68

ДО ГЕРБЕРИТЕ

преди 12 години

На ГЕРБ икономическия разтеж знаете ли в какво се състои: СИНИТЕ ЗОНИ В ОБЩИНИТЕ ТОВА Е ЗА 2 ГОДИНИ

67

ДО ГЕРБЕРИТЕ

преди 12 години

На ГЕРБ икономическия разтеж знаете ли в какво се състои: СИНИТЕ ЗОНИ В ОБЩИНИТЕ ТОВА Е ЗА 2 ГОДИНИ

66

!

преди 12 години

ГЕРБ!

65

до 64

преди 12 години

Дори и БСП са по кадърни от ГЕРБ гламави ***, няма такъв идиотизъм поддържниците на ГЕРБ и самите ГЕРБ. Вие дори незнаете защо гласувате за ГЕРБ просто защото не е нещо друго, смятай как се избира правителство не защото ще работи, а защото не е нещо интелигентно, вие хора сте за съжаление !!!

64

ДО ГЕРБЕРИТЕ

преди 12 години

И този олигуфренски кабинет на ГЕРБ е плод на олигуфрените от народа, съжалявам ви олигуфренчета от ГЕРБ

63

57 до 63

преди 12 години

Момче,БСП са по-кадърни и компетентни и по-хаберници от ГЕРБ.ДОООООООООООООООООООООООООООООООООооооооооооооооооооооооооооооБРЕ!!!:Д

62

ДО ГЕРБЕРИТЕ

преди 12 години

всяко друго с изключение на ДПС е най малкото зло в сравнение с ГЕРБ, по некомпетентни безхаберници от ГЕРБ не е имало от векове тъпчо, но само *** в държавата немогат да го проумеят !!!

61

Теменуга

преди 12 години

Пакта е аргументиран и има голям смисъл в него.

60

от 57 до 79

преди 12 години

Естествено. Всички остнали ми се струват много по-голяма леш от ГЕРБ, а не искам да НЕ ГЛАСУВАМ, защото така де факто се гласува за партиите с най-твърд електорат, затова избирам най-малкото зло.И ми е интересно, понеже вие не сте съгласни, че ГЕРБ са най-малкото зло. Ви питам:КОЕ Е НАЙМАЛКОТО ЗЛО СПОРЕД ВАС?За кой ще гласувате вие?

59

rumen221

преди 12 години

ЗА "ПАКТА НА ДЯНКОВ"...*** документ, по-***, най-***, "пакт на Дянков"...КАЖЕТЕ, - Какво пречи друго управление, да пранира НЕРЕАЛНО ВИСОКИ ПРИХОДИ, в рамките на "пакта Дянков", и пак да направи ...:- РЕАЛЕН ДЕФИЦИТ ОТ 10%... И ПРЕРАЗПРЕДЕЛИ 50% ОТ ДОХОДИТЕ...Дянкооов, Дянков,- ЗА СЧЕТОВОДИТЕЛ СТАВАШ - ЗНАЕШ ЧИСЛАТА ДО 100..., НО ЗА ФИНАНСОВ МИНИСТЪР - НЕ...!!!

58

до 57

преди 12 години

Е ти щото незнаеш за кой и затова ли гласуваш за ГЕРБ ??????

57

ДО ГЕРБЕРИТЕ

преди 12 години

Ей смешници бат Бойко управя ли ви газообразно

56

до 55 и 53

преди 12 години

до 55 и 53 "ДО ГЕРБЕРИТЕ "Е за кой да гласувам, ако не за ГЕРБ, бе мой?Ти лично за кой ще гласуваш?

55

ДО ГЕРБЕРИТЕ

преди 12 години

Само Българи излъгани от ГЕРБ останаха по форумите пък и в Държавата

54

****

преди 12 години

Искаше ми се този дянков, да беше министър в гърция,за да видя дали щеше да приказва и действа както тук в българия,ако беше там, до сега гърците да са го забравили,че е бил министър някога.

53

ДО ГЕРБЕРИТЕ

преди 12 години

Дянков се оправя със подутите си банкови сметки, прехвърля *** в Щатите че не ее изтина, а тъпия Българин си мисли че мед му носят ей олигуфрени с глави в сеното, пасете сено и мълчете

52

атака

преди 12 години

червени и сини комунисти се пукат от яд, че дянков се справя с голямата криза

51

rumen221

преди 12 години

Приятели, Националния ни интерес е кристално ясен МАТЕРИАЛНО И ДУХОВНО БЛАГОДЕНСТВИЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!НО ДНЕС НАД БЪЛГАРИТЕ СЕ УПРАЖНАВА ГЕНОЦИД!!!1. Цената на живота ни (като на животни), се нарича - "Жизненен минимум" и днес е 248лв. С по-малки доходи ни умъртвяват чрез глад това е физически геноцид!- Минималната цена на труда ни, като на социални животни - "Социалния минимум" е 674лв. При по-малка минимална работна заплата, над нас се извършва социален геноцид!!!- "Издръжката на едно дете" е средно 370лв.ОТ КЪДЕ ПАРИ ЛИ?- Средната ни работна заплата е 17% от средноевропейската, а произвадителността на труда ни е 27% от нея!!! Следователно средната ни заплата ТРЯБВА БЕЗПРИКОСЛОВНО, да е със 63% по-висока или да е 1026 лева!!! Това означава още 7-8 милиарда ПРИХОДИ и в социалните системи!!! За по-високи доходи РАБОТОДАТЕЛИТЕ ТРЯБВА, да модернизират производството си, а за да го направят Данък печалба, за инвестираната и част в България, ТРЯБВА, да се намали на 5%, а за останалата и част, първо да плати ДДС от 20% (та какво друго е печалбата, ако не добавена стойност), а после и колкото са удръжките на работещите граждани 37.5%...Което означава още 7-8 милиарда ПРИХОДИ в бюджета!!!ТАКА ПРИ ДЕМОКРАТИЧНО И СПРАВЕДЛИВО ОБЛАГАНЕ, ПРИХОДИТЕ В БЮДЖЕТА ЩЕ НАРАСТАТ С 2/3, БЕЗ СЪТРЕСЕНИЯ ЗА НИКОГО2. Пари за пенсионната система има и при днешното ниво на вноските, но! Гражданите дори и най-развитите държави не могат да поддържат ПЕТ ПАРАЛЕЛНИ ПЕНСИОННИ СИСТЕМИ, както е у нас, - Солидарна,- Капиталова лична (но защо частна),- Пофесионална- Капиталова обща (държавен Сребърн фонд)... - Данък Обществено осигуряване, с който работещите граждани плащат КОНСТИТУЦИОННОТО ЗАДЪЛЖЕНИЕ на Държавата!!!Днес Парите за пенсии са достатъчни, но само ако Държавата и Гражданина си плащат задълженията по Конституция, като:1. Пенсийте се отделят от Социалните задължения на Държавата, която ги дължи по Чл.51 от К-ята2. Премине се изцяло на чиста Солидарна пенсионна система, подпомагана от Общата капитарова система3. Чрез Противоконституционния на Чл.60 "Таван" на осигуровките, годишно се крият над 1 милиард лева..., а от ниско обложените Девиденти и доходи от Наеми, се пестят още толкова...4. Почти 1 милиард Социални осигуровки и помощи, също не се облагат пенсионно и здраво, макар че тези хора се лекуват и получават пенсииТАКА БЮДЖЕТА МОЖЕ ДА СЕ УДВОИ!!!И накрая: Днес тези наши пари се присвояват от безмерно силната, спрямо отделния човек, ОЛИГАРХИЯ, разхайтена от НИСКАТА ЦЕНА НА ТРУДА НИ И НЕОГРАНИЧЕНАТА И ПЕЧАЛБА!!!

50

Анонимен

преди 12 години

Дянков е пич

49

Анонимен

преди 12 години

ТОЯ КАТО ГО ВИДЯ И МИ СЕ ПРИЯЖДА ПИЦА