345

blackradio

преди 13 години

Ако някой е чел Чудомир ще знае, че тези ни "характеристики" са от време оно. Просто с подходящи средства в днешно време се усилват. Колкото и да боли да го възприемете, чалгата си е така да се каже "разработка". И то свръхуспешна. Чрез медиите насаждана брутално и "вградена" в днешното поколение. Сигурно без "помощта" на медиите някой щеше да слуша чалга. Тук там в някоя селска кръчма може...

344

ценностната с-ма

преди 13 години

на младите е изградена върху парите ! Т.е. социолозите се опитват чрез това си "откритие" да откажат младите от тези ценности и да ги накарат да се примирят с лошия стандарт и мизерията !

343

муню

преди 13 години

жална ни майка ,тия ще ни гледат на старини......никакъв шанс

342

wolf

преди 13 години

Не е до политиката бе хора,тъпата чалга прави всичко,напълни се с простаци и селяни,и възпитайвайте децата си така както са ви възпитавали вашите родители.Аз съм на 33год. и съм благодарен за това как са ме възпитали родителите ми.Лошото е че и простаците и селяните правят деца,така ги и възпитават.

341

BRRRRR

преди 13 години

На всички,които много плюете по младите-вземете създайте по 1 дете,отгледайте го умно,добро,богато на духовни ценности и всичко ще е ОК! Защо все другите са криви,а пък "АЗ" съм най-правият?

340

наблюдател

преди 13 години

Гнусна статия писана от комунист агитатор манипулатор. На всеки е ясно че има сериозен упадък на ценности но начина по който е поднесена статията е отвратителен.

339

Анонимен

преди 13 години

Абе това проучване е пълен ***! Всички сме били на 20 години и на всички ни е пределно ясно, че тогава човек мисли по-съвсем различен начин. Същите тези 20 годишни, след 10 години вече ще мислят по съвсем различен начин.

338

селянин

преди 13 години

ЕЙ ТОВА НА СНИМКАТА СА СОФИЯНЦИТЕ!ВИНАГИ В ЧЕЛНОТО МЯСТО ПО ПРОСТОТИЯ

337

До 370

преди 13 години

Младите искат това, което ги учи обществото.

336

Анонимен

преди 13 години

Младите искат това, на което ги учат родителите им!

335

кореняк БЪЛГАРИН

преди 13 години

Хубава страна кофти хора и все по-кофти ще става с тази политика на ,нови, и стари управляващи,а те все същите ---от алчни по-алчни че и нагли.

334

Анонимен

преди 13 години

LOSERS

333

Анонимен

преди 13 години

Лъжете гадове! От много време думата духовни ценности не значи нищо както за наборите от 1913 г., така и за следващите...

332

Анонимен

преди 13 години

smiah - 20-godishen IT specialist ...edva li avtora si ima predstava kakvo e IT specialist

331

jasemi

преди 13 години

Някои като остареят и започват" тя днешната младеж не е като едно време",ами няма да е ние да не живеем като нашите баби,и децата ни няма да живеят като нас,толкова ли е трудно да се разбере,времената се променят,хората как да останат същите, ами и те се променят разбира се!

330

До 363

преди 13 години

Колко според теб трябва да взима един IT специалист? Колко са IT специалистите на 40 години в момента в България?

329

Един Българин

преди 13 години

И старите искаме пари и много от старите бихме предпочели работа за повече пари, понеже тук много от професиите и най-вече тези за високо образованите хора (вкл и компютърната) са силно подценени. Затова и компютърните специалисти са останали чалгари.

328

До 349

преди 13 години

Абе сухар кажи с какво си повече от мен? Каква е била предишната младеж? Какво е постигнала тя? Повечето от вашето поколение са мързеливи, невъзприемащи, вечно нацупени и сърдите на някого неудачници! Да не говорим, че днес корупцията се генерира главно от чиновници от твоето велико поколение с "висок" морал и ценности!

327

РФ

преди 13 години

Като чуя ваша Чалга! направо идва ме да се гръмна!

326

До 355

преди 13 години

Много мразя генералните заключения, те по правило се правят от хора с ограничени умствени възможност и това ги прави още по глупави и безмислени!