39

harakiri

преди 13 години

когато се говори за наглост, единственото лице, което трябва да се спряга сте вие г-н премиер.

38

Фалконе

преди 13 години

Дянков и Уорлик-те управляват в двойна коалиция зле прикрита

37

abba

преди 13 години

още ли не проумяхте, че Бойко Борисов е просто пионка.. Симеон Дянков управлява тази държава, той решава кое и как ще стане! И понеже не е свикнал да вижда такива простотии в съдебната система на САЩ иска да разкара комунистите от ВСС в България.. Това е новата задача която е поставил на Бойко и ще видим как премиера ще се справи..Най-накрая в България дойде можещ човек - Симеон Дянков!!!

36

Анонимен

преди 13 години

Трябва да се замислим, защо всички медии, премиера, президента, парламента скочиха срещу Волен. Какво искат да прикрият? Гласът на народа ли? Българи, не позволявайте да ни изиграят отново. Атака е гласа на народа. Това е партията, която беше създадена от недоволството на хората, породено от дългогодишното ограбване на страната ни, довело българите до просешка тояга! Длъжни сме да подкрепим Волен! Точно сега трябва да мислим за себе си като за едно цяло! И ще победим!

35

анонимен

преди 13 години

Не само тези две съдии а всички от ВСС трябва да напуснат съдебната система!!! Те създадоха МАФИЯТА в България! Вън на всички съдии от съдебната система!!!Борисов обеща да извърши реформи в съдебната система, за да възвърне чувството на справедливост сред българското население, дано се случи най после, това иска българският народ.

34

Фалконе2

преди 13 години

Поне един вкарайте поне един...НЕ МОЖЕТЕТУК БАНДИТИЗМА Е НЕДОСЕГАЕМ

33

Д-р Икономов

преди 13 години

Да разбирам добър за комшия оооооооооооо бедни ми другарю Борисов !!!!!?????

32

ФАЛКОНЕ

преди 13 години

БОЙКО БОЙКООООООООООООпълна смехория си човечекога поне един политик-крадец-или някой като Ковачки крадец на 16 млн ДДС ще вкарате в затвора бе човече?Иначе главния прокурор бил добър...на шах,табла,или карти?или на ядене е добър и пиене?

31

Анонимен

преди 13 години

Компира е още с мартеница,или конец против УРОКИ!***!

30

@@@

преди 13 години

Кой ли го заплаши...та смени плочата?!Няма нищо по-страшно от страхлива мутра!

29

Nobody

преди 13 години

Ей го, бе! Бех се притеснил, че днеска нищо нема да каже....

28

Смех

преди 13 години

Главния прокурор изръмжа тихо, ***-бб се ***, взе да се оправдава.Бил мъж,да ама не.

27

Анонимен

преди 13 години

А ти си изключително *** бб...

26

Анонимен

преди 13 години

Защо само критикувате, нима Борисов казва нещо невярно в случая?

25

из "сганта"

преди 13 години

изключително добър кърлеж - ае да ви карам да лежитье

24

Анонимен

преди 13 години

Ах, ти проста, недодялана, Тикво, поне се нучи да си траеш, така можеше да не те усетим колко пари струваш до края на мандата!А то като овен, все се бута с рогите в първите редици!

23

Анонимен

преди 13 години

***, по-***, най-***, Боко !

22

Бунтарят

преди 13 години

Преди малко написах коментар и още преди да щракна на "изпрати"той беше заличен?Коментарът беше --ББ:"...Аз искам да попитам как беше избран той?../Лазар Груев/."И щом беше избран той по този начин,защо НИЕ/АЗ и Цветанов/ да не уредим нашия човек на този пост."И в посока на тази логика:"Те крадяха,защо ние да не крадем?"."Те устройваха свои хора,защо ние да не го правим?""А иначе,кой ще гласува за нас?"По просташки обяснение от тези не съм чувал.Впрочем,като им знам умствения им капацитет ..

21

Анонимен

преди 13 години

МАГИСТРАТИТЕ ДА ВЪРНАТ РАЗДАДЕНИТЕ ПРЕМИИ

20

Equinox

преди 13 години

"Кризата на великите" - под това заглавие сайтът eu-infothek.de помества коментар на Петер Муцик, посветен на паденията на някои европейски лидери. "Премиерът Бойко Борисов е на глинени крака. Бившият кмет на столицата ръководи от 2009 насам правителство на малцинството, подкрепяно от националистическата партия "Атака" и консервативната Синя коалиция. Неговата икономическа политика често е описвана като некомпетентна, а той самият е смятан за неспособен да се справя с кризисни ситуации.