439

за 448

преди 13 години

Тези, дето иЗкат са неграмотници, на които трябва да се забрани правото на глас...на първо време и достъпа на интернет, докато не покажат прилични знания по роден език.

438

Вотовете падат,

преди 13 години

падат о тнебето...а Бойко си го мести и кани хамстера да помага

437

Анонимен

преди 13 години

нужно е Бойко да се маха от властта

436

Илия

преди 13 години

Оставката на ГЕРБ изкат народа не другите, а народа

435

и

преди 13 години

да се махат ГЕРБ и туй то !!!!

434

sev

преди 13 години

Като чета,гледам червените драскачи пак са се размечтали :).Ако знаето още колко има Бойко да ви мачка! Ходете ,взимайте си наколенки и дерзайте.

433

Iwan

преди 13 години

Мутрата от Банкя може да си дрънка каквото иска, ама народа много добре знае кога колко му е била заплатата, кога колко работа е имал и кога с колко са му вдигали заплатата и вижда каква е хавата при неговото мутренско псевдо управление

432

Анонимен

преди 13 години

Айде още веднъж в прав текст: В доклада си предишния посланик на САЩ пише в прав текст за Бо. Бо. , че е откровен престъпник, с врзъки с престъпните групировки, който се е измъкнал и преминал през различни инстанции, за да се превърне в глава на правителството на БГ.Еми и това, ако не ви стига, не знам какво трябва да чуете!!!

431

Предсрочни избори!

преди 13 години

В действителност ГЕРБ, ББ и ЦвЦв нямат и 10% общо одобрение!Всичко останало са пропагандни приказки и платена предизборна обработка на населението!

430

Илия

преди 13 години

Няма как Бойко да не сдаде багажа , ако не корумпетата то народа ще го съкрати

429

и

преди 13 години

Ако депутатите несвалят ГЕРБ с вота, значи нищо не става от политиците и значи всички са корумпирани , като ГЕРБ

428

Анонимен

преди 13 години

тренирайте г-да депутати, защото в следващия парламент няма да участвате.

427

до Тренчев

преди 13 години

А каво ще кажете за Тренчев,който се е покрил срещу ББ Или доктора знае само да те хване за портфейла и да вика. КАШЛЯЙ

426

IVo_1

преди 13 години

Вижда се кой най-много страда от това че не е в нео кокала- БСП и ДПС . Ревнали са като девица за ...... Ама няма да им се усмихне щастието и 5 един след друг да пуснат ..... файда никаква видяхме и те колко струват и колко са крадливи . ИСкат единствено и само да са навласт за да им е добре на г*за и да им е топло. Топло може да им е и в Централен Софийски Затвор

425

до 425

преди 13 години

а бб не е ли бил член на бкп и си е подал оставката от мвр за да остане партиец, а н.младенов малкия танкист, а дянков непоглеждащ баща си защото е беден а майка му се жени за професор по ист.на ком., а танчев чиято майка има съвместни фирми с н.ананиева и боко нищо не му направи като фалшифицира държавен вестник, а лъжливата калинка наказаха ли я , а ц. цачева член на бкп, цецо крадецо син на шофьор на цк на бкп,а.... всички са от герб=бсп.майка им е една тодор живков

424

BG orel

преди 13 години

A sega da gi vidim rezantiite da li im stiska gioteneto tozi pat 4ao za vinagi prodaznici antibulgari zaedno s onija teroristi komunjagite za xoro i u gazo.

423

pachangel

преди 13 години

Докато Уорлик държи Борисов в правителството никой няма да го бутне а ако има такава опасност благодарностите от ЦРУ ще свършат работа.Абе у нас този стил аз на тебе ти на мене винаги е вършел работа.

422

Василев

преди 13 години

Бойко е непоклатим!Слон да му го натресе няма да мръдне и един милиметър,просто е железен,чупи четири тухли четворки с дебелата глава!

421

до 422

преди 13 години

Тъй както заминават ,тъй и ще се върнат,недейте рева,изнасяли са се Българите.Всичко се мени за дни вече в света.В един момент там на запад няма да ги искат вече и щат не щат ще се върнат.Много *** се изнесе,заедно със свестните.Първи са нашите *** навсякъде.

420

Анонимен

преди 13 години

Валят вотове срещу Борисов,а на есен като изберем президент ще завалят арести на комунисти ,като Румен Инкасаторчето,Румен Петков -дамаджанката,Гейнишевчето,Милен Велчевчето,Венци Върбановото,Иван Костовото и др. и др.и крадливи фесове,като Доаноглу.