154

Анонимен

преди 12 години

Да пукнеш дано!!!

153

ДА ДЕ

преди 12 години

"Семерджиев: Съвестта ми е чиста!" --- ако имах съвест де!

152

превод

преди 12 години

ДКЕВР= Държавна Комисия за Енергийно Всеобщо Рекетиране

151

Анонимен

преди 12 години

Разбирам ги да искат всичко да е за наша сметка, но инвестицията е разход изцяло за сметка на монополиста с цел подобряване работата на дружеството - подобряваме качеството, намаляваме загубите. По този начин инвестицията се възвръща на база направените икономии без да се пипа цената! Кога тази кратуна на снимката ще разбере какво е инвестиция?! Кога ще започнат да им признават до 10% загуби? За останалото да влагат средства и да оправят инфраструктурата както си е по договорите им с държавата

150

Helzo

преди 12 години

Нещастна ГАД ***. *** в адски мъки и нека всичките злини на света да те сполетят нищожна слузеста разложена ***. Дяволът да те изкорми и да нахрани децата си с плътта ти докато още си жив и усещаш болката!!!!!!!!!!!

149

Анонимен

преди 12 години

"Шефът на държавният регулатор обясни, че по закон сумата на месечното възнаграждение за ДКЕВР се определя процентно спрямо средните заплати в сектора, който регулира комисията." С което си признава, че по закон е корумпиран и че колкото повече дига цените, толкова по-голяма му става официалната заплатата, а да не говорим за допълнителните официални и неофициални "хонорари" на гърба на народа.

148

Реалист

преди 12 години

Докато не бъдат обесени поне няколко такива като тоя и слабограмотния му шеф - мутрата-комунист МухаБойко, няма да има оправия!!!!!!Сега усещането за безнаказаност ги кара да крадат като за световно

147

Анонимен

преди 12 години

Ама ти имаш ли съвест ?

146

Анонимен

преди 12 години

Ангеле и моята съвест е чиста. С апартамент от 60 кв.м,без кола....без парцел в Сани бийч. С 36 г.стаж. Няма влог от 200000 хл. лева. А ти не се бръснеш ,за да си скриеш чистата си сэвест..

145

Анонимен

преди 12 години

Като нямаш НЕЩО, как можеш да лъжеш, че било и чисто.

144

Анонимен

преди 12 години

Борисов това е твой служител хайде скриисе зад него.Как да стане като и приличате!!!??Тоя не го е назначавал СтанишевТи го назначи .Той работи срещу народа си по твоя заповед

143

Анонимен

преди 12 години

Този не е за бесене.Този трябва да бъде одран жив!Пожелавам му го.

142

Анонимен

преди 12 години

Eстествено, че ти е чиста, то нашите критерии за чиста съвест нещо не са наред.

141

до Семерджиев

преди 12 години

Ангелееее...лъжльо безочлив...ха продай ми мястото до Сл.бряг на мен сега, давам ти 40 000лв. !!! тая комисия да изчезва моментално!

140

glavatar

преди 12 години

Това е цяла наука,да лъжеш толкова нагло пред очите на поне 200 000 души,гледам го сутринта и не мога да повярвам на това което слушам.Имот близо до Слънчев Бряг купен преди 4 години 35 000 лева?????? Ами дори сега едно студио от 40 квадрата струва повече .Питам се дали ги търсят такива изпечени лъжци не покриват далавера с така наречените монополи в смисъл дали цената на парното тока водата не е по-ниска и доплатеното от нас не отива в някоя партия.Може би никога няма да разберем.

139

Анонимен

преди 12 години

Вредители на съвременна България. Нужно е спешно прочиствате на страната от национални предатели като този!

138

Анонимен

преди 12 години

Този наглия спешно трябва да се обеси, и жена му, и децата му и целият му род!

137

може и да не емнат

преди 12 години

тази комисия е много необходима .Необходима на всички управляващи за да оправдават безкрайните си далавери с монополистите .Затова за шефове се избират *** .Та какво зависи от този алкохолизиран полу-интектуалец .За да има пари за пиене подписва всичко .В никоя държава цените на енергията не се решават от комисия .Навсякъде за това носи отговорност правителството .Но в БГ всичко е извратено щото им вярваме

136

Гошо

преди 12 години

Абе и аз искам да си купя там в същото селце една къщичка,недовършено строителство като неговата ,ама нема по евтини от 100хил .евро/ Тоя откъде я намери за 30хил.ЛЕВА!То за 30хил.евро нема.На *** ли ни прави,или сме такива,ааааааааааа?

135

До Распутин

преди 12 години

Той Борисов много неща обеща. Още като беше кмет обеща как ще ... фамилията на Софийска вода. Някой да е видял нещо друго освен повишаване цената на водата и влошеното качество? Борисов е силен по приказките, за дела не го търсете.