20

Анонимен

преди 13 години

Интересно хората от ДПС и БСП как започнаха да шумят на няколко фронта едновременно :) Също ще е интересно техните назначения дали още стоят на местата си...

19

Анонимен

преди 13 години

откакто Боко Тиквата е начело, държавата стана пълен панаир...дори при крадеца Костов такова крадене нее имало..

18

анонимен

преди 13 години

и там е една каша ....

17

Анонимен

преди 13 години

И каква стана сега ? Хората които трябва да се борят с престъпността , са престъпници ! Изтеглете и гледайте руския 25 сериен филм " МЕЧ " и много неща ще Ви подтикнат към размисъл.....

16

999999999999

преди 13 години

Дайте да се организираме и да направим това което европейците направиха в 89..!От 65 години са едни изащи...Долу президента,парламента и всички партии

15

Желев

преди 13 години

Обикновения данъкоплатец не тегли ДДС,той само тегли.ДДС теглят тия от които теглим.

14

lilly alex

преди 13 години

vsi4ko redno , koeto trqbva da se pravi ne se pravi. pravi se vsi4ko, koeto ne e redno e zabraneno, e vredno,e opasno,e lowo i zle zazqla naziq i strana. zatavame i po dalboko i s po golqma skorost i bavno si otivame i zatrivame a bqhme narod .ostanahme zemq kolkoto 4ovewka dlan i varhu neq samo sgan.prediwnite kradqli mi segawnite wo 4inat?

13

Анонимен

преди 13 години

Постната пица до скоро се хвалеше,че се е увеличил износа.В същото време производство в страната почти няма.Всичкия износ е фиктивен и е само за кражби на ддс.

12

нут за 10

преди 13 години

Сигурно си прав, защото всяко нещо определя и следващите. но аз съм с чиста съвест - гласувал съм за СДС, БСП, ОДС, БСП, ГЕРБ. И понеже виждах едно и също през годините, то ми писна та рекох да карам каквото ново излезе, че може и да се промени нещо? И понеже видях какво еп реди и не ми хареса, то и да съм сгрешил вероятон е поради незнание, а не умишленно. Аз си прощавам глупостта, но тя е породена от неверието, породено от самите политици през годините. така че те ме създадоха неверник.

11

?

преди 13 години

възмутен съм,още повече,че тоя ,ако е вярно това,няма да бъде осъден.значи целият народ плаща ДДС,барабар с бизнеса,за да могат няколко човека от висшите ешелони да го присвояват.ето за това фирмите ще лъжат,ще крият и няма да плащат ДДС.понеже това подкопава общественият морал и дисциплина,трябва да се таксува като пзаплаха за нац.сигурност и тези да получат наказания от 20 год.нагоре.само така ще опазим морала на обществото.

10

до нут

преди 13 години

Поради бавната мисловна дейност/ако въобще я има/характерна за герберите,когато разбереш,че си сбъркал ще е много късно.Най ме е яд,че за грешките на такива като теб плащаме всички.

9

нут за 5

преди 13 години

Не зная кой как и конкретно къде бърка за да съдя. Виждам реалността каква е, но конкретно сред управляващите нямам данни за тоя и оня какво прави. тогава как да съдя? Нали товас и ер абота на службите да рушкат и да търсят? щом се ровичкат и в технитес реди и от време на време изваждат по някой бръкнал в кацата, зцначи са се попроменили малко нещата в живота ни? А и преди рекета се беше разпасъл, та сега МВР ги понаритаха и се поизчезнаха тия неща, което е добре. А ти по какво съдиш?

8

Коко

преди 13 години

Трябва да се създаде агенция която да следи ДАНС.Иначе няма начин да спрем престъпноста.

7

нут за 4

преди 13 години

Така е - достга съм глупав. Но съзнавам това и нямам претенции за величие. Виждам това, което се чува, вижда и усеща. А, какви са причините и дали е самозаблуда не зная? но тоя свят е сложен и всяко категорично да или не е твърде сложно. Затова приемам че истината ще излезе след време и според това как живея ще разбера дали съм сгрешил или не. А понеже общата политика се води от управляващите, то и моята частна политика ще зависи от техните решения. И понеже не познавам пряко политици, не зная.

6

красю белия

преди 13 години

парите развалят човека

5

до 2

преди 13 години

И по твойта герберска логика Бабуина е за разследване,защото и той бая бърка в кацата.

4

do 2

преди 13 години

зле си

3

НОВО %5

преди 13 години

И сега какво правим - ДАНС (нова) , новата агенция ще пази националната сигурност от агенцията за национална сигурност.

2

нут

преди 13 години

Нещо в тая държава взе отново да ми харесва. И то е, че се разследват дори колеги от различни служби и ведомства, ако са пипали където не им е разрешено по служба и закон. Май това, че гласувахме за ГЕРБ ще се окаже печеливо за нас? Е, бъдещето ще покаже но явно има доста положителни промени.

1

адвокат

преди 13 години

ТРЯБВА ДА СЕ РАЗСЛЕДВА КОЙ ПОЛИЦАЙ НЕ УЧАСТВУВА В КОРУПЦИЯ, ЗА ДА ИМА МНОГО МАЛКО ПРЕПИСКИ ЗА РАЗСЛЕДВАНЕ!!!!