169

КЛАСАЦИЯ

преди 13 години

АКО ИМА КЛАСАЦИЯ ЗА НАГЛОСТ ТО БОКО -МУТРАТА И ЦФРЪЦКО -ПАЛАША ЩЕ БЪДАТ ОБЯВЕНИ ЗА НОБЕЛОВА НАГРАДА. ПРОСТО ТЕ ДВАМАТА СА БЕЗСПОРНИ ЛИДЕРИ . ЗА КОЛЕКТИВНА НАГРАДА ЗА НАГЛОСТ БИТКАТА СЪЩОСЕ ПЕЧЕЛИ ОТ БАНДАТА ГРОБ. ПО ОТНОШЕНИЕ НА ШЕНГЕН МУТРАТА ПАК ЛЪЖЕ- ЕВРОПА НИ КАЗВА ШЕНГЕН ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН, А ТОЙ СИ ЗНАЕ НЕГОВОТО ЩЕ НИ ПРИЕМАТ. ДА АМА НЕ ДОКАТО МУТРАТА И ЦВЪЦКО СА НА ВЛАСТ. ЕВРОПА НИ ПЛЮЕ-БОКО ВИКА : НЕБОЙТЕ СЕ БЛАГОДАТЕН ДЪЖД ВАЛИ.Е ТЕ ТОВА АКО НЕ Е НАГЛОСТ-МИЛИЦИОНЕРСКА -ГРОБАРСКА

168

До Съдия

преди 13 години

Кой да реформира??? Тия дето реформират и тия дето трябва да бъдат реформирани, нали са заедно в кюпа! още малкоооо *** гадни.. още малко..

167

...

преди 13 години

Значи.. "щом те се уреждат, що не мога и аз?!" ахх идва момента, в който ще дойде човек да ви изгони всичките прости *** от там..

166

Анонимен

преди 13 години

В пъти по-добър е от всички комунистически дерибеи...

165

съдия

преди 13 години

Съдът да се реформира незабавно!Тотален обществен натиск върху съдии с лоша репутация.Медиите на тотална атака по отношение на знаковите дела.И още ,и още много воля.В противен случай-оставаме гето .

164

gtf

преди 13 години

до 165"от Бойко по-добър няма" - :D ако тва е най-доброто по-добре некой да дръпне шалтера ..

163

Анонимен

преди 13 години

А Гоце благодарение на кого стана президент ? дали само на честните българи? Ей нагляри проклети не си мислете че сме забравили 65 г.как сме гласували за комунистите....

162

към Зоро

преди 13 години

От кой партизански бардак си бе Зоро....Просто разбарете че народът започна да си отваря очите и да разбира че от Бойко по-добър няма.... Нали не мислите че сме забравили благодарение на кого България е на дъното.... благодарение на най-алчното и крадливо племе което се е пръкнало на земята комунистите.

161

gtf

преди 13 години

"Той обясни, че ни най-малко не се притеснява от последното социологическо проучване, според което доверието в него спада" - ми за кво да се притеснява, ще си купи ***, както преди. Нали за тва си ги отглежда с нашите пари ..

160

Анонимен

преди 13 години

Бойко е премиер от световен мащаб, вече бях изгубил надежда, че ще ни управлява честен човек, патриот, мислещ за просперитета на БГ, а не за гушата си и за гушите на роднините си до 9 коляно, но в Борисов виждам идеалния премиер.

159

архар

преди 13 години

Ако в България има незавсима съдебна система, заради тази доказана лъжа Първанов трябваше да бъде съден, прогонен като президент, а не да се изявява като вожд на нацията. Наказанието му, европейските държави да не го канят и да го избягват като прокажен, е много малко за голямата му лъжа, чрез която стана президент. Ако чрез хитрите си ходове той се измъква от съдебно наказание, трябва да е сигурен, че тепърва му предстои да бъде морално наказан от народа. Народът е търпелив и прощава, но не и такава нагла лъжа!

158

emigrant

преди 13 години

na balgarskia narod ne mu triabva ve4e lekar ......grobar mu triabva.....naglost e 20godini da pla6ta6 na grobarite i nakraia i za grob da ti iskat ru6vet ....daaa tova e naglost

157

Марти

преди 13 години

до 147Абсолютно си прав,но както винаги има едно много гадно НО...Нали го избрахме точно за да няма пак приятелски кръгове,да няма назначения на наши "хора",а то какво се оказва?"Пременил се Илия,погледнал се,пак в тия".Нищо не се е променило,промени се само членството на кадрите,преди бяха от тройката,сега са от ГЕРБ и като правило минали през почти всички партии били досега на власт.И в повечето такива назначения,странно защо все стои ЦВЪ ЦВЪ...

156

архар

преди 13 години

Тройната коалиция начело с БСП създадена по проекта Първанов и ревниво подкрепяна от него, ще остане в историята като правителство на лъжата, демагогията и далаверата, защото и самият му създател Първанов е най-големият лъжец. Ето, убедете се! След дългогодишно мълчание, под натиска на опозицията и на цялата общественост, през 2006 г. Първанов с половин уста признава, че в архива на Държавна сигурност има папка с псевдоним Гоце, но тя била съставена без негово знание. Една година по-късно, на 19 юли 2007 г., Комисията по досиетата установява официално неговата принадлежност към ДС в периода 1989-1993 г., като става ясно, че Първанов изрично е демонстрирал желание за сътрудничество. Това разобличава Първанов в лъжа, защото по време на предизборната си кампания за втори мандат той изрично декларира, че не е знаел, че работи за тайните служби.

155

архар

преди 13 години

Преди да си отиде, тройната коалиция и по-специално БСП предприе мерки за поставяне на свои хората на възлови административни постове. Също така, взеха се мерки да се заметат следите, които компрометират тяхното управление. Въпреки това, правителството на Сергей Станишев ще остане в историята като най-корумпираното. Срещу много от министрите му има повдигнати съдебни дела, но очевидно, дългата ръка на Първанов в съда все още се чувства осезателно.

154

архар

преди 13 години

Президентът Първанов най-добре от всички виждаше, че тройната коалиция си отива и полагаше голямо старание да намали негативните последици за БСП. Той осъзнаваше каква е силата на съдебната власт, при което и да е правителство, ето защо се постара да направи необходимите промени. По негово внушение, двата най-важни съдебни органа Върховния административен съд и Висшия съдебен съвет бяха реконструирани по формулата 8:5:3, което му позволи, неговите хора в тях да имат болшинство. И сега е ясно, че в същност той все още ги ръководи.

153

Анонимен

преди 13 години

Кой го казва че по-*** от Бойко няма-един провалил се алчен комунист. Ами аз казвам че бай Тошо вашият вожд,когото величаехте е в пъти по-***...ами Р.Петков,ли е по-умен та той крещи от злоба и мутренска физионимия.Да изреждам ли още...

152

към гъонсурата

преди 13 години

Наистина сте гъонсурати,хем сте некадърни,неграмотни ами и сте злобни.... Бойко е толкова много прав ,че не можете да го преглътнете. Нали народът Ви казва че съдът е корумпиран и правосъдие в България липсва,по какъв начин да ви се каже че сте некадърни и мислите не за правосъдие а за пари и само за пари....

151

I

преди 13 години

По-*** човек от г-н Борисов няма в България! Да ходи да навива маркучи и да спре да се излага с интервютата, които прави! Какъвто и да е Президента ѝпърванов, Боко може само да мечтае за умствените му способности,а дори не може и да ги сънува,защото акъла му не стига до там!!! *** човек си беше и още по-*** ще си остане!!

150

Анонимен

преди 13 години

Точно така-не се меси ,но Цветанов им събра достатъчно компромати,което не е лошо.Лошото е, че вместо да ги уволнят и осъдят той ги изнудва да гласуват и решават дела както им нареди.Факт е ,че при избора на кумата на Цветанов за шеф на най-големия съд в България(с цели 4 г стаж като съдия и никакъв като ръководител) четирима от гласувалите на първия тур срещу нея изведнъж на втория тур я подкрепиха-изводите за вас