184

Ало-о-о

преди 13 години

Много бързо искате да изтриете от паметта на нашия народ това, което завари и успя да спре Иван Костов като Премиер, а именно: катастрофална икономическа разруха, окрадени банковите спестявания на хората, галопираща двуцифрена инфлация,глад, масова просия и ровене из кофите за смет, десетки хиляди пенсионери и безработни измрели от глад и болести, рекет и насилия от силови групировки като ВИС и СИГ. И точно той е премиерът на България, който обърна на 180 градуса посоката на нашата полика към Европа и НАТО !

183

Анонимен

преди 13 години

тотален резил! Въпреки участието на ***, едва 75 хил. души са гласували за СК. Жалко! Единствената добра политическа идея отива на кино! Така или иначе не се намериха качествени хора, които да оглавят истинското и единствено дясно в страната ни. Костов и Димитров не разбраха, че тук хората не се интересуват от идеи, а от визията на партийния лидер, и това няма как да се промени в близко бъдеще.

182

Ruja

преди 13 години

Сини, стегнете се! Между вас има много качествени и почтени хора, които могат да дадат много на обществото и държавата. Време е всичко да си дойде на място, лявото и дясното да застанат един срещу друг, за да тръгнат нещата. С тези политически клонинги, които ни управляват всичко ще отиде на кино, ако не кажем на изборите СТОП!

181

Старомомински_мечти

преди 13 години

На някои много им се иска да бъде отвяна Синята коалиция... Но нали знаете, който другиму гроб копае, сам пада в него !

180

Прогноза

преди 13 години

Щом за едни предварителни вътрешни избори Синята коалиция събира над 75 хиляди гласа, при една позитивна кампания тя би могла да мобилизира за истинските избори над 400 хиляди гласа !!!

179

Анонимен

преди 13 години

Статията е пълна идиотщина, написана от хора, които изобщо не са наясно с реалното състояние вътре в ДСБ и СДС. Коалицията ще я има и ще става все по-силна.

178

Сметката

преди 13 години

За да бъде избран за депутат един *** трябва да получи средо 27- 28 х.гласа. До колкото разбирам за Синята коалиция са гласували два пъти повече. Това никак не е малко.Аз винаги съм си мислил,че никой няма да гласува за тази формация.Ясно е,че при едни парламентарни избори в депутати ще имат сам ГЕРБ,БСП и ДПС.Доган отново ще бъде балансьор илиамортисьор.Костов,Мартин и Волен ще гледат и слушат дебатите от НС по телевизора,също като мен.Разликата между нас е, че те натовариха, но аз не успях.

177

Пешо

преди 13 години

Костов е национален предател!Той погреба синята идея по поръчка на мафията!Той разказа играта на прехода в България!

176

посоката !

преди 13 години

Много тенденционна статия. Каквото и се говори СИНИТЕ БЯХА ТЕЗИ, КОИТО СМЕНИХЕ ПОСОКАТА НА ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ. Не му прави чест на Бойко, че не отчита това.

175

baba ty

преди 13 години

НИКОГА ПОВЕЧЕ *** МИРИЗЛИВ ВЪВ ВЛАСТТА . ТЕ СА КРАДЦИ И ГРАБИТЕЛИ ПО РОЖДЕНИЕ.

174

Анонимен

преди 13 години

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА МУТРИ ДРУГАРИ!

173

Анонимен

преди 13 години

Радвайте се че ще останат само бивши комунисти да ви крадат!*** народ - слааааба държава!Комунизма се зажръща - НЕ спете деца!

172

Sulla

преди 13 години

При следващия толкова непрофесионален материал ще прекратя абонамента си за Днес.бг

171

Гого

преди 13 години

истинският син кандидат е Прошкофактът че има шансове се доказва и от това че срешу него лайнаха амфиотите около Софиянски

170

GB

преди 13 години

Сините вече имат само историческо значение! Но жалкото е не в това, ами че няма никой на тяхно място!

169

дсб фен

преди 13 години

Ех,пак ще гласувам с отвращение!Мъкаа!

168

Анонимен

преди 13 години

Костов разцепи дясното заради неистовата си жажда за лидерство.Доволно си живурка в Парламента с 2 % доверие,важното е да е лидер на партия!

167

петрова

преди 13 години

костов разби СДС!Костов продължава да унижава сините ,хилядите загубиха вяра в идеята!За съжаление и аз съм вече от тях.Ето и сега се излагат с прошковци,с ***,с хора предварително обречени.Защо?На кой е нужно това?На всички други,но не и на синята коалиция.Жалко!

166

до 163

преди 13 години

Ако смяташ *** за гъбари,сигурно си прав!Ама трябва и ДПС да им плати,нали!?:)

165

chitatel

преди 13 години

а не беше ли издигната кандидатурата на този същия президент П.С. след предварителни избори