198

Анонимен

преди 13 години

Бай *** в женски одежди, тази е спец по анорексията.

197

Анонимен

преди 13 години

Камерата не може да я хване в кадър!

196

плод и зеленчук

преди 13 години

Казват, че добрите цигулари били и добри математици ...Някъде бях чел, че Румен П. бил завършил математическа гимназия и бил учител по математика ... Означава ли това, че Румен П. може да свири на цигулка ?За сравнение само ще кажа, че Т. Дончева е завършила математическа гимназия и свири на цигулка !Славчо се хвали, че свири на цигулка ... А разбира ли нещо от математика ? Ако и Пръмова свири на цигулка, то тогава тя заедно със Славчо и Румен П. да си вземат певицата Марияна, която не била близка на Гоце и да си сформират музикална група ! Така със сигурност ще пробият на световната сцена !

195

Анонимен

преди 13 години

За две години тая си увеличи обема два пъти, разправят че било болестно състояние! Свинщина е това, не болест.

194

ха

преди 13 години

Тази българска хубавица е като лоена топка...Освен,че сърцето и е обвито с няколко слоя лой,а и мозъка и скоро ще блокира.Е'ати народните представители,които си имаме...

193

Не спира

преди 13 години

Това нещо на снимката не спира да яде. Вече заема широчината на три стола. Не искам такива недодялани неща да приемат закони, които ние да изпълняваме. Обидно е. Запитайте се, кой би обърнал внимание на това нещо (на снимката) ако то не е депутат. Моля медиите повече да не ни измъчват, като спрат да публикуват снимки на такива отврати. Разбрахме се , нали ?

192

муспи

преди 13 години

Единственого нужно е бомба в това сатанинско събрание, бомба която да ги избие, а не да сплаши. Те от нищо не се плашат освен от смъртта, - това е тяхен свят, а страшното е отатъка. После, в тази клоака няма българи, - те сами си предлагат свинските туловища за гръмване!

191

Анонимен

преди 13 години

Мис Торба

190

Анонимен

преди 13 години

ето я мис свод 2011 на снимката

189

Анонимен

преди 13 години

Така ще е още година, може би две или повече...Ако ни държат на прага на бедността, за тях няма да се промени нищо към по-лошо.Ако ни набутат да прекрачим този праг, тогава вече нещата стават непредвидими.

188

Bo

преди 13 години

Тия са нечовешки *** в това народно събрание вижте ги с какви тъпотии се занимават.Трябва да ги разкараме всичките мързеливи корумпирани маймуни и да си изберем нормални отговорни хора.Ще живнем ужасно много.Тия какво са направили за толкова време?НИЩО,НИЩО и пак нищо. Само харчат народни пари за себе си.Законите са безумни или остарели или въобще ги няма.Хора,!! Трябва да се осъзнаем в *** дупката сме повече от четвърт век и разчитаме на шайка измамници.Те ли ще оправят нещата?!

187

Анонимен

преди 13 години

Критична маса

186

Фидосова

преди 13 години

*** аз мазна синьали съм???КЙвииииииииииииииииииииии!!!

185

До 189

преди 13 години

Кучемразе,Той го е открехнал, но те очаква да зяпнеш, че да ти пусне порцията, идваща от правото черво директно върху сливиците ...

184

tiurk

преди 13 години

ku4emraze iz4ezvai nikoi ne ti 4ete dvumetrovite ti kopia samo mi zadrastva6 stranicata. aide mar6

183

До кучемраз

преди 13 години

ти на магистралата ли натрупа имане или просто прибира дарения като уникален *** без мозък

182

кучемраз

преди 13 години

до 183,гласовете на изборите са нагласени,така че няма нужда да гласувам...ти излез на магистралата,събуй си гащите и се наведи със *** към идващите от турция тирове и ще имаш постоянна клиентела...ще забогатееш и ще си купиш мезонет във студентския или орландовци...

181

Iwan

преди 13 години

Абе ако кажем, че Фидосова кърти мивки, мисля че няма да сме съвсем точни :)))жената просто кърти тоалетни чинии и вани :)))

180

мен

преди 13 години

Кучемразе, стига цитира, ами кажи ти за кой ще гласуваш, че си представителна извадка за международното положение? ха ха

179

Нов тип

преди 13 години

*** тип "Кучемраз" - продукция от Фидосова, само в почивките между гласуванията пуснати