142

Кутев

преди 13 години

Така е! Аз плащам по 100 лв. на коментар, който аз съм измислил! А такива като Бай Колю, барокаро и БоСимеонов взимат повече!

141

Луцифер

преди 13 години

Защо да гледаме дебатите,нали сме ги гледали.Нищо по-различно няма да е.А Синята коалиция щом няма да участва в дебатите,ще гледа и следващите дебати по ТВ.Винаги съм гласувал за тях,но техите цели явно не са мои и ни предадоха.

140

до 138

преди 13 години

А ти колко взимаш на седмица от Позитано?

139

срамувам се!

преди 13 години

Срамувам се, че 20 години ни управляват *** като Гоце, Съргей, Гаргамел и Мони Черепа! Срамувам се, че не си избрахме работещо правителство още когато другарите си запалиха партийния дом. Срамувам се, че румънците застреляха Чаушеску и фамилията му, а ние продължааме да ги хрантутим.

138

borokaro

преди 13 години

до 135 виж сега , нека ти обясня , защото изглежда че много хора в тази държава са меко казани дебилни - повярвай ми че много хора докато са на работа обичат да слушат радио , и аз като гражданин на РБ имам право да чуя този дебат - нали така ...???РАЗБРА ЛИ МЕ ДОБРЕ , ИЛИ ДА ПОВТОРЯ АЩЕ НЯКОЛКО ПЪТИ ???

137

До Miren

преди 13 години

Не е вярно че Герб дава 100 лв. за 100 коментара. Дава 100 лв. но ако само оплювач на Герб сам измисли текста на коментарите с оплювания и провокации че уж протестите са ирганизирани от мафията и БСП с цел да си траем и да ни мачкат. Иначе ако вземеш текстовете от централата на Герб и ги въведеш тук е 10 лв. за 100 коментара,само ако ги измислиш сам и са "убийствен език" дават за 100 коментара 100 лв.1 приятел 1 седмица писа и накрая за 7 дни му дадоха от Герб само 320 лв.

136

Кутев

преди 13 години

Другари не забравяйте да споменете 4-те милиарда излишък, който оставихме (от 8 милиарда по времето на НДСВ). Не забравяйте да споменете китните и модерни курорти, които построихме по Черноморието и Пирин. Не забравяйте да наблегнете на борбата ни с корупцията и организираната престъпност и последователната ни евро-атлантическа политика.

135

Miren

преди 13 години

Скриха се нещо Гербавите привърженици,но утре пак ще се появят няколкото скъпоплатени писачи тук......А ето каква информация излезе днес във Фейсбук от хора платени от ГРОБ и на които тези дни са спрели парите и наели други,те разочаровани решили да споделят истината......Просто е ужасно,докъде стига тази крадлива хунта.........С наближаването на изборите ГЕРБ си наемат професионални оплювачи, които правят на пух и прах конкуренцията. Най-актуалната оферта в момента е 100 лева за 100 коментара.Повето форумци се възползват от анонимността в интернет и плюят по политици, бизнесмени, търговци или пък конкуренти в нишата, в която работят те самите. Но докато едни от тях го правят от удоволствие да заливат с помия определен човек или компания, то наетите от ГЕРБ, които извличат материална полза от писането по форуми, блогове и социални мрежи.Какво прави професионалният оплювач платен от ГЕРБ ?Най-важното изискване при наемането на професионален оплювач е той да има остър език. Позволено му е да псува, да напада други форумци, да налива акъл или да разказва истории с неверни факти. Така например може да се окаже, че единият кандидат-президент е насилник, другият е крадец, третият е алкохолик и т.н. и т.н.

134

Анонимен

преди 13 години

Абе м** ***ара , защо тези 240 хрантутници не вземат да се занимаят снещо наистина смислено - като това да гласуват ограничение за годините на автобусите ,които не просто застаршават всички пътуващи в тях ,а и всички на пътя !!!Ше взема калаша и ще въведа ред като не става по друг начин !Нкадърни неграмотници !Ще ми обсъждат вот на недоверие ........В ден на национален траур !

133

релакс

преди 13 години

Споко бе, товарищи. Дебатите ще ви се пускат на запис при следващата оперативка на Позитано 20.

132

Иван

преди 13 години

Хора гласували за ГЕРБ/ГРОБ/ не се ли срамувате поне от себе си ?ГЕРБ взеха светкавични мерки също да скрият Калина от обществения интерес. Бившата шефка на фонд Земеделие трябваше да бъде подведена под отговорност заради фалшивата си диплома за висше образование, както и да върне заплатите, които е взимала, докато е била на поста. Вместо това, Калинка ходи по тузарски ресторанти с родни знаменитости.

131

ПРЕДАТЕЛИ

преди 13 години

ДО 123 - ПРАВ СИ ЗА РЕВИЗИЯТА !!!! НО НЕ СПОМЕНАВАШ ДО КРАЙ ЛИСТАТА С ПРЕДАТЕЛИ И КРАДЦИ ---- ЗА ДА НЕ СЕ МЪЧИМ ДА ИЗБРОЯВАМЕ ТЕ СА НИ УЛЕСНИЛИ ! ВСИЧКИ СА ПРЕДАТЕЛИ ПОЧТИ ДО ЕДИН ! СДС , БСП , ДПС , НДСВ , ГЕРБ , ВСИЧКИ ФРАКЦИЙКИ И РАЗКЛОНЕНИЯ НА ТИЯ - СЪЩО , АТАКА НЕ СЕ ЗНАЕ ЧИИ ИНТЕРСИ ПАЗИ - ПОЛОЖЕНИЕТО Е ПЛАЧЕВНО ! ДЪРЖАВАТА Е ОГРАБЕНА А ДЪРЖАВАТА СМЕ НИЕ ! ОГРАБИХА НИ И НИ ОСТАВИХА КАТО ИЗНАСИЛЕНИ ДА СЕ ДАВИМ В СЪЛЗИ И БЕЗЧЕСТИЕ - ИЗГОНИХА НИ ОТ БЪЛГАРИЯ !!! САМО ЕДНО Е РЕШЕНИЕТО - СТАВАЙ

130

Анонимен

преди 13 години

Гейберащината се крие зад загиналите в катастрофата българи!Ясно е сега защо на Цоцка Цачева една минута мълчание било достатъчно, за да се почетат загиналите!!!

129

Анонимен

преди 13 години

Аман от самовлюбени гербери.Не ни ли стигаше теглото, ами и таз помия ни се струпа на главата.НЕКАДЪРНИЦИ. СЪСИПАХА ДЪРЖАВАТА!

128

парадокс

преди 13 години

Другарите са гладни и безработни, ама пишат коментари по 24 часа в интернет и чакат да пуснат Канал 1 и да маструбират на дебатите по вота.

127

Анонимен

преди 13 години

"Днес е ден за национален траур. Гоце къде ще е на лов?"То по-интересно е как Боко си е напълнил къщата с ловни трофеи (по думите на един от собствените му ***), при положение, че никой не говори за неговото ловуване. Бракониерства ли, от магазин ли ги купува ловните трофеи?

126

резил и безсрамие

преди 13 години

ГОЛЯМ СТРАХ ТРЕСЕ ТИКВАТА.ПУДЕЛИТЕ ОТ "АТАКА" СЛАБО РЪМЖАТ,НО ОЧАКВАЙКИ КОКЪЛЧЕ,ЩЕ ЗАМЪЛЧАТ.В ОЧАКВАНЕ НА ПОРЦИЙКАТА.ВИЖТЕ КАКЪВ ПРИМЕР ДАДЕ ПАРЛАМЕНТА С ТОВА,ЧЕ НЕ ОТМЕНИ ДЕБАТА ЗАРАДИ ДЕНЯ НА ТРАУР,КАТО ЛИЧНО ЦЕЦКА ОПРИЛИЧИ НАЙ-НОРМАЛНАТА РЕАКЦИЯ КАТО ЦИНИЗЪМ!?ЦИНИЗЪМ И ГОЛЯМ ГРЯХ Е ДА НЕ СЕ СЪОБРАЗИШ С ТАЗИ ТРАГЕДИЯ.СЕГА И ЧАЛГА КОНЦЕРТА ЩЕ СЕ СЪСТОИ И ДРУГИ ВЕСЕЛИ РАБОТИ.ГРЕХЪТ Е ЗА ГЕРБ.НАЛИ БЕШЕ МНОГО ВЯРВАЩА МУТРАТА.А ИНАЧЕ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО Е ПЪТНИК.АКО НЕ УТРЕ,ЩЕ Е МНОГО СКОРО.

125

разочарован

преди 13 години

Тия от ГРОБ са супер нагли! Как можаха да спрат заменките?! Ние сега какво да ядем? На улицата ни оставиха!!

124

ЦЕНЗОРА

преди 13 години

Защо дебатите по вота няма да се дават по телевизията - какво е това информационно затъмнение от времето на комунизма.

123

Ето новия морал

преди 13 години

Докато обикновеният българин става още по- беден, едни други хора все повече угояват телесата и банковите си сметки. Управляващата клика около ГЕРБ предпочита за обикаля родни и чуждестранни курорти, да се излежава в луксозни СПА хотели, вместо да си върши работата, за която, в крайна сметка, й е било гласувано доверие на изборите. Истината трябва да се знае, без значение кой я казва. Видни независими експерти, които се страхуват да си кажат името, по обясними причини, заявяват с убеждение, че при още една година подобно управление, мизерията у нас ще е потропала на всяка една врата, а управляващите ни вече ще имат и вили в чужбина.Да си го кажем направо пари в България има! Пари има за всичко. За пенсии, заплати, за здраве, за живот, но същите тези парички се разпределят от една клика, от петдесет шест десет човека, за чийто джоб думата милион е вече обидна.Доказват го вече стотиците лимузини, които ежедневно въртят из центровете на големите градове, доказват го луксозните имоти в Бояна, доказват го имотите на Цветанов, сараите на Доган. Именно за това, помислете какво ще правите на следващите избори? Помислете, какво ще правите със съдбата си? Спасението е едно да излезем на улицата и да поискаме ревизия. Все пак тази държава си е наша и трябва да си устояваме това право.