6

borcho

преди 13 години

stiga gluposti

5

Кабули

преди 13 години

И тъй като френският Пинокио Саркози не е по кръв французин, защо да не погоди един френски номер, и то с помощта на американетата. С една "изнасилена", два заека - сменят шефа на МВФ, слагайки начело удобен за САЩ човек и бой по кратуната на противника му за президентските избори. След кюлотите (пликчетата и прашките) на второ място по сила и възможности е политиката, като "изнасилването" е нейното главно оръжие.

4

Анонимен

преди 13 години

"Той беше обвинен, че е нападнал 32-годишната африканска имигрантка, когато дошла да чисти апартамента му в луксозния хотел Софител." Като го гледам какъв е дъртак, май номер са му скроили ченгетата.Да не говорим, че е толкова удобно за Саркози, че няма повече накъде.

3

Строганоф

преди 13 години

Нямам търпение да видя Василиса-прекрасная,нека покажат това удивително красиво черно чудо,което може да накара такъв старец милионер да подивее като дърт сатир и да стигне и задмине Майк Тайсън като изнасилвач...

2

НАТО

преди 13 години

Ясно е, че всичко е нагласено и Доминик Строс-Кан е невинен.Причината за този скандал е или че не е удобен на САЩ за този пост, или Саркози го хвана страх че ще изгуби на президентските избори срещу Строс-Кан.А може би по малко и от двете.

1

Анонимен

преди 13 години

Сега ще ни тормозят с шумен процес и новини около него, докато в крайна сметка се окаже, че 32-годишната африканска *** е излъгала, както вече започна да става ясно.