62

да-да,ама не

преди 12 години

Те това е лицето на мутро-милиционерската партия ГЕРБ.На гласувалите за нея и герберастите честито ! п.п. В Китай такива като тоя ги разстрелват публично по стадионите,а що се отнася до проверката е ясно какъв ще е резултата-"невинен"

61

иванчо - до 60

преди 12 години

Проблемът е, че отвън няма да се храни толкова добре, ако не е в парламента... ;)

60

МАКС

преди 12 години

Лъчко толкова се омаза и сега и преди стелефончетата, че не виждам защо тгрябва да му се обръща толкова внимание, все ми се струва че и мястото не му е в паламента, той добре се храни и от вън!

59

Анонимен

преди 12 години

Да вземе някой да поразследва тази охранителна фирма, как си изкарва парите, че ги пилее толкова лесно за скъпи консултанти.

58

Анонимен

преди 12 години

Всяко чудо за три дни! Герб са машина за гафове, като се почне от лидера им та стигнем до депутатите и активистите им. По-страшното е затъпелия и бездушен народ, който си обича простотията и я издига в култ докато не се самоизядем и не затънем в блатото на посредственоста наречено България.

57

***

преди 12 години

Отвратително беше онова интервю. На мястото на водещите щях да го прекратя на втората минута или поне да му извъртя един *** шамар.

56

Анонимен

преди 12 години

От цялата дандания стана ясно едно нещо.Сегашните управляващи са също толкова крадливи колкото предишните но са значително по-глупави.Доган изкара 2м с консултацииА този *** значително 130000простата аритметика показва, че Доган е 15 пъти по-умен :)

55

51

преди 12 години

Как да ти отговоря? Не ми е кеф, че сега детето ми като излезе да играе се притеснявам, от крадци, педофили, изнасилвачи, убийци, луди, бездомни кучета, ненормалници с коли и джипове, притеснявам се да го пусна до магазина, за да не го излъжат, да му дадат нещо с изтекал срок на годност и т.н. Притеснявам се да го пусна на училище, за да не го рекетират, бият, подлъжат с наркотици, да не го принуждават да прави неща които не иска и не са редни. И живеем ден за ден спред динамиката на ситуацията.

54

mariq

преди 12 години

Гледах интервюто му по БТВ в сутрешния блок - няма такава наглост .Все едно казваше - вие какво и да казвате , никой няма да ме пипне мен и паричките ми , а и ще продължа да си ги вземам - консултирайки :)). Надсмиваше се над всички ни.

53

DeDe

преди 12 години

До 51 Ама ти си мислиш че това е демокрация ??? Демокрацията е строги закони и правила които се изпълняват,има я в някои страни ,като например ,скандинавските.В България е анархия на червените мутри, и няма нищо общо с демокрацията.

52

Пример

преди 12 години

Ако и на този му се размине-призвания да твори закони, да бди за правовият ред в държавата, да защитава националните интереси и да бъде ПРИМЕР за подражание, означава, че ВСИЧКИ НИЕ МОЖЕМ ДА НАРУШАВАМЕ ЗАКОНИТЕ !!!МОЖЕМ ДА КРАДЕМ !!!МОЖЕМ ДА ПРАВИМ КАКВОТО СИ ИСКАМЕ !!!НЕ БИВА ДА ПОДЛЕЖИМ НА СЪДЕБНО ПРЕСЛЕДВАНЕ !!!ДЕПУТАТИТЕ И СЪДИЙТЕ ГО ПРАВЯТ, НИЕ ДА НЕ СМЕ УЛАВИ ?!?!?

51

Анонимен

преди 12 години

искам да ви питам колегите..народа.. така на базата на над 20 годишния опит... кефи ли ви демокрацията??...

50

Аман

преди 12 години

Доган втори номер,ха ха ха ,консултанти ,това си е жив подкуп бе мутри-депутати.

49

Лъчо Мозъка

преди 12 години

Това е символа на ГЕРБ - ***, нагъл крадец.

48

Глас Народен

преди 12 години

Подписка за отзоваване на народният представител Лъчезар Иванов !+-

47

Яко

преди 12 години

Мозъка на Тиквата ще бъде проверяван от Тиквата на Мозъка. Шменти-капели...

46

Лъчкооооо

преди 12 години

Незабавно Операция "СУПЕРНАГЛИТЕ" в Парламента !!!Какво си имаме висш партиен функционер, бивш зам.председател на Народното Събрание уличен :1.Взел пари и забравил да плати данък2.Лобирал за фирма под прикритието на консултантски договор за 121 000 лв.3.Излъгал избирателите, че няма да краде като тройните...,всъщност взема колкото може да отнесе.4.Нагъл до безобразие по ТВ пред целият народ...*** някакъв...АЛООО Управляващите ОЛЯХТЕ СЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

45

ПЕТРОВ

преди 12 години

ЗАЩО ВОДЕЩИТЕ НЕ ГО ПОПИТАХА КАК УРЕДИ СЕСТРА СИ В 5 МБАЛ СОФИЯ ЗА ШЕФ

44

Анонимен

преди 12 години

Ела Вълчо , изяш ме!Кажи му ГЕРБ-ер и не го обиждай!40340

43

хаха

преди 12 години

Да живеят ГЕЙберите-ние си пишем те си крадът....само така-така се живее-Боко ти си пич.....!!!