129

Airborne

преди 12 години

127, 126 Сбогом нещастници:) "преживяли сте" е точната дума хахахах добре че живеете само до 100. "Въздухара" ви храни сега всеки ден, че вие *** не можахте и пенсийте си да опазите та ви давам милостиня днешно време по улиците. Нищо правя го от сърце! "Бачкатор" *** не е обидна дума и дай боже някой ден да управляват бачкатори! Днешно време така наричаме хората, които работят, а по ваше време е било друго и обидно! От вашето време е и поговорката " учи за да не работиш "!

128

Безпартиен

преди 12 години

Като наближат избори всички политически ексхибиционисти изпълязват от леговищата си и дават "високо остроумни" заключения за актуалното без тях и бъдещето "със тях" развитие на държавата.

127

Анонимен

преди 12 години

124 ти май си бачкатор с напън за премиер? Работещ гербер,умен гербер,честен гербер,дървено желязо,млад старец.....смях

126

Анонимен

преди 12 години

124 РОДЕН СИ във въздуха и ти личи,че си въздухар.Вие герберите не работите,вие крадете като за селскостопанска олимпиада.А нас не ни гледай-преживели сме комунизма,преживяхме демокрацията и вас ще ви преживеем.

125

Царпанцун

преди 12 години

То е ясно кои са гладните кучета... усмихнатите крадци. Фейсбук им създава илюзията, че са толкоз популярни, че е време пак да си докарат по някой лев като влязат във властта.

124

Airborne

преди 12 години

ББ е най-доброто което се е случило на България в новото време! Народа не сме сляпи и ще ви плеснеме такъв шамар на изборите, че да може следващия мандат Бойко да управлява сам. Ревете драскачи, но сте на измиране "активните хора" и тези с гражданска позиция сме абсолютно наясно и виждаме какво става! Времената са други и глупаците измряха, ние които работим и движим тази държава оценяваме Бойко, а вие ***, крадци и търтей нямате думата вече.Оценявам ББ и тва е !

123

2121

преди 12 години

Софиянски е корумпиран г..з и няма право да говори!

122

яя

преди 12 години

до 118че човека си е много прав....а ти ***, така харесва ли ти а? гербер ли си кукунист ли все е тая

121

Анонимен

преди 12 години

щом досега значи няма осъдени олигарси,значи правителството се е провалило.за това-вън.

120

Анонимен

преди 12 години

В утрешния ден ...за ББ... или добро , или нищо..... Умните ще разберат за какво иде реч...

119

Анонимен

преди 12 години

Прав си Странджа.Гледам разруши монопола на Златев,"удари" с десетки нови обекти Божков,взе земите от заменки на Ганчев и Титан,Емил Иванов. Разсипа от взети пари във вид на спонсорство на МВР Ковачки и Минев. Удар след удар по олигархията,брой нямат. А *** направо ги попиля. Като връх на всичко в борбата с бандитската групировка са нови ,честни,неопетнени кметове с по 13 дела като Лече или като ламята-хамелеон К.Йорданов. Странджа, ни сме слепи,ни сме глухи ,пък и мислим с главите си.

118

гоце

преди 12 години

Ало,108! Или си много ***,или много пиян! А,тия на снимката много са огладняли!

117

Анонимен

преди 12 години

Аиде да идат вече за шистовия газ да разрушим и земеделието съд за всички политици он прехода насам

116

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

# 112Искал си да кажеш разрушава бандитска групировка с помощта на държавата...

115

Анонимен

преди 12 години

Какво направи Боко като кмет? Разви модела Софянски и го обогати с Котараците,Сашко Сталийски и зетчето Стенли.

114

Анонимен

преди 12 години

Ха-Ха-Ха,Мафиянски откри топлата вода.Като казах преди две години че Виденов ще ви се види Слънцевсички врякаха насреща.Това Костов,Мафиянски,разни Пръмовци и Хърсевцибяха ОПТИМИСТИ.А сега като отиде коня у ряката всички празноглавци заумуваха.Държава съставена от *** НЯМА БЪДЕЩЕ.

113

Анонимен

преди 12 години

111...Мислиш ли, че има някаква разлика във всичките тези 22 години... Аз не виждам такава... А разлика виждат само партийно зомбираните хора... дано не си от тях....

112

Анонимен

преди 12 години

Странджа,Борисов строи бандитска групировка под прикритието на държава.Но и тази лъжа ще лъсне.

111

Анонимен

преди 12 години

Някои май искат да се върне крадливото време.

110

Спонги

преди 12 години

ПП до 96.Софиянски , както всички политици на прехода (без никакво изключение) се възползва от кметството за да забогатее. ББ не направи нищо друго, освен да наблъска града с никому ненужни цгради. Когато влизате в София по Цариградско шосе виждате две кичозни претенциозни сгради построени без разстояние от магистралата. Цариградско шосе вече е тясно и има нужда от разширение. Тези сгради няма да позволят това. Кой им е разрешил да ги строят там. Впрочем, Фандъкова е свястна жена,