86

Анонимен

преди 12 години

Абе, Тулски, на колко ракии писа коментара си?Що не се скриеш, бе, ***?Ти ли си еталон за мислене, бе, наивник?Изчезни като фантазия от този сайт!И то завинаги!

85

ицо

преди 12 години

без начение ботокс ли си слага ,.. каквато ще да е красавица си е Меган!:))

84

Анонимен

преди 12 години

Все българските жени обсъждаме! Нека да разгледаме и така нарчените български мъже. Сулю и пулю ми дават "експертни мнения" къде какви били жените и кви били българките! Та я се погледнете вие бе, българи. Комплексирани и некъпещи се. За полякини можете да си мечтаете само!

83

tulski

преди 12 години

Абе стига с тоя псевдопатриотизъм ! Половината коментари са: има милиони по - красиви българки и т.н. Къде са тия по - красиви българки, бре ? Я, погледнете внимателно по улиците ! Половината българки са с наднормено тегло и приличат на матрьошки. Да не говорим, че голяма част от българките изобщо не се поддържат. Патриотизъм, патриотизъм, ама хайде да не викаме на черното: бяло ! Да не споменаваме, че 95 % от българките не знаят, какво е спорт и поддържане на фигурата, а пък за физиономии, айде сега, на Балканите не са най - големите красавици. Пред севернячки друго не върви, като ще говорим за красавици. Що тичате на шведки,полякини и чехкини, и изобщо на Северната Раса, ами не тичате на българки, гъркини и туркини ?! Айде холан, патриотизъм, патриотизъм, ама да не изпадаме в крайности: ниЙ сме най - Убавите ! Не сме най - Убавите. Псевдопатриотизма е точно толкова вреден, колкото и нихилизма: изкривява се реалността на нещата.

82

Сашо

преди 12 години

Изключителни очи! Едно на десет хиляди да видиш такова чудо на живо в България. В Украйна и Полша доста по-често.

81

Анонимен

преди 12 години

Има къде по-красиви българки, които обаче не са се родили в САЩ или Англия, за да им се прави реклама.Тази хубава, наистина, но лицето й излъчва студенина.Личи си, че е от супер пресметливите к.р.в.и.

80

жена

преди 12 години

На мен пък ми харесва. Важното е, че нищо не й е в повече (за разлика от нашите силиконови певачки, пардон к*рви). Ако бях мъж - това щеше да ми е идеала за жена! Всичко си й е на мястото - нито твърде много, нито твърде малко. Много важно, че не била естествена. Колко други жени, с още повече подобрения по тях не могат да се похвалят с толкова красив външен вид...

79

Меганч0

преди 12 години

Тая колко *** е имала по лицето, колко да и се празнили за да й стане такава кожата....

78

Анонимен

преди 12 години

И мен ако ме минат с толкова грим и фотошоп ще бъде пример за поддръжание на лицето на съвършенството!

77

Анонимен

преди 12 години

Абе квото и да си говорим с кака си Джоли не може да се мери. Анджи има една по-естествена и висша красота. Тази е много кукленска нещо.

76

Анонимен

преди 12 години

Голям майстор на голям тезгях работи (Фидосова).

75

pepo

преди 12 години

Силви Вартан - това е олицетворени на женското съвършенство!

74

Аз

преди 12 години

Ей тва жените... няма толкова завистливи животни!!! Ботокс не-ботокс, Меган е невероятно сексапилно парче. Я ми кажете коя жена без грим изглежда много добре!?

73

рибарин

преди 12 години

Меган бейби рибке ще ми *** ли плувката ?

72

дон жуан

преди 12 години

Фидосова е много по-хубава.ама кой ти разбира тънката и нежна душица на искрито?????????????апропо-многото сланина пречи да се видят тия неща.

71

S.

преди 12 години

Napalno sam saglasna s # 64! Vseki moje da vidi estestvenata, nejna i krasiva Megan Fox predi i sled upotrebata na Botox. Potarsete chres Google, ima predostatachno snimki i sami shte se ubedite. Ne razbiram samo zashto dori i prekrasno izglejdashti jeni, blagosloveni ot prirodata da badat rodeni prekrasni, se poddavat na ludostta ot upotrebata na preparati za raskrasiavane ili se podlagat na plastichni operacii?

70

Хyйo

преди 12 години

Вики Петрова от бТВ много прилича на Меган Фокс. Ако Викито нямаше 1 дка ***, щеше да е по-яка от Меган.

69

до 68

преди 12 години

Огледалото ли ти го каза?

68

do 68

преди 12 години

Права си како, по Коледа си най-красива и обичана!

67

Искра Фидосова

преди 12 години

Аз съм най-красивата в България!