83

Анонимен

преди 13 години

Да пратим Бойко на бунището, там при Царя да си бършат сълзите лъжливите, да направим така, тоя лъжец никога повече да не влезе във властта!

82

Бачо

преди 13 години

Бойко не само е лъжец,но е и страхливец.Само Яне има смелоста да каже на всички *** истината в очите

81

БОРИСОВ Е МЪЖ ....

преди 13 години

... И НЕ Е ГЕЙ ... НИТО Е Е *** ДОНОСНИК НА ПАРТИЯТА!ЩЕ ГЛАСУВАМЕ , ВИНАГИ ЗА НЕГО!!!БЪЛГАРИЯ ИМА НУЖДА ОТ МЪЖЕ ....НЕ ОТ *** И ТРАВЕСТИТИ КАТО ЯНЕ И СЛАВИ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

80

ИСТИНАТА БЪЛГАРИ

преди 13 години

Зад проекта Атака надничат стари уродливи комунистически създания.А че, направиха завой след предизборните си диви обвинения срещу Бойко и Герб не би следвало да се учудваме и двата проекта са от близки ДС лаборатории изработени и не случайно инсталирани в дясното пространство...

79

Анонимен

преди 13 години

"За две години управление на Борисов вече за никого не е тайна, че неговите обещания не струват и стотинка и би предал всеки и всичко в името на користните си планове и интереса на групировките, за които работи

78

поля

преди 13 години

Ще пазаруват щом се налага. Ако това е единствения начин да удържат и да се защитят от машинациите, манипулациите и извиването на ръце от всякакви продажни,подкупни, стари и пресни политически ***-това е оправдано. Освен това, нямаш и матриял който е способен да направи нещо, освен да пърди пред телевизора и да говори глупости

77

стг

преди 13 години

айде атакаджии ако се напънете има минимален шанс да влезете и в следващия парламент ако дотогава не приберат фюрера ви в лудницата разбира се

76

АМИ, КВО ДА СЕ ПРАИ.

преди 13 години

....КАТО СТЕ ПРОДАЖНИ *** ....И СТЕ ГОТОВИ И *** НА МАЙКА СИ ДА ЗАЛОЖИТЕ ЗА ПАРИ...???!!!!КУПУВАТ ВИ ХОРАТА ...НА КИЛО!!!!!СПОРЕД, ЧОВЕКА И ЦЕНАТА ......СЪЩО КАТО ПРИ "СВИНСКОТО МЕСО И КАРАНТИЯ"!!!!КЪВ Е ПРОБЛЕМА???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

75

BG

преди 13 години

taka se pada na predatel kato volen edno govoreshe predi izbori drugo blije posle sega da celuva zadnik

74

Анонимен

преди 13 години

до 70днес е много горещо, повлияло ти е

73

македон

преди 13 години

когато милиционерите от герб купиха на яне депутати и му разтуриха групата, пуделът волен тогава лаеше и се кефеше из парламента. сега обаче трябва да си вземе везелинчето и да спре да скимти из кулоарите на парламента....

72

Кабули

преди 13 години

Е, Волене, дойде ли на дядовия на Иван Костов? Нали го плюеше като улав от трибуната! Боли, Волене, боли Сидеров. А ако много се пъчиш, ще те хвърлят на хиените, и то лично твоите, дето са минали от другата страна. Тъй че си мълчи и си трай, защото ще станеш по-бетер и от Яне Янев.

71

бащицата Махно

преди 13 години

САМО ДИКТАУРА НА ПРОЛЕТАРИАТА.Бий червените до посиняване и бий сините до погербеняване. АНАРХИЯ МАТЬ ПОРЯДКИ.

70

Анонимен

преди 13 години

ДС атакува по всички фронтове чрез БСП,ДПС,РЗС и Атака. Има нещо съмнително...

69

хе-хе

преди 13 години

Залезът на АТАКА си е част от сценария на кукловодите.

68

атакист

преди 13 години

Волен заслужава да бъде президент, а партия Атака да управлява държавата. Стигааааааа крадене, продаване, предаване искам Атака да ги смачка на изборите. Волене на прав път си, всичко което казваш е вярно, само че морала на хората липсва. Мисля, че партията може да спечели повече, ако леко се разграничи от водещата си тема исляма. Акцентрирайте върху по важните точки, хората са гладни, било то мисюлмани, ***, българи. Всички сме един народ!

67

анонимен

преди 13 години

Много хора, които гладуваха години наред през прехода, сега не могат да си осигурят стаж и остават без пенсии. Такава е политиката на Герб. Агония и смърт на честните българи и метани пред чужди народи и крадци. А който си бие своите, става *** на чуждите.

66

samo gerb

преди 13 години

gerb e edinstvenata demokrati4na i normalna partiq

65

Анонимен

преди 13 години

Волен и Яне най големите говорители в Чалгария. Много говорят много скандали вдигат много панаири правят хвърлят флашки, а реално нищо не са постигнали или направили. Ако не беше ТВ СКАТ нямаше и да сте чували за Волен който не се стърпя и се скара дори със собственика на телевизията в следствие на което до две три години няма повече да го виждаме на политическата сцена.

64

рени

преди 13 години

63, едва ли знаеш какво е ***, но хайде ще ти помогна - погледни се в огледалото, това е ***. Та останалите *** като теб в този форум, вие друга работа нямате, освен по цял ден да мъдрувате в интернет пространството, естествено срещу заплащане.