757

Страстен гей

преди 13 години

И мен ме "нападнаха" изотзадзе едни ромчета след парада!Ама не се оплаквам!Оххххх

756

100%

преди 13 години

pak Ataka se dokazaha s PROSTOTIITE SI

755

Chikatilo

преди 13 години

На педалчовците не им се обръща внимание за това те го търсят сами...правят си хомо-сбирки и с епоказват по улиците...защо ли? Ми защото са комплексари и искат да бъдат обсъждани да са интересни...да са скандални . *** ходете се пердашкайте некъде тихо и кротко и тва е бе? Кво ни демонстрирате...да ви бият малко ви е !

754

pedalska dyrgava

преди 13 години

to s deputati pedali, ministri pedali-prezident nai-golemiq- *** kwo iskate i zanapred shte ima mnogestwo paradi na pedalite, bolen e impotenten *** -s praqkor- BELOKOSIQ ***

753

Chikatilo

преди 13 години

Ужас като гледам снимката с ''младежите на нея'' почва да ми се гади...какви са тия комплексирани непотребни занемарени младежи бе...хомота се друсат и се чукат тва ли е младеж? Един нормално изглеждащ не видях....няма такива провали

752

do 788 Яко комплекси

преди 13 години

Абе вие извратеняците почнахте да казвате на нормалните хора къде да ходят и какво да правят докато вие се шляпате в центъра на София... Вече съм сигурен че вие сте комплексарите и тесногръдите "искаме да си правим парада *** всички които не ни харесват да се махат от центъра не ги искаме тук ухх охх ахх... "

751

100%

преди 13 години

NAPADENIETO e delo na Volen Siderov , nema na koi drug da e drug

750

Мен

преди 13 години

Абе защо и днес трябва да ни занимават с тея ***!? Искали парад да правят - ами да си правят, кво толкова го раздухват!? После набили ги - е мен ли да ме набият!? *** тъпанараите, само тук може да се случи това. А и като са толкова ербап, поне да се защитят малко, аман от педерасия!

749

ushew pe...st

преди 13 години

S micifaikite koito ohranqwali , parada zna4itelno narastnal kato mnogochislenost

748

Анонимен

преди 13 години

В БГ лесбийките са грозни! За това са лесбо!А вижте го тоя по средата на снимката къф е урунгел от ада....

747

tata

преди 13 години

БГ политице дават дупе на европа, затова има парад ))))

746

до 785

преди 13 години

Еми той човека ти е го написал бе ***! Недей да ходиш там в деня на събитието и няма да ти се налага да обясняваш на никого нищо! Заведи го на католическа или протестанска църква, не само ще му обяснят на детето ти какво правят тези чичковци, а и ще му покажат! Колко по-лоши неща има на този свят от хомосексуалността!

745

от Емо до 775

преди 13 години

Първо, ако имаше разсъдък и се беше научил да осъзнаваш написан текст, щеше да проумееш, че съм написал, че не съм гей! Второ мнението ти е лишено от какъвто и да е смисъл. Жалки сте като арабелите, дето излизат на улицата и горят флагове заради карикатура или виц спрямо религията им. Или не дават на жените им да карат коли - общото между тях и вас е че сте ограничени и въпреки, че вече е 21-ви век, вие сте в средновековието.

744

Анонимен

преди 13 години

само бой и српско за тея непълноценни ***!!!

743

До 779

преди 13 години

Би ли ми отговорил на един въпрос един ден като имаш дете и се разхождате в София как би му обяснил защо чичкото с брадата си навира езика в устата на чичкото с мустаците и се пляскат по дупетата? И аз нямам нищо против Гейовете ама що за комплексарщина е афиширането на сексуалната им наклонност масово и публично? Интересното е че Гей представителите наричат нормалните комлексари и тесногръди а те имат нужда да ходят по митинги и паради демонстрирайки колко са уникални, различни и артистични..

742

ХОХО

преди 13 години

Повече обратни, повече жени за мен! :)

741

Хетеро

преди 13 години

Винаги са ме съмнявали тези, които много се възмущават от гейовете! Много от тези хора подтискат някакви сериозни сексуални мании и завиждат на ***, че с тяхната сексуалност не може да се парадира - зоофилия, некрофилия, герантофилия, педофилия. Много са и просто са ***, които никога не са имали смелостта да си покажат сексуалността, защото ги интересува мнението на другите и до такава степен подтискат това, че чак в болестно състояние изразено в изблици на агресия се е превърнало това.

740

jakuzzisuzzi

преди 13 години

според непотвърдени източници знаменосеца на *** парада- Станишев е бил нападнат и направен опит да му се завре дръжката на знамето в аналния му отвор при което социалиста незабавно напуснал Гей парада и се осъмотил на тайно място с един 4лен на партията му

739

Ал

преди 13 години

Защо ги биете? Не разбрахте ли , че с тези паради те желаят да покажат че са дискриминирани. Да получат медийна изява. И да получат финансова подкрепа от европейскни гей организации. Така че по-добре не им обръщайте внимание.Не минавайте по улиците,по които минава шествието им.Не ги обиждайте с думи или жестове,а просто обърнете глава настрани. И ако посрещаме с подобен бойкот тези прояви,то с всяка измината година те ще стават все по-малобройни.

738

Емо

преди 13 години

Който не ги харесва да не ходи в района на събитието в същия ден.