28

Анонимен

преди 13 години

Щом е Руснак не го хвали. Един по малко на земята. Жалко, че пияните *** имат толкова поддръжници и фенове по тия чалгарски земи.

27

ПОЖАРНИКАР

преди 13 години

ЖАДНИЯТ *** СЕ Е НАПУКАЛ С БЕНЗИН ВМЕСТО С ВОДКА, ПОСЛЕ Е ПРЪДНАЛ И СЕ САМОЗАПАЛИЛ

26

Big Bad Wolf

преди 13 години

Тоя рашън трябва да е бил доста спиртосан, че да успее да се запали.Само не разбрах със запалка ли се е запалил или при качването на статуята някоя искра е причинила самозапалването.

25

...

преди 13 години

Абе много руски *** има в БГ които плюят ли плюят по нас...що не си хващате пътя и обратно при сънародника ви в слънчев Сибир?

24

до 5

преди 13 години

Не сте чели - затова не знаете !

23

До: PENE

преди 13 години

от 01.03.2011-руската милиция става полиция.Що за необразована *** ?

22

...

преди 13 години

То и аз да живея в Сибир и аз ще се самоубия хахахах, Русия е отврат.

21

Бай Драган

преди 13 години

Правилно, какво са засравнявали. И кво, че изсмуквам повече ракий от колкото двама руснаци? Туй вярно, че пия само за удоволствие, а не като руснаците да се насвяткат. Те пият и после се напиват, а ний, южните - пием за кеф! Хайде, отивам да пийна нещо, че сутрин като се събудих след вчерашния кеф нещо не ми е много добре. Ние сме пиячи за удоволствие, а те са долни алкохолици. Наздраве!

20

някой

преди 13 години

До: PENEАбе знаеш ли, че наскоро чух че руската милиция щяла да се прекръсти на полиция? Не знам дали не са го въвели вече, така че може и полиция да са.Ама мене ако питаш - все тая. Пременил се Илия - пак в тия!

19

някой

преди 13 години

До: номер 13Аз с очите си съм виждал пияни шведи и пияни шведки! И руснаци пияни съм виждал, но шведите се отрязват като талпи. А видях една шведка ученичка, която изпи почти една бутилка водка и заспа като заклана, че даже захърка!Това са обаче северни народи. Ние сме южни, нищо общо нямаме с тях.

18

до 11

преди 13 години

Ти статистиката в интернет недей гледа, тя включва само продадения алкохол в магазинната мрежа, затова германците са на 1-во място, защото купуват от магазина, а руснака пие самогон, не купува от магазин и статистика не го лови.И аз по статистика нищо не пия, щото нищо не купувам, а всъщност пия повече от германеца домашна ракия и вино.

17

PENE

преди 13 години

"Уважаеми" *** !Научете се , в Русия няма полиция - има МИЛИЦИЯ ! ! !Що за необразована *** - нямате една статия без правописни или фактологически грешки !!?

16

българин

преди 13 години

Абсолютно съм съгласен с Londra!!!Но това искам да го кажа на русофилите и русофилчетата, които ме изкарват русофоб и американофил, всеки път когато не съм съгласен с тях, че руснаците ни били братушки понеже сме славяни, с общи корени и културата ни била еднаква едва ли не!Мисля, че ние сме много по-близо до италианците отколкото до руснаците.И ние пием вино като тях. Те даже си имат ракия като нашата, но се казва грапа.А ракията идва от Турция. Водката е руско питие.

15

Londra

преди 13 години

Северните народи - англичани, финландци, руснаци и т.н - пият, за да се насвяткат. Южните народи, включая и българите, пием за удоволствие, с мезета, в хубава компания, и т.н. Англичаните са същите *** като фанландците, северните руснаци, като се напият. Нямате на идея какво означава освинсване - и мъже и жени. Като животни са.

14

до Жоро

преди 13 години

Защото Ленин им обещал водка 40 градуса!

13

****

преди 13 години

А за английските *** нищо не казвате,те като се напият са още по зле от останалите народи,то и нашите не лъжат в това число,нашите се правят на шумахеровци, и затова четем всеки ден за катастрофи причинени от пияни водачи.

12

Хехе до11

преди 13 години

Русия е страна большая -люди много, такава е статистиката просто. Не и вярвай ,зависи от много неща ,като деца ,старци ,болни и пр. Пият много както и навсякъде... Въпрос на манталитет , възпитание и донякъде наследственност!

11

Всички са пияндета

преди 13 години

В България е прието да се мисли, че в Русия пият най-много. Но това със сигурност не е така. Не давам линк да не ми изтрият коментара, но лесно се намира в интернет. Та така - руснаците са доста след Германия, Франция, Испания, Унгария и... България по литри на глава от населението. И това е официална статистика, която не включва домашна ракийка, която никой не брои. Както не включва и нелегален внос, който в България също на доста високи нива. Така че доста ги бием братушките по пиенето.

10

до 8

преди 13 години

Няма тафтология. Новите руснаци - надявам се знаеш какво означава - не са пияндурници. Познавам доста от тях. Образовани, владеещи езици, заможни, възпитани. Виж народът си е народ, в БГ не са ли същите?!

9

Анонимен

преди 13 години

Сигурен съм, че този руснак съвсем скоро ще се самоубие от срам с два куршума в тила и един контролен в сърцето.