37

ЕКО ТЕРОРИСТ

преди 13 години

Майна Таун е с вас!Машини от всички страни,обединявайте се! РЪЪЪШ

36

Анонимен

преди 13 години

По случая ще си пусна песнета на Мегадет - Енд Гейм. Поздрав за всички фенове. Долу контрола, свобода за личността и обикновения човек! Да сринем новия ред преди да са ни сложили чиповете!

35

Хакер-фен

преди 13 години

Всички,които не подкрепят хакерите в атаките им срещу правителни сайтове,всъщност са *** на правителствата за установяване на нов световен ред и глобален контрол над населението!

34

Анонимен

преди 13 години

А ти си си поверил данните на всякакви други институции и не институции защото? Някой е казал, че може да им се вярва? Евреите казали - вярвайте ни бе...и стадото си набута парите в ръцете им да бъде стригано по-лесно. Умните хора са казали - когат започнат да ви налагат ограничения и да ви отнемат свободи в името на сигурността и демокрацията, точно сигурността и демокрацията са първите които умират. Аз като гледам досега тия групи не са сринали сайта на станойчо от село дето си написал блог...

33

Странно

преди 13 години

Колкото и странно да звучи има хора, които защитават безчинствата на такива хора в нета.Замисляте ли се какво може да стане с такива атаки ... лични данни, имотни състояния, друга конфиденциална информация да плъзне в нета и за Вас самите (защитници).Да не говорим, че се радвате ако се хакне сайт, но не мислите, че това ще доведе до използване на повече Ваши парички за да се върне положението в ритъм и да се направят по-скъпи зашщити от такива безделници, докато пак не го разнебитят.УСПЕХ

32

Varg

преди 13 години

Браво.Тези хора са бъдещето на света.

31

Кръчмаря

преди 13 години

Дори в анархията се установяват някакви йерархични правила и ред. Сриването обаче на подобни системи ще разруши с това и начина за въздействие. Именно за това трябва да се подходи ... да кажем творчески. Да се намери критична точка която да осигури поврата и невъзврата така да се каже. Пример - за да се промени начина на избори в БГ парламента от партийни листи на мажоритарен трябва именно парламента да гласува тази промяна в конституцията. Това никога няма да стане без външна принуда.

30

Анонимен

преди 13 години

Кръчме, анархията може да има катарзисен ефект. Празно няма в природата. Понякога обаче и даже много често е нужно да се срине една система, за да се осъзнае и появи новата, по-добрата. Гаранция за нищо няма, но факт е, че нещата не вървят добре по този начин и назряват сериозни епохални даже промени, и това се вижда не по-хакерските атаки, а по други далеч по-колосални процеси.

29

Кръчмаря

преди 13 години

Унищожаването на една система пък била и за контрол без замяната и с нещо по-добро води само до анархия. Тъй като анархията е деструктивна в самата си идея - не очаквайте това да води до нещо по-добро. Единственото което би било подобрение е повишаването на самоконтрола при понижаване на общия контрол. А това може да се постигне само чрез повишаване на нивото на разбиране на процесите около него от всеки един.

28

Чичо Гошо

преди 13 години

До 13, 14 и 15: Психопат!

27

Анонимен

преди 13 години

Всяко действие поражда равно по сила и противоположно действие. Кое е първо, яйцето или кокошката. Службите си създават враг, за да оправдаят още по-големия контрол и цензура, който искат да наложат в нет-а или наистина хората започват да се пробуждат? Да се надяваме, че е второто.

26

Анонимен

преди 13 години

Ашколсун баджанаци...ама заебете ФБР, те са пионки, ударете банките, там е гнездото на змиите. Трежете клона на който седят, пресушете им ресурса, паричките и сами ще изуят *** от страх и безсилие.

25

Анонимен

преди 13 години

Само така. Стадото трябва да се пробуди и да стъпче еврейските господари наяли се с власт, пари и носещи само разруха и подтисничество на човечеството. Ако не се събуди стадото го чакат чиповете в кланницата. Хаосът и сриването на системите за контрол са едно от най-страшните за "господарите" неща, защото им отнемат властта. Както си пишат в едно комюнике директорите на две банки "единствената заплаха за нашата власт може да дойде от ПЕОНИТЕ (презрително за долен селянин), ако се надигнат".

24

истината

преди 13 години

до Кръчмаря. Принципно си прав , Китай има дългогодишен опит с цензурата и контрола върху интернет и голям страх именно от такава свобода ( размириците , които бяха там и тракването на гоглето )...но дано се окажеш прав.

23

х'акер

преди 13 години

вин 3.11 рулззз

22

Кръчмаря

преди 13 години

И до там ще стигнат. Според мен това е нова вълна и тя тепърва ще набира сили. Но за Китай трябва солидна подготовка. Все пак това е страната която първа създаде доктрина за електронна война и има подкотвена голяма кибер армия.Там нещата са дост апо подготвени и структурирани. Атаките и отбраната им са подготвени и многоходови. Но както казах ... и до тях ще стигнат.

21

минцунер

преди 13 години

Аз съм хакер,на мене интернет не ми требе

20

istinata

преди 13 години

ако наистина си вярват в това, което твърдят и се опитват да ни убедят...то трябва да започнат с Китай..., ама що ми се струва че няма да стане така ???

19

Кръчмаря

преди 13 години

Хммм... Според мен ето го истинското лице на съвременната революция!

18

an

преди 13 години

БРАВО НА МОМЧЕТАТА. НЕМОЖЕ ЕДНА ШЕПА САМОЗАБРАВИЛИ СЕ И ПРЕЯЛИ СЪС ВЛАСТ *** ДА КАЗВАТ КАКВО МОЖЕ И КАКВО НЕ МОЖЕ. ХАКНЕТЕ ГИ И ТО ЗДРАВО ЗА ДА СЕ СЕТЯТ ЧЕ ИМА И НОРМАЛНИ ХОРА.