309

онзи

преди 12 години

Майната и на Русия... как не продължи още малко тая война.

308

Ха ха ха

преди 12 години

Историята се пише от победителите.Като не забравят своевременно да унищожат всичко различно от тяхната версия.После започва масово набиване в канчетата на простия народ коя е истинската истина а тези които мислят различно страдат много . Така е било в робовладелския строй , така е било през средновековието ,така е било през комунизма , ТАКА Е И СЕГА .Помагат медии ,помага интелигенция ,полиция ,съд а народа може само да лае безполезно по форумите. Каквото и правим.

307

Филип

преди 12 години

Провокативните ционистично юдейски напъни на слугите на световният капитал и тяхните платени агенти, да инсинуират и тиражират масово омраза и човеконенавист към с нищо незаслужилият руски народ,преписвайки им и вменявайки собствените си агресивни планове за война и инвазия, на Сталин и руснаците в Европа, са са още от преди началото на 2-та СВ.Сталин наистина заслужава поругание и омраза от прогресивните хора ,че не се възползва от случая в края на войната като победител, да направи цяла Европа съветска,а самолюбиво удържа на генералисимуската си чест и дума на съюзник, пред лицемерният Чърчил, който бе изявен представител на най тъмните реакционни и финансово политически кръгове за световно господство и който една година по късно има наглостта по най подъл начин да бъде инициатор и да му обяви нова студена война.

306

И все пак ....

преди 12 години

Половин Европа стана съветска..... Е как е хареса ли ви ? 50гдини!!!!!! И съветските мужици къде бягаха , в коя Европа ? А съответните "европейци" къде бягаха? От коя Европа към коя Европа ? Помним ли А ?

305

Анонимен

преди 12 години

Болните мозъци от години бълват скодоумните си блянове за разпад на Русия. Пионер в тази оперета беше Мончо Герганин Паси още през 1995 г., когато даде 10 години живот за отечеството на Шляпин, Достоевски и Рахманинов. Не знам дали на него вече му се е изчакало чакалото, но за младите му последователи има добри вести: Очевидно, подготвяйки се за неизбежния си финансов крах, Русия се освобождава от излишните си парични ресурси - ще даде 15 млрд. долара заем на МВФ. Та*ак г-жа Петрова...

304

Анонимен

преди 13 години

Черноморието се изкупува с пари на КГБ, после ще изреват, че имат интереси тука и ще стане като в Южна Осетия. Само дето са им къси ръцете да оперират на наша територия, даже въпреки френските си вертолетоносачи.

303

тери

преди 13 години

И все пак Германия произвежда и Мерцедес и Фолксфаген. Даже заведе и хората до Луната. другото е - неть человек, нет проблем. есть человек - есть Завод имени Ленина.

302

Ристо Мотористо

преди 13 години

Ако Русия беше нападнала първа, нямаше да има десант в Нормондия а край Ленинград и американците щяха да подкрепят Хитлер а не Сталин и те така....

301

Анонимен

преди 13 години

независимо от началото и от изхода на ВСВ, ние сме си все скотове!

300

ЕДИН 2

преди 13 години

До 302.Не се пиши Българин ***!Вземи си думите обратно мръснико и проумей - че ако живееха като скотове нямаше да изкупят половината Черноморие....

299

Чърчил

преди 13 години

Боже опази.

298

българин

преди 13 години

До съветска смрад 299:Великата ти нация и днес живеят като скотове и дават дупе за да избягат на Запад, включително в България. Та, майката ти Русия е вековно обазана в собствени изпражнения.

297

Ники

преди 13 години

'Ако'....ама НЕ Е...

296

атаман

преди 13 години

298 Освен че си неграмотен, нищо не разбираш от история. Съветвам те да не пишеш по теми които са ти чужди. Това че съдиш по себе си" жалки ***" не ти дава право да обиждаш предците си.

295

Анонимен

преди 13 години

Вярно е ако Сталин беше нападнал пръв сега планетата земя щеше да се казва майка Русия велик човек велик нация.

294

Стига с тъпи теми

преди 13 години

Стига сте ни занимавали с руснаците.Не ме интересуват, ако не ако.Това е една страна със затихващи функции, която до 30-40 години ще се разпадне !

293

Анонимен

преди 13 години

Втората световна война започва с вероломно нападение на Германия, СССР и Словакия над Полша на 1 септември 1939. На 3 септември 1939 Франция и Великобритания обявяват война на Германия.СССР до 22 юни 1941 е бил съюзник на Германия и е вършил военни престъпления наравно с фашистите. След конфликт между Хитлер и Сталин двете страни започват да решават териториалните си претенции по военнен начин.

292

SAVCHO1950gdg

преди 13 години

ТАКАВА ГЛУПОСТ МОГАТ ДА КАЖАТ САМО ПЪЛНИ НЕВЕЖИ, КОИТО НЕ ПОЗНАВАТ ИСТОРИЯТА, ПОЛИТИЧЕСКАТА, ИНДУСТРИАЛНО-ИКОНОМИЧЕСКАТА, ХУМАНИТАРНАТА И ВОЕННО-ТЕХНИЧЕСКАТА СТРУКТУРА НА СВЕТА ПО ТОВА ВРЕМЕ !!!

291

кистоник

преди 13 години

всв наистина е започнала вероломно. все пак имаш пакт за ненападение. а,че съветите са взели мерки, говори бързата евакуация на заводите. разгромяването на ръководството на червената армия също не е било добро дело. тухачевски(лисвидилан), например, е предлагал ешелонирана отбрана, но и вероятно русия се е готвела за война. все пак щеше да е по-добро от уолстрийтските кръвожадни банкери!!!

290

Реалност

преди 13 години

В лятната "засуха" откъм новини, на пишещите братя журналасти не им остава нищо друго, освен да творят журналастика. Разтягаме локуми и опъваме ластици. За да хапнем някой хонорар. Реалност...