127

Боряна

преди 13 години

Като изключим жените, дадени за пример, мога с чиста съвест да кажа, че много голяма част от българските майки са секси. Достатъчно е да се огледате, докато се разхождате и ще видите че е така. Просто българките са си хубави, особено в годините между 25-45, че даже и нагоре

126

Анонимен

преди 13 години

детето от снимката ромче ли е?

125

една

преди 13 години

Нерез/ът е пич ! Дами нямате такъв за съпруг за да знаете за какво иде реч! Човек с принципи и едва ли ако сте неговата половинка ще търсите чуждото внимание с предизвикателно облекло и бутайки количките!

124

Анонимен

преди 13 години

Ами майка е на 4 деца, да са й живи и здрави! :)

123

от мен

преди 13 години

Българките наистина са красиви жени без збачение от възрастта и броя на децата. Не говоря за псевдо звездите по телевизията, а за жените, които срещам всеки ден, навсякъде.

122

Анонимен

преди 13 години

И ТОВА НА СНИМКАТА МАЙКА ЛИ Е СПОРЕД ВАС?УРУНГЕЛ..ЧАЛГАТА НЕ ПРОЩАВА НА НИКОГО

121

Едно мамче

преди 13 години

Благодаря,Димитрова !

120

до нерез

преди 13 години

искам да ти стана любовница, да омъжена съм и с със сигурност друго ще говориш......

119

@@@

преди 13 години

Една жена се оплакала на мъжа си.-Скъпи ,защо всички в квартала ми викат ,че съм к****? -Е ама ти що ходиш там където те познават....

118

до 116

преди 13 години

Ти 'щото си цвете за мирисане...

117

Анонимен

преди 13 години

МИМ КВО ДА ТЕ ЛАЕ КУЧЕТО КАТО ТЕ ПОЗНАВА..

116

Анонимен

преди 13 години

Като не чу*аш жена си, друг ще ти я чу*а. ;)

115

iv

преди 13 години

VIE PUK MUJETE STE 4UDNI.......NQMAM DUMI.......EDIN H.. NE STAVA OT VAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

114

Анонимен

преди 13 години

един френд най добре го каза като го попитах няма ли се да се бракува-ПО ДОБРЕ АЗ ДА ЧУ''АМ НА НЯКОЙ ЖЕНАТА,ОТКОЛКОТО НЯКОЙ МОЙТА!

113

До нерез

преди 13 години

Не, не чукаш редовно пич, и това ужасно ти личи по писането, злобата и омразата към жените, явно много са те наранили, което е жалко, но все пак подтискай мако гнева си. Ти си емоционален, явно нямаш подход към жените, имаш някакво огромно разочарование и затова слагаш всички под един знаменател, нахвърляш се на жени във форумите без дори да ги познаваш, използваш обидни думи, без те да ги използват срещу теб, ясно личи, че си и нереализиран в живота, търсиш причината винаги в другите. от лекар

112

Нерез

преди 13 години

"Да *** съм, но в леглото на един мъж, които ме желае вече години по няколко пъти на ден, хубава съм, домакиня, майка и съм щастлива. А такива като теб изобщо не съществуват за мен,"Че си *** е ясно, това на мен не ми го обяснявай. Само не мога да разбера защо се правиш на примерна домакиня и лъжеш онзи с късата *** и преждевревенната еякулация, дето ти се води за мъж? За мен не се притеснявай, аз чукам редовно, но не и отегчени от мъжете си домакини. Това е гнусно, не обичам ***.

111

Chikatilo

преди 13 години

НЕРЕЗ 110 те разби направо ахйахахахахха казаха ли ти го бе зле ! ахахаххахахаха

110

Расъл у Расник

преди 13 години

Цеци Красимирова ?!? WTF...Това е травестит и трябва да е в друга класация.

109

Анонимен

преди 13 години

Нерезчо (подозирам защо си с кръстил така :-D). Първо моето дете отдавна си се разхожда само, второ не всички с показваме, задниците, циците и т.н. И трето ти като си се разгонил душицо дребна има си начини да освободиш от напрежението, нищо, че никой не те харесва, може и ръчно - помага. Да *** съм, но в леглото на един мъж, които ме желае вече години по няколко пъти на ден, хубава съм, домакиня, майка и съм щастлива. А такива като теб изобщо не съществуват за мен, не си ми от класата!

108

maiorski

преди 13 години

Абе НЕРЕЗ...ти що си мислиш че само на теб ти се иска да пипнеш чувдо дупе....те зените не са хора ли , не им се е.е....и нямат фантазия....ти си бил голям османлия...твойта жена с фердже и с потури ли ходи ?