31

SM

преди 13 години

1200 LEVA UNIFORMA??? ZA KAKVO STAVA VUPROS??

30

v

преди 13 години

***!!!

29

Бизнесмен

преди 13 години

Ето това са мъже на място. Изкарват достатъчно пари, за да хранят семействата си, а не като повечето мързеливи балами, само да киснат по цял ден по форуми да чакат някой да им оправи живота наготово докато плюят по всичко. Завистта на българина е безгранична. Яд ви е, че хората имат кинти и не са мишки като вас дето не можете да си плащате сметките и един свестен сутиен на жена си да не можете да купите.

28

Анонимен

преди 13 години

Само не искам да се притеснявате! Много скоро ще ги освободят.

27

Знакова фигура

преди 13 години

Голям цирк ще настане, ако катаджиите започнат да глобяват всички нарушители според закона, вместо да им взимат по 10-20 лв. Така само за 2 дни половината шофьори в България ще висят с по 1-2 месечни заплати за актове и ще са изгърмяли всичките си точки. Да ви видим тогава как ще плачете за времето когато сте минавали с 20 кинта кеш, вместо с актове за по 50-100 лв.

26

Ласард

преди 13 години

до 26 емигрантаТи гледай чиниите да са измити и пода да е чист. Не се занимавай с неща, които са прекалено сложни за единствената ти мозъчна клетка. В действителност никой не иска да се прибирате от чужбина. Тук и без вас си имаме предостатъчно неквалифицирана работна ръка и *** на социални помощи.

25

new koz

преди 13 години

те не искат да спре корупциата и рекета. ако сложат камери ще искат дарениа за гориво, просто не желаят да се борят с изтенската организирана престъпност(държавната мафиа) до 27 там горивото ако не се лъжа е по евтино а пътищата :) ги има и не те дебнат рекетиори

24

an

преди 13 години

DO 25/ V GERMANIQ VSI4KI MAGISTRALI SA BES PLATNI. VSI4KO E KALKULIRANO V CENATA NA GORIVATA. KOLKOTO POVE4E KARA6, TOLKOVA POVE4E PLA6TA6. A V MUTRESTANIQ HEM SI PLA6TA6 SKAPO GORIVO, HEM TE REKETIRAT S VINETKI. DVOEN REKET.

23

Ласард

преди 13 години

до 21Не разбирам защо ревеш. Сам казваш, че си бил без винетка на път, където се кара с винетка. Сам казваш, че са ти написали акт за това. Извършил си нарушение и са те санкционирали. Пито, платено. Повечето хора така и не можахте да разберете, че правилата са правила. Дали си на 200м от табелата или си на 50 км няма значение. Като искате да сте европейци, трябва да спазвате правилата и законите. Теб явно те е яд, че не си успял да минеш с 20 лв. подкуп и са ти написали акт за 150-200 лв.

22

Sasho

преди 13 години

Тъкмо слушам е тая песен: "Кораб пригна на кея в Бургас, идва ми стока от Хондурас, евала бе митница, евала полицияяяя"Та верно евала полиция, 1500 лв на ден са добре.

21

joro

преди 13 години

не са давали на шефа и ги е издънил.

20

an

преди 13 години

JIVQL SAM V GERMANIQ 10 GODINI. NAVARTQL SAM HILQDI KILOMETRI, PO GERMANSKITE MAGISTRALI. NITO VEDNAJ NE SAM SPIRAN OT GERMANSKITE POLICAI. POLICIQ SE POQVQVA SAMO PRI TEJKA KATASTROFA, I AKO IMA JERTVI. KOETO SE SLU4VA MNOGO RQDKO. SAMO 4E V GERMANIQ JIVEQT BELI HORA. GERMANSKI POLICAI NIKOGA NQMA DA TE SPRE BES PRI4INA. TRQBVA DA SI V GOLQMO NARU6ENIE, KOETO DA E ZAPLAHA ZA OSTANALITE U4ASTNICI V DVIJENIETO. NO TAM E GERMANI A NE MUTRESTANIQ.

19

Анонимен

преди 13 години

Спрях си колата от движение заради такива като тези гнусни рекетьори. ***. Пука ли им че за 20 години нямам едно произшествие? Не. Пука ли им че карам с 50, с колан, напълно редовен? Не. Бях до голям магазин в края на града, на 200 метра от табелата и ми писаха акт че нямам винетка. Мръсни скапани безполезни изнудвачи. Спирам да си карам колата и това е. Да си е**т майката.

18

Андрей

преди 13 години

За затвора са тези ***. Защо не проверят ченгетата по пътя Варна - Златни? Защото от тези и Бойко намазва.

17

Алекс

преди 13 години

Изкарват за по една униформа от 1200 лв. и един банкет от 300 лв. на ден.

16

Анонимен

преди 13 години

.

15

Платец

преди 13 години

В петък великата ни съдебна система, ще ги пусне с подписка.Не, че ще е нещо ново де.

14

Анонимен

преди 13 години

ХАЙДЕ ПО 15 ГОДИНКИ В КАУША :)))))

13

ЦУЦИ

преди 13 години

А вие га крадахте , шо не ми давахте , ь сега

12

Анонимен

преди 13 години