230

Оптимист

преди 12 години

Нека песимистите, професори да разгледат и после да продължат да коментират. А за цените на моделите може да се поровите из нета и да ги видите. Мога само да пожелая успех на начинанието, повече работни места и хубави заплати.

229

ЕSL

преди 12 години

Достатъчно е да пише на колите "Мade in Bulgaria" за да падне реномето китайската компания Great Wall.

228

тираджия

преди 12 години

Това са моделите и не са никак лоши за евро-пазара

227

Анонимен

преди 12 години

За най-евтините хора в Европа най-ефтината кола.

226

алилиии

преди 12 години

ноо ми е интересно да видя кой са теа *** дето ще дават 15000 евра за тея ***.Верно ще да са болни мозъци.

225

курти

преди 12 години

китайско фенерче 5 лева ,що китайската кола е толкова скъпа 25 000 лева .НЯКОЙ ИСКА ДА ПРИБИРА МНОГО ПАРИ ЗА НИЩО,няма как да стане гришааааааа

224

antiES

преди 12 години

най-после и в БГ да започнат да се произвеждат коли пък били те китайски

223

spain

преди 12 години

pylni gluposti nai evtenata kola 6te se proizvejda v bg...25000 bez dds....13000 evro...tezi v bg sa nai golemite *** v evropa...no nai golemite glupaci

222

ей аман бе...е!

преди 12 години

Абе добре е че китайците правят завод в България,обаче шефовете задължително трябва да са германци щото ние българите сме си мързели,а за качествена работа да не говорим.Най ни бива акъл да даваме.

221

Емил

преди 12 години

Аз ще отворя сервиз за новите коли във всеки град и село,щото много работа ще падне скоро

220

Българин

преди 12 години

Некадърните и мързеливи злобари в тоя форум вместо да замърсяват виртуалното пространство с бесовската си злоба, да замълчат и да си траят! Когато няма заводи, реват защо няма, като се откриват заводи, реват защо се откриват! Аве, злобари, всичките дето хулят по тази нова китайска инвестиция, трепането ви е малко, ***, болни мозъци злобни! Ако ми паднете, ще ви претрепя от бой, злобни, прости, завистливи и вредни ***!

219

Българин

преди 12 години

Стига с тоя Гриша Ганчев! Ей, това футболните фенове са големи ***! Китайци ивнестират, китайска е марката, китайски са автомобилите! Какво сте заревали от тъпоумна злоба и омраза! Аз пък се радвам, че в България се строи завод за коли! Такива били, онакива били! Ми като имате толкова пари купувайте си нови немски коли, сега пазарът е голям, има свобода, купувайте си каквото искате, но престанете да се плюнчите от безсилна злоба и омраза! Заради такива злобари България все повече затъва!

218

Анонимен

преди 12 години

колко е паднало нивото в Бг... не е истина просто... как може такива мрънкалници да коментират тук? добре, че нямам контакти с българи последните няколко годиникато не ви харесват тези автомобили започнете вие да правите по-хубави. Инвестирайте си парите в завод на БМВ, само тогава имате право да недоволствате и да леете злобата си, да но от вас нищо не става, там е проблема

217

Анонимен

преди 12 години

Трябва да се произвеждат електромобили, а не най-евтините китайски замърсители да създават аутсорс тук. Аз лично ще си купя до 2 години електромобил.

216

Венелин

преди 12 години

С 4 лагера и 2 дъски съм правил 1000 пъти по-евтини като дете...

215

ДО 197

преди 12 години

НАПРАВИ ТИ НЕЩО БЕ УМНИКО

214

Lehr

преди 12 години

В България се произвеждат и свестни неща, но не от Гриша Ганчев и китайски ***. Също и Китай има качествена продукция, но само от международните фирми кати Филипс, Сони и др.Иначе и маратонките остават без подметка след 2-3 дни.

213

ЬГЬ

преди 12 години

АЛО ПИСАЧИТЕ САМО ПЛЮЕТЕ И СЕДИТЕ ПРЕД КОМПАЛ

212

Запорожец

преди 12 години

имаше един виц:Зис машинка хорошая машинка. София-Пловдив без основен ремонт.Китайска машинка тоже хорошая машинка. София-Банкя без осневен ремонт.Който има пари ще си купи свястна кола а не китаиско-български ***. Който няма пари за свястна кола ще "маа ***" пеш.

211

Анонимен

преди 12 години

Карам неква китайска кола . На 105 000 км съм -не се оплаквам.