327

Мнение

преди 12 години

Какво сте се хванали с правописа? Повечето тук пишещи също са много скарани с българската граматика.

326

Фанатик!

преди 12 години

За 70 милиона евра знаете ли колко *** можеше да закупим ? ДОБРИЯ *** Е МЪРТВИЯ *** ! ПС Прочетете в 24 часа статията "Мразя пенсионери които ЯДЪТ!" След това ме критикувайте колкото искате !

325

САПУН

преди 12 години

Абе на мен ми се вижда, че пише 12 милиона. Иначе трябва да се инегрират - трябва да бъдат накарани при трето и следващо дете да плащат /като в Китай/, да им се спират помощи и издръжки. Да ги видим тогава дали ще търсят помощи и издръжки.

324

123effgfgg

преди 12 години

Ciganina si e ***!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Neznam do koga pak shte im pozvolqvame da se ebavat te sas vsi4ki.I ako te sa 1 200 000 to balgarite sme 6 000 000 taka 4e da se probvat

323

Анонимен

преди 12 години

"Не се ебаваИте с 1200000 роми" - този надпис казва всичко:1. БГ е на прага на етническа и социална катастрофа.2. Понеже не им стигнаха парите на всички работещи българи, искат и от ЕС - на ромите всички са им длъжни.3. "ЕБАВАИТЕ" се пише с Й не с И. Поне плаката да си бяха написали грамотно.4. Съжалявам за малкото читави роми, които работят и не крадат (или поне не чакат само на помощи).

322

БМ

преди 12 години

То едната нула в повече е за авторитет бе бате.Да си мислим ,че сме много.ХахахаИма ***-има проблем.Няма ***-няма проблем.

321

хм

преди 12 години

оляли са се с нулите... ама като нищо след 20 г. да са и толкова

320

СМЪРТ

преди 12 години

Най ме кефи,че простите *** пак имат грешка,което говори колко проста черна *** са :) милион и 200хиляди са,не са 12млн

319

Мангуста

преди 12 години

Да им се даде една парче земя някъде по света и да се махат от тук.Писна ми да плащам чужди сметки.Жалко,че този който можеше да ги оправи вече го няма.

318

Бай мангал знае 2 и.

преди 12 години

Ако Европа спре парите вашите ромски лидери ще трябва да спрат да си строят дворци и да си купуват лимузини... Питайте тях къде са ви парите за интеграцията!Правописа на плаката е меко казано смешен :))) *** то толкова си можете с и без интеграция...

317

Анонимен

преди 12 години

Първо научете правопис ***.Второ питайте дон Цеци за парите -- той ги оползотвори

316

С парите на ромите

преди 12 години

Всичките пари за роми трябва да отидат целево -- най-добре е да се построят затвори и всеки престъпник бил той *** или друг да лежи в затвора за извършени престъпления.

315

Анонимен

преди 12 години

Не се *** с българите в собствената им държава! С тези пари да им се плати тока, водата, социалните и здравните осигуровки, обучението, защото всичко е от нашия джоб. Тези пари са си наши и толкова! Да се плати там, където до сега ние плащахме! Никакви пари да не им се дават на ръка! Ще ги изпият и изядат и пак ще крадат и няма да работят.

314

но комент

преди 12 години

Истината ,която е скрита зад най-различни плащания, за да не се разбере е-българите плащаме на *** 10 милиарда лева всяка година!

313

Анонимен

преди 12 години

romite da si pitat car Kiro kyde sa im parite za integraciqta

312

бг

преди 12 години

Значи ние сме 7 човека и един от нас е ***.....кво ша стане ако се поебаваме малко с него....?Да пробваме лиии....

311

но комент

преди 12 години

Но ще дойде време когато и последния българин ще избяга, и тогава *** ще изпукат от глад.И те го знаят много добре-в село, където има повече българи,*** са добре.Останат ли в някое село само ***-умират от глад.

310

Анонимен

преди 12 години

но комент - не само къщите и жените си но и дъщерите си

309

но комент

преди 12 години

Българите сме роби на *** в собствената си държава!Детски, безработица, енергийни помощи - какво ли още не?10 милиарда на година плащаме на ***, и пак няма да се наситят.

308

mda

преди 12 години

българите явно няма да могат, но ромите биха могли да го разкарат Цецко