13

пак от 18

преди 12 години

Извинявайте ,че окепазих коментарите,махам се в Лазар Колев-да не се впрегнахте нещо- майтапя се.

12

18

преди 12 години

Като се гледам в огледалото май съм препечен,може би затова ме харесват.

11

18

преди 12 години

Ей, много си пекан, ама не си обръщан. Като си такъв голям правител, вземи да ги признаеш бебоците, нали са ти одрали кожата хахаха

10

Брад Пит

преди 12 години

Да възпиташ и да отледаш човек в истинския смисъл на думата е най-трудното нещо на този свят! В някои случаи обаче се успява. Успех на всички, които са се захванали с тази благородна мисия!

9

Анонимен

преди 12 години

***,ама ги дера като за последно и съм установил че много лесно забременяват в първите месеци като родят,4 си гледат децата,а трима патоци си мислят ,че те са забременили жените си,един я изостави защото очите не отговаряха.Нека да съм ***.

8

Анонимен

преди 12 години

Много майки съм заплождал,не знам защ, но най много ми се лепят когато са с деца до 1-2 годинки,може би защото мъжете им са заети да се правят на бащи или в този период много ги сърби раничката-още не съм установил точната причина.Аз ще продължавам да ги меля,защото са ми леснички.

7

Момиче на 17 до 5

преди 12 години

Като се справяш с бой,защо не опиташ с мен бе,нищожество?! Мъжко или женско нищожество?

6

Анонимен

преди 12 години

Добри страни на агресията? Сигурно има и добри страни на наркотиците.xd Иначе статията е добра. : ) Доно наистина има кой да я прочете. : )

5

3

преди 12 години

Много патетично и мило, обаче по-зло живо същество от човека няма. Питай другите животински видове ако можеха да ти отговорят.

4

До 4

преди 12 години

Очевидно е как си бил възпитаван, щом имаш такива цветущи предложения. Но все пак ги спести за ***, която явно се радва, че е родила такова гаменче.

3

Читател

преди 12 години

Не се общува с децата.Аз съм учител и все по-често след часа децата ми разказват , споделят,явно няма вкъщи кой да ги изслушва. А някои родители и на това не са доволни, викат:" Те, даскалите, ги разпитват".

2

Анонимен

преди 12 години

Аз се справям с бой!

1

Анонимен

преди 12 години

Научете се да си гледате децата и няма да изпадат в такива състояния. Не може майката да седи лапнала цигара в кафене и с крак да побутва количката, вместо да си размърда *** до близкия парк и после да си мисли, че дете гледа