40

77

преди 13 години

METLATA ZA CADEBNATA CICTEMA i DA IMA EDIN KADII-BOPKO i vc 6te e OK.

39

Велчев

преди 13 години

Шефът на Инспектората на ВСС иска да се направи пълна проверка на имотното състояние на съдиите от наказателното отделение на софийския градски съд. Представяте ли си какво ще стане! Та повечето съдии са назначени там с връзки - мамини , таткови, лелини, чичови! И от 1998 г. досега как са съдили и какви имоти са прилапвали! Та за една съдийка от СГС се оказа, поне според слуховете, че почти всяка година си е купувала имоти почти в центъра на София! За друга пък легендата говори, че е поискала 250 хил. евро за услуга на следствен арестант! Трета оневини явни престъпници, четвърта Ковачки, пета освободи под подписка обвиняем за 7 тежки престъпления и т.н. Лелее, само на съдии и съдийки ще се размирише; нищо чудно и някоя я къща , я вила на Мраморното море да излезе! Ами шефовете на окр. Административни съдилища в Бургас и Варна; ами съдия Начев от кюстендилския окр.съд ! Те добре съдийките Здравкова, Костова и Захарова подадоха оставки, ама не хванаха ли дявола за опашката! Да не се окаже, че СГС е флагманът на имотните съдии!

38

00 - 00

преди 13 години

Тази Владимира от далеч мирише на корупция!!!!! Такъв тапьогизлък и в най- корумпираните страни няма

37

anonimen

преди 13 години

ZAKONOTVORZITE-NARODNITE IZBRANNIZI CATVORIXA TAKIVA XYBAVI ZAKONI ZA CADEBNATA VLACT,ZAKONI KOITO INIZIIRAT KORYPZIONNI PRAKTIKI-ZATOVA DVETE NAPYCNALI CADIIKI OT VICOKITE POCTOVE-4LENOVE NA BCC INIZIIRAT ZIRK,nare4en protectAMA NARODA NIKAK NE E GLYPAV I 6TE KAJE CVOQTA DYMA PRI IZBORITE,A DO TOGAVA CADEBNATA VLACT CI OCTAVA NAI-CMRADLIVATA DARJAVNA INCTITYZIQ<KOQTO NOCI CAMO NEGATIVI v BG I VAN.

36

1234

преди 13 години

аре, още една калинка :)))) евала, герберинките!!!!

35

Женски истории

преди 13 години

Ама някой да е виновен, че напълниха съдилищата с жени; само в НК на СГС те са над 70% от състава - 25 жени от 35 човека! Характерна тяхна особеност са интригите, които те много добре владеят, клюките и хващането за косите при решаване на някой заплетен спор. Интригите започнаха още преди избора на шеф на СГС с Кървавото писмо до ВСС, подписано от 109 съдийки : "Искаме си Вили!" След като това не стана, започнха оставки на ЖЕНИ на високи постове. Това не го ли приемате като форма на натиск: или Вили, или напускаме! Сетне говорителката на ССБ Куцкова не се стърпя и си "изказа мнението". Журналист(к)и също се включиха в ход: "Долу Янева, да живее Вили!" Сега пак интриги ; остава хващането за косите. Типични женски, ама с *** привкус, истории!! Ако във ВСС въведете като членове 15-20 жени, предполагаме,че този орган ще може успешно да замести софийския цирк!

34

Отвратен

преди 13 години

Господа от ВСС, разбрахте ли най-после защо в САЩ жените-съдии са рядкост! А вие напълнихте наказателните отделения на СГС и САС със жени : САС - от 24 човека съдийките са 15; в СГС - от 35 човека съдийки са 25. Ами сега си ги бийте о главата. Да не говорим,че двете Кървави писма на тези с мантиите са адресирани до вас. Това е потвърждение на една доста грубичка, но вярна поговорка: "Храни куче да те лае".

33

Констатация

преди 13 години

То и мъжете-съдии не са стока - пример с тримата съдии от ВАС, които заради далаверата с ОПС-имотите Пенчев свали от н-к отделения, а те му отвърнаха, като го натопиха за апартамент в Париж (?). Това с Янева обаче си е типично по женски: Направиха те шеф на СГС вместо нашата Вили, ама ние ще ти вгорчим живота! И се започна : оставка на Д.Здравкова от Варна (нерде Ямбол, нерде Стамбул), сетне двете съдийки от ВСС Костова и Захарова изстачкуваха заради пречупения гръбнак на правосъдието (чунким до тази година той е бил читав - пример с назначаването на Груев и Велчев), после се обади съвестта и гласът на съдиийте Н.Куцкова; Груев преди това изкоментира избора, с една дума добре подредена работа, в смисъл протест! Журналисти от медиите също се включиха в акцията. Май че излиза "статуквото в последен бой срещу по-младото". Не че и младото е първа категория!

32

Анонимен

преди 13 години

Хм!Имам чувството,че гарван,гарвано око не вади,ама дано не съм прав!

31

vreme e

преди 13 години

proverka za konflikt na intereci i caotvetctvie doxodite i imotnoto cactoqnoe na vci4ki cadii.kato ce ca[o4ne ot minictrite im do tezi v raionite cadili6ta i netlata za vci4ki,oblajili ce c clyjebnoto ci vliqnie i nai napred da proverqt NELI KYzKOVA,pak togava da govorqt i pi6at za loqlnoct.V MOMENTA TAM VCI4KO CMARDI OT BEZXABERIE I NEDOCEGAEMOCT.

30

До Яко

преди 13 години

Прав си,Яко!Дано нормалните хора да стават все повече и повече за да се изчистим от това *** и осрано правителство!

29

Съдебната система

преди 13 години

Смята се, чесъдебната сситема е основата на държавността и като такава нейните топмагистрати трябва да бъдат на високо професионално и идеологическо ниво , в смисъл да са истински демократи, понеже ще защитават демократичните устои на държавата. Стъпвайки на тази база, се оказва,че топмагистрати със соц-минало, клели се в Димитровската конституция и защитавали зрелия социализъм, нямат място по върховете на този система. Първо, те не могат и няма да бъдат демократи, колкото и да се стараят да се правят на такива. В БГ възловите места на съдебната власт се заемат от хора, променили се за една нощ от пазители на комуниситческите идеи в топ-демократи. Как става тая?! От тази гледна точка е обяснимо защо възловите места на гл.прокурор и шеф на ВКС заеха хора на президента, но не такива от кариерата , а преподаватели в ЮФ на СУ. Ами защото не са изцапани като бившите пазители на соц-строя от кариерата. Как П.Младенов стана първият демократичен президент ами защото беше министър на външните работи; аналогично се опитаха да пробутат за такъв и Пирински. Да , ама тези топмгистрати нямат необходимите школовка и опит и ги придобиват на гърба на държавата. Те не могат да овладеят подчинените им звена и да ги ръководят пълноценно. Често се хвали работата на КС. За мен този пазител на законността стана убежище на хора в пенсионна възраст, вкл. и престарели юристи, което означава немалко такива с марксистко-лекинска закърмка, продукт на отминала епоха, които поради силно напредналата си възраст са зацепили зъбното колело на даден зъб без вероятност скоро да се отлепят от тази позиция. Та дори и председателят на КС проф.Евг. Танчев ( и той преподавател; аман от хора-теоретици!!) е син на П.Танчев, който беше дългогодишен пръв заместник на Т.Живков. Семейната школовка е от значение , както и да я усукваме. Това пролича от последите решения на КС, които го превърнаха във верен придатък на БСП. И този факт често се изпуска. Правилно се коментира, че изпълнителната власт е слаба, но се забравя да се каже, че и съдебната власт, водена от такива топмагистрати и такъв ВСС, рожба на Тройната коалиция, също е слаба. А това вече говори за хаос в държавата. Ако се прочетат дори само докладите на ЕК, третиращи състоянието на съдебната система, нямаше да се говори за силна съдебна власт. Законодателната власт също не е на ниво; за политическите партии да не говорим. А държава , в която не действат ефикасно законодателната, изпълнителната и съдебната власт , а политиците според експосл. Макълдауни са чудаци, та и клоуни, се превръща в тресавище. Да добавим ли изказванията на посл.посл.Уорлик и Хьопфнер за две съдебни с-ми едната, оправдаваща недосегаемите и другата - за обикновените граждани. За КС няма да говорим та той си е Старчески дом.

28

тома неверни

преди 13 години

аз предлагам,американските тюлени да дойдат(не НСБОП,че ще объркат министерството),да подберат всичко що мърда в правосъднорто министерство,и в затвора гуантанамо,та да не ги чуем повече

27

bobi

преди 13 години

VSI4KO,VSI4KO E GADNO,KORUMPIRANO I MRASNO V TAZI POMIA NARE4ENO BULGARISTAN I GALKO 4E TOLKOVA XORA KATO LEVSKI,BOTEV I T. N. SI DADOXA GIVOTA TEZI *** NE ZASLUGAVAT DA GIVEIAT,TAPA I ZASPALA NATCIA S PO 5 STOTINKI V SKASANIA SI DJOB NOSIT AIDE SPINKAITE DOKATO VI ZAROVIAT

26

от 22

преди 13 години

Мале като гледам трима са ми цъкнали минуси,щом е харесват да си я вземат.Гербери,нормалните хора не сме длъжни да търпим противните мутри на лидерите ви навсякъде.С простотията ви се сблъскваме всеки ден,ама поне ни спестете бабуинските физиономии.

25

byden do 26

преди 13 години

Edva li-VCI4KO E VQTAR PROVERKA.

24

ринго

преди 13 години

бла бла бла....и всичко ще е кристално и чисто .Мамка му в тая държава някога ще стане ли нещо истинско.Първо назначиха Калинка ей така щото тати и е бил шеф на Боко сега пък си назначиха шеф на съда в столицата щото е сол *** на цецови.Смърди тая държава ама якооооо!

23

anonimen

преди 13 години

NE6TO MNOGO MIRI6E NA Gnilo OTNOCNO KA4ECTVOTO NA CADIITE.TE CAMO ZA POCTOVETE CE INTERECYVAT,NO NE I OT FAKTA,4E NIKOI NE IM VQRVA.

22

Анонимен

преди 13 години

Като гледам снимката си мисля,че това е скрита реклама на Ла кост.КРОКОДИЛ.

21

Анонимен

преди 13 години

Цялото ни правосъдие СМЪРДИ НА РАЗЛОЖЕН ТРУП Тези направо са за закриване .То не беше цирк ,то не бяха стъпки и тръпки на наши и ваши