159

Анонимен

преди 13 години

значи,като работих в строителството и се пенсионирах без никакво здраве,но пък с "голяма"пенсия - 230 лв,получавам си я вече от години.все не ми се вдига,все съм с някой лев над "минималната". няма и да се вдигне !!!!! значи - няма и разходки до урните! нека си им гласува кирливия електорат с конските каруци.все за кебапчета има заделени пари,ако няма,ще ги смъкнат и тях от гърбовете на децата ни.важното е,*** да гласуват!

158

Анонимен

преди 13 години

Примерно въгледобива е бил на загуба и е бил субсидиран от държавата ,но това не е пречело там да се получават големи заплати.

157

Анонимен

преди 13 години

изглежда забравихте как се определяха заплатите по тошево време

156

Анонимен

преди 13 години

до 166откъде разбрахте че тези с минимална пенсия са работели по малко

155

Анонимен

преди 13 години

да се облажиш при баба

154

аз 1

преди 13 години

Поредната глупост.Хора които са работили по над 40 и повече години и имат по голяма от минималната пенсия няма да получат увеличение.24 години съм работил повече от тия с минималните пенсии,значи съм работил и за тях.Моите уважения към хората с лични и семейни здравословни причини за тях трябва помощ,но за всички останали които от мързел едва са се добрали до пенсия и сега да бъдат компенсирани само те, е това вече е точно по български.Ало политиците не ви чака добро

153

az

преди 13 години

Бая комунистчета има по форумите. Ревахте че не вдига заплати и пенсии, а сега ревете, че ги вдига. Цъкайте минусчета и тъпейте. ШИЗОФРЕНИЦИ!

152

1 лев над минимума

преди 13 години

Е, сега вече загуби изборите....

151

до Orda

преди 13 години

Да, това е новото чудо на генното инженерство, след хитрата тиква :)

150

Orda

преди 13 години

Боже видяхме и циничен картоф.

149

an

преди 13 години

KAKTO BQH PISAL V PREDI6NI KOMENTARI, DRUGARQ B.B I DRUGARQ VDQNKOV SUTRINTA GOVORQT EDNO, NA OBQD DRUGO, VE4ERTA TRETO. I KOGATO SE SAVUDQT NA DRUGIQT DEN, VE4E SA ZABRAVILI KAKVO SA KAZALI PREDI6NIQT DEN, I ZAPO4VAT NOVI LAJI. 6TE IME UVELI4ENIE NA PENSIITE. -AMA DRUG PAT- KAKTO VAV EDNO DETSKO FILM4E. IMA6E EDNA REPLIKA, NA EDNO DETENCE. TATKO 6TE MI KUPI KOLELO. -AMA DRUG PAT-

148

Антон

преди 13 години

То пък едно облажване с тия 10 лева.Абе, Бойко, нали ти даваш парите, к'во смята Дянков?

147

dido

преди 13 години

"Не може да има диференциране, това е дискриминация", заяви финансовият министър Симеон Дянков в отговор на въпрос дали хората с по-малки пенсии ще вземат по-големи добавкиДнес така утре вака тез са с болни мозаци

146

Анонимен

преди 13 години

Бойко - Фон - Компир !

145

следващи строежи:

преди 13 години

Висящите градини на Семирамида ; СПА- за волските глАви ; още една магистрала до Правец- другата волска глАва ; Нов АЕЦ- на морето ; Банкя- новата столица ; плавателния канал - до Панчарево - по плана на Тошо ; Завод за футболни обувки ; учебен център за образоване на гербаджии ;Зала за Кастинг за нови фидоски и цецки ; Нов подслушвателен център на Балканите ; ...............

144

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ - сбирщина от досносници на ДС , фуражки мухлясали , но богати / какво става с алексейчо- шефа на общинарите ?? / , мутри-от охранителния , тимаджийчета и най- важното - ЦЕНТЪРЪТ на управление , на "мозъка" им е ПАК в Правец !! )))

143

Анонимен

преди 13 години

ББ, какво и КАК ще 'преценяваш', като си умствено увреден ??

142

х

преди 13 години

Вчера този *** ВДЯНКОВ какви ги разправяше,че не може да има дискриминация,а днес с БОЙКО ТИКВАТА друга песен пеят.Това са политически ***.

141

Анонимен

преди 13 години

Премиерът ще продължи да потъва,:)) 1.Защото не може да избяга от миналото си .. 2.Защото има ограничен Ентелект и неподходящо образование - меко казано .. 3.Защото е грандоман и самовлюбен *** , които не иска да слуша по-0 умни от него .. 4.Защото не направи коалиция със сините , а е с психопата Волен.. 5,Защото е руски агент или са му слаби ангелите - пред руснаците . 6.Защото им кляка - с АЕЦ-а, -началото на края му ..) 7.Защото е по- посредствен популист , дори от Тошо..)..Мачлета и простащина ...)))Държане -интервюта и прочие ..) 8.Защото НЯМА идеи и не идейно убеден... в това , което иска и прави - днес едно , утре- друго..) 9.Защото все повече ще "цъфти' посредствеността му - театърът е до време ..) 10.Защото НЕ изпълни обещания - за Доган и мафията , за олигарсите и 'съдебната' власт , за корупция и връзкарство..) 11Защото в края на краищата е поредния дубликат , комуно продукт , червен,които излуга много граждани ..)) 12. Вижте му дС-другарите , олигарсите , приятелчетата, езика , номерата , ...))))))

140

Анонимен

преди 13 години

Боби,изпрахте ли с метресата мръсните си пари и тези на остналите мутри?Време е вече да им озаконите мръсните бизнеси и да си "работят" СПОКОЙНО!