46

Анонимен

преди 12 години

Упс. 43 до 41

45

Аз

преди 12 години

Живея в Щатите и това е 100% истина. Една приятелка (българка) участваше в танцовия състав на даскалото и . Самоче си беше качила снимка в ФБ от някакъв купон- тя с нейна приятелка нормална снимка но пред тях на масата стои бутилка водка (нормално купон е) . Снимката веднага я пращат на директора и я махат от състава. Голяма клюкарщина е ...

44

sadsewr

преди 12 години

На теб ли се хваля?! Може съм смотан/а/ ти и за работа не ставаш с това изказване. Изобщо се чудя за какво ставаш!? Ако изхождаш от себе си, това вече е друга тема на разговор. Не всички хора имат твоя модел на държание. Щом си мислиш такива неща, какво мога да си помисля за теб, това е твоят модел на поведение. Гузната съвест, винаги проработва в такива моменти.

43

Анонимен

преди 12 години

Това не е работодателя ти, това е, най-вероятно, неговият Шаро. Но тук говорим за използването на работното време за лични цели.

42

do sadsewr

преди 12 години

Хората са го казали за такива като теб - "Този , който се хвали с работата си няма с какво друго да се похвали" ... Представям си какъв/каква смотан/а *** си и правиш с**рки на шефовете си под бурото в обедната почивка... Чиновници смотани.

41

uc;40

преди 12 години

И аз се нервирам, когато ме отрупват в ненормални задължения и крадът от мен от моя труд! Нервирам се когат се "чупиш" от работа два часа, преди да преключило работно време и идваш два часа след, като е започнал работния процес. Мижитурски работи не обичам и защитавам всяка моя позиция. Нервирам се когато ми седиш и ми човъркаш в компютъра и изобщо на работното ми място. Не ти разказвам за живота коментирам по темата. Някъде да не би да се позна. Нищо лично.

40

Анонимен

преди 12 години

38, не знам за какво говориш. Ако не ползваш РС-то ми в офиса, няма как, а и не искам да знам за живота ти. Но като сам се натрапваш и крадеш от работното време ще се ядосам.

39

Shark

преди 12 години

Ми като пишат глупости в тея социални мрежи кй им е виновен? После или умни, интелигентни, образовани и т.н. Човек който може да напише подобни глупости като тея тук, точно в социална мрежа значи е пълен *** и си заслужава уволнението.

38

uc;36

преди 12 години

Само най- близките ти знаят пароли, даже някои и това не знаят, как да стане?! Обоснови се?! Ако е във офис и фирма да ти кажа, секретарката знае и майчиното мляко на Шефа, дори кога е правил секс, къде летувал с кой има среща, дали ще спи какво пие и яде. Никой, никой не знае, толкова, колкото една секретарка, дори собствената му жена и семейство и на близките му приятели евентуално. Не е същото! Няма база за сравнение.

37

Обнова и прогрес

преди 12 години

До тези, които твърдят, че фейсбук и темподобни са нормални за 21 век. Това изобщо не е вярно. Тази мания, тази истерия по социалните мрежи вреди и след определено време ще се докаже, че са пагубни за развитието на човечеството. Фейсбук е болест, зараза по-страшна от ешерихия, свински, птичи и луда крава и т.н. Трябва да се подеме кампания в световен мащаб за спиране на вредната дейност на социалните мрежи.

36

Анонимен

преди 12 години

30, идва ти "специалиста" да прави ремонт в къщи, но си размахва атрибутите по ФБ. А ти му плащаш надница всеки ден. Е?

35

!@!!@@!!@@!

преди 12 години

Ходите на работа да работите не да си ляляте по Интернет, а друг да ви върши работата. Не да пушите цигари да махленствате, а да отхвърляте работа.Извън работа всеки е свободен да прави, каквото си пожелае и това Шефовете не ги касае. Тук вече се навлиза в личния живот на подчинените, а той е НЕПРИКОСНОВЕН! Всичко извън работния процес е извън правата на всеки Шеф!Кой, каквото да ми говори си е така. Превишават си правата! Иначе Фейса и скайпа, интернета са си нормални в 21 век!

34

Анонимен

преди 12 години

No facebook - no problem!

33

to 30

преди 12 години

абсолюмо!

32

маниака

преди 12 години

Колегите тъкмо от фб научиха за мен, че имам серия от контакти с жени от ромски произход предимно по магистралите на страната. Стана много конфузно в офиса и бях принуден да сменя работното си място.

31

tulski

преди 12 години

Когато в една фирма работата не върви, тогава началника почва да търси под вола теле, за да накаже, уволни или да си го изкара на някой - защо бил закъснял с половин минута, що имал фейсбук, що бил оранжев, а не зелен и т.н. Да уволнят някой заради фейсбук звучи глупаво и елементарно. Или началника му го е бил нарочил, или е трябвало да се правят съкращения и е търсил жертва, или нещо друго. А когато в една фирма работата не върви, за това доста сериозна вина има работодателя.

30

uc;29

преди 12 години

Сериозно ли?!

29

Анонимен

преди 12 години

Тук веднага си личат шушките и работодателите.

28

аноними

преди 12 години

Колежката пиеше кафе с "дясната ръка на Шефа" ,а той се беше влюбил в таза имаше някакъв анфинитет към него и той я уволни тя беше някак си в недобра позиция тогава! Беше изпадна в безтегловност в неподходящато място с неподходящтия човек и в взависимост от географската ширина, доколкото ми известно чужди маде не са я удряли, но беше много тежко положението, около нея! Сега е светлинни години добре! Що за фирми и изисквания?! Интернета си средство за комуникация.

27

Диди

преди 12 години

Не използвам фейсбук!