252

SILANCE

преди 13 години

До 251.Ами Вие пък си спомнете къде отиде "резерва",късан от Вашите и моите вноски /от зъби,изследвания и прегледи,а на някои - и от болнично лечение/,за да го прибере дянков.Знаете ли колко инвалиди са обявени за здрави или по-малко болни по същата причина?И,бихте ли била така любезна,да питате италианския стоматолог колко получаваза труда си?Направо ще останете без нито един зъб от удивление!

251

!?!?!

преди 13 години

очкавайте до довечера още 170-180 мнения, но не във форума, а от правителството!Като в казармата - вяка заповед е предпоследна ;)Тия станаха не смеши, ами жалки!но ЖАЛКО, че е на наш гръб! Наш имам предви - всички - бизнес, наемни работници, пенсионери, ученици, майки, бюджетни ........Да не би пък, с тия диаметрално противоположни мнения да искат да объркват хората?Едва ли са толкова умни! Такова нещо може де измисли стратег, какъвто в партията им липсваАВТОПИЛОТ - на max!

250

xaxaxaax

преди 13 години

"добави, че сме една от малкото страни в ЕС, които могат да си позволят това." да защото в другите страни пенсиите започват от по 600-700 евро :) те няма как да си го позволят след като пенсиите са им добре и са били винаги добре :) а ние този път си го позволихме защото вдигнаха данъците и решиха да не крадът всички пари защото идват избори все пак

249

Бизнесмен

преди 13 години

Аз си вдигам доходите когато е необходимо и с колкото е необходимо. Ние предприемчивите и умни хора, които не ни мързи да работим можем да си позволим сами да управляваме живота си.

248

Verdasco

преди 13 години

А защо не поговорим за пародията, която стана днес. 190 000 лева, който трябва да бъдат парите за обещетение на Мануела Горсова, е било взето решение че тя НЯМА, повтарям НЯМА нужда от тях тъй като, видиш ли, се лекувала от парични дарения. Освен това другата ненормалщина е че това момиче ТРЯБВА да плати разноските по делото на милионера Максим Ставийски в размер на 20 000 лева.

247

Анонимен

преди 13 години

Дянков, *** вън от страната!

246

относно зъби и проте

преди 13 години

20 години НИКОЙ не повдигна въпроса за безплатни стоматологични услуги , зъби и протези.Моля, ползуващите чужди езици да прочетат, как навсякъде в ЕС има лимит ( до 7500Е в Италия) се полагат безплатни стом. услуги Така е и в Германия. Над тази сума до 15000 евро ползува 80% намаление, след това- 40%Българите дори над 35 години МАСОВО са с празни усти- липсват им зъби, нямат пари да платят по 100лв. за зъб и така се разрушават и другите. Гледам младите от блока Огледайте се и вие! Неотложно е!

245

идиоти

преди 13 години

Можем да си позволим да вдигнем доходите!... - след като си позволихме, живота да поскъпне с 50%, сега може да си позволим да вдигнем доходите с 5%... Евала! - Много сте кадърни! Долу горе на нивото на студент по икономика 4 курс...

244

сс

преди 13 години

а ние може ли да си позволим да те изметем?

243

АЗ

преди 13 години

Могат да си позволят тези които могат а такива като Вас които са зависими от вън немогат.

242

НФБ

преди 13 години

турците били такива били инакви...я да им видим музеите1 Всичко са запазили и се гордеят със саркофага на Ал.Македонски с гроба на Мария, майката на Исус! и от това правят пари! а нашите архиелогически обекти са недостижими1Няма пътища няма информация няма реклама!бедни сме като въжки!Дайте пример със златни монети от нашите царе от 681гта до 1400г! А и до сега има тракийски и римски златни монети!най голямато ни богатство са тракийските а не бълтарските гробници!

241

Криейтив директор

преди 13 години

По- високи заплати, повече забавление! Грабни сега по- високата си заплата и се забавлявай с многобройните си приятели от цял свят!

240

Д-р Лекува Герболеза

преди 13 години

дт НФБпри 150лв по тошово време да си купиш една лати трябваха 10 000лв или 66 месеца работа!и то настаро колата! Другото го оставям на тебе за размисъл...

239

НФБ

преди 13 години

прочети 239"КОй СИ ТИ БЕ *** ТА ДА КАЖЕШ КОЙ КАК ДА СЕ ИЗРАЗЯВА???..." за да видиш агресията на бълтарина! с голяма самочувствие но без покритие1 С такива роби промяна не става!лош материал!...и този ще твори ще възпитава деца...на какво ли...цигенизацията му е в кръвта..избухливост раздлазнителност ..ще те убие за една стотинка или без причина само защото си го погледнал или усмихнал....може би му се присмиваш--те това е народа!

238

Iwan

преди 13 години

Тоя "брат Пит" ;) вече хептен взе за мезе мат'ряла :)

237

lolo

преди 13 години

Естетвено , че другите страни немогат да си позволят увеличение на заплатите с 15 Евро - то не си струва писането на хартията за него

236

кико

преди 13 години

защо г-н Т.Младенов изви ръцете на средния бизнес, а големите бизнесмени - не, /напр.защо не се събират данъци и мита от тези дето внасят с кораби, контейнери, самолети, влакови композиции стоки/

235

Д-р Лекува Герболеза

преди 13 години

До НФБ 226. Пич от икономика бъкел не разбираш. Забрави ли че лева девалвира? Такаче онези 150 лева от тошово време сега са 1500!

234

НФБ

преди 13 години

повдигам въпроси но не виждам никаква дискусия или някакъв опит ...слагате минуси само за да не нараните робското си его и да не си признаете за *** която Ви е обзела!политически *** сте ..днес гласунате за едни утре за други...Нямате позиции и не ги отстоявате а искате да сте под закрилата на силните на деня..творчеството на нацията е унищожено!роба не иска свобода а тояга!

233

IVo_1

преди 13 години

Всички ние сме виновни че сме на тва дередже, щото всички си мълчат, всички на принципа , абе аз по-добре работа да имам пък той да ми плаща колкото може. Че то по тая логика работодателя може и 5 лв да ти даде щото толкова може. Има си синдикати има си разните му там агенции които може да сезирате, а не да се оплаквате че те нищо не правят за вас. Да видите как при една голяма проверка от НАП,НОИ и т.н. ще лъснат реални доходи и ще се повиши стандарта