМИ. СЕГА СА ДАЖЕ ПО-НАГЛИ. КАЗВАТ , ЧЕ ГЕРБ СА НАЙ-НОВОТО СДС. ТОВА Е ПАК ЗА УСПОКОЕНИЕ НА ГУЗНАТА ИМ СЪВЕСТ,ЗАРАДИ РАЗБОЙНИЧЕСТВОТО ИМ ПРОТИВ ДЪРЖАВАТА СЛЕД 1989 г.

72

Червената помия

преди 12 години

Ситуацията е повече од абсурдна...Хората, които продаваха на безценица всичко, които с разбойническо-мениджърската приватицзация окрадоха труда на поколения Българи, и после продаваха на скраб техниката, бутаха сградите и накрая-продадоха и земята под сградите-сега говорят против приватизацията.За момента са прави,разбира се.Но когато продаваха предприятията на времето по 2 за лев, защо не мислеха така?Да се готви БДЖ.Армията ни отдавна е частна, МВР ще е последно, за да пази статуквото.

71

gt

преди 12 години

Цитат - Според него Българските пощи се вадят от списъка, за да има и това като опция.О Ужас, когато Герберите ни доведат до просешка тояга единствения избор ще бъде масово разпродаване на държавата - та затова отсега се подготвят.Да ни е честито!!!

70

buba 72

преди 12 години

ще се сетите вие кой са най-кадърни в този парламент,малко ви е на вси4ки това което се случва за тези който гласуваха за ГЕРБ-да ви е 4естито цялото разбиване на държавата.Разберете че СДС е правилният избор!

69

червено и синьо

преди 12 години

Сини и червени в единен строй.Квото каже станишев ,мартинчо веднага го подема .А мавара само препява отстрани.Не си правят даже труда да променят някоя дума .Повтарят мота мо песента на таварищ Сергей

68

В ПОЩИТЕ....

преди 12 години

...ТРЯБВА ДА ИМА "ПРИВАТИЗАЦИЯ"---НЕИЗБЕЖНО Е!ИНАЧЕ ,ЩЕ ФАЛИРАТ И ТОВА...ЩЕ СТРУВА ПО-СКЪПО НА ДЪРЖАВАТА!КОМУНИСТИТЕ РЕВАТ...ЗАЩОТО НЕ МОГАТ ДА ГИ КУПЯТ ТЕ ...И РУСКИТЕ ИМ ГОСПОДАРИ!СЪЩИЯ ПРОБЛЕМ СТОЕШЕ И ПРЕД...."БУЛГАРТАБАК"!НОМЕРА БЕШЕ.....ДА РАБОТИМ НА БЕЗЦЕНИЦА ЗА РУСНАЦИТЕ!В "Т-МАРКЕТ", СА РУСКИ ЛАТИШИ---ТАМ СРЕДНАТА ЗАПЛАТА Е ОТ 300-350лв.ТИ ,...ЩЕ РАБОТИШ ЛИ , ЗА ТЕЗИ ПАРИ......???!

67

платон за 65

преди 12 години

Защо само частник? Аз ако съм шеф, и искам да въведа модерно обслужване, обзавеждане, начин на комуникация уклуги, ще изисквам от служителите да е така, както трябва? Това,ч е ед ържавно или частно влияе само на едно: къде и кой контролира печалбата от дейността. В останалите неща не трябва да има разлика като качество! Абе вие всички вундеркинди, труда на държавен и на частен ли го делите? Ако ти припари под тебе огън, няма ли да го гасиш с частни или държавни средства еднакво бързо?

66

Jack

преди 12 години

до 56 ,ти за печеливш ли се имаш бе мекотело,хванахте ли 3 % на последните избори за евро депутати и парламент,бас държа че си същия *** като двамата ви "вождове"

65

TPE3BEH

преди 12 години

Някой, влизал ли е скоро в Българска поща за да види на какво ниво са услигите там? Айде, стига ревахте, няма лошо да се праватизират тези пощи, само един частник може да вкара ред при тези хрантутници.

64

Анонимен

преди 12 години

Единствения начин да станем достойни граждани на ЕС е в края на крайщата българина да прояви разум и честност, и да гласува за тези които могат и искат да изведат България от това блато - Синята коалиция. Крайно време е да престанем с експериментите, които се обръщат срещу нас самите.

63

но мартин

преди 12 години

добре че затвориха кремиковци то и за него много плакахте всички

62

нов мартин

преди 12 години

БДЖ 15 000 пощи 8000 БНТ 3000 и още сумати хрантуци а и те подържат синдикатите да не се приватизират а да се назначат още по 3 хора в тях

61

Анонимен

преди 12 години

Боко Кратуня бърка посоките още от преди,дава десен мигач пред избирателите си ама нали е със специален режим на движение и си завива на ляво съвсем спокойно

60

Анонимен

преди 12 години

Меркел спря да кани Боко в Германия, защото разбра що за мутра е той, затова нашият Смехурко обикаля из Хърватия, Черна гора и другите балкански държави и изумява местните аборигени с простотиите, които ръси на всеослушание.

59

Анонимен

преди 12 години

Правителството на Костов, колкото и да сме критични към него, направи реални реформи в страната. Дойде на власт, когато страната беше в изключително тежко положение и средната заплата беше 3$ без никакъв валутен резерв и при рухнала икономика. Днес виждаме премиер, който се държи като абсолютен ***. Никой не може да каже каква е политиката му по руските енергийни проекти той изказа всички възможни позиции в обществото. България върви в изключително опасна посока и много малко хора си дават сметка за това колко са сериозни нещата.

58

някой си

преди 12 години

имаме договори с български пощи и от една година всички се прекратихалиард, той някой ми и върнаха достовените им стоки.Тогава се случи това което възнамеряваше Дянков,а иминно да изкара някой милиард,за да може и той като мИКИ МАУС да си купи и той някоя укрепена банка.Това е добре за тях,но какво ще се случи след това,като последваме примера на съседите.Замислете се какво ви очаква,надявям се много да Ви заболи,но това Вие го предизвикване и желаете.Бог да ви е на помощ!

57

Бай Цало

преди 12 години

Незабавна приватизация на тази комунистическа структура в която вместо един, дадена работа я вършат двадесет души. Дремат по пощите, особено по селските, кибици и пенсионери, някой ходят до работата подпиращи се с по две тояги.

56

Анонимен

преди 12 години

Продължаваш да се гънеш като червей на кукичката. Готов си вече да се отдадеш и на ДПС само и само да не признаеш, че истината е в Синята коалиция. Това говори за безпринципност и сигурно правиш следващ нов избор и следваща грешка*))) Ама ти си знаеш, изглежда ти харесва да си лузър.

55

demoktat73

преди 12 години

На ГЕРБ сега пък им хрумна да продават пощите, всичко друго е наред, само пощите останаха непродадени. Кой ли ще помисли за по- важните неща, надявам се, че след парламентарните избори през 2013 нещата ще се нормализират с истинската дясна политика!