87

чудно е

преди 12 години

За какви кретении се използват парите на данъкоплатците...За няколкото днешни публикации срещу пушачите по медиите са платили колкото бюджета на една средна болница.Психологическата нагласа, че си нещо повече от другите, защото видиш ли имаш воля... е същата като на фолк-дивите, дето видиш ли имат цици.Ами имай си воля, дръж си я и и се радвай, защо трябва да се промиват мозъците на всички останали хора?!?

86

hp

преди 12 години

Има най- различни начини и мотивации за отказване .Най -силен според мен е момента в който човек се изплаши сам за собственото си здраве. Като казвам да се изплаши е да получи симптоми които организма ти подсказва че трябва да спреш/адска кашлица сутрин ,болки и тежест в гърдите ,сърцебиене след препушване ,задъхване и т.н.Коментара на 89 е също интересен :)

85

petkov

преди 12 години

nqmam namerenie da gi otkazvam.80% ot majkoto dostoinstvo na maja e imenno v cigarite.drugite 20% kade sa li?ami v gashtite

84

@

преди 12 години

бих отказал цигарите само за да се отърва от муфтаджиите.аман писна ми.Аз не пуша много ако не ме муфтят изкарвам 4-5 дена с дна кутия,но уви налага се да си купувам през ден два заради тях.:(

83

cskara

преди 12 години

Ей кратуни такива, не ви ли стига поскъпването на цигарите, какво още искате за да ги откажете или ви е кеф да си вадите по 5 кинта всеки ден за тия ***, и аз съм ги пушил и въобще да не чувам идиотизми, ама как сега ще си пия кафето къде ми е цигарката... ама как ще изляза да къркам къде ми е цигарката, пълни кретений и обяснения за хора със слаба воля... ако ще и целия да се налепиш от носа до краката в лепенки, ако ти сам не искаш, нека кой друг да спре да ти ги навира в устата....

82

Бате Ачо

преди 12 години

Най лесното нещо е да се откажат цигарите. Правил съм го хиляди пъти :)

81

Дидо

преди 12 години

Ели взимай си Табекс,от 20 дни съм на него,няма да сгрешиш-пробвай;;;че не е за хора с високо кръвно... сърцебиене ли причинява? ГЛУПОСТИ-няма сърцебиене

80

4

преди 12 години

До ELIТабекс не се препоръчва за хитертоници, повишава кръвното . Лично аз ходих първата седмица с постоянно зачервено лице и бучаща глава. Но върши работа. Разбира се той е спомагателно средство. Прави са тези, които казват, че на първо място е волята и мотивацията да спреш цигарите.

79

ELI

преди 12 години

do 81 Аз точно с тази книга ги спрях, но не издържах повече от месец... :S не зная вече какво да пробвам... а, воля нямам - това си ми е пределно ясно. Мъжа ми ги спря с инат :) ама аз явно и такова нямам...

78

P

преди 12 години

Не съм съгласен, че не трябва да имаш цигари... дори напротив, едно от основните правила е цигарите да ти бъдат в джоба в началото...по този начин знаеш, че можеш да запалиш във всеки един момент, но не го правиш защото ти така искаш... самочувствието и увереността също се засилват така... иначе най-лесното нещо е да си намериш цигара... когато са ти в джоба дори не мислиш толкова, че няма какво да пушиш...ест всичко е индивидуално... успех!

77

ч.сл.

преди 12 години

Отказването на пушенето минава през отказването на пиенето. Не се обезсърчавайте обаче, просто помнете че пушенето много пречи на пиенето.

76

:)

преди 12 години

do ELI тази книга за тази която е писана N74 работи на 100%Аз, жена ми, брат ми и неговата жена ги отказахме също с тази книга. От 2 кутии на ден ги спрях без никакъв проблем.

75

Ivan Grozni

преди 12 години

Аз ще ви кажа как - не пушете !

74

Анализатор

преди 12 години

Не ми ги обяснявайте тия начини и способи и методи!!! Единствения начин за отказване на цигари се нарича В О Л Я!!!! Аз лично след близо 15 години тровене успях да ги спра и заради пълното малоумие да вадя по 5 лева на ден, респективно по 140 -150 лева на месец за цигари ( това вече не е удоволствие от тях, това вече е чист мазохизъм) и сега хем имам по - пълен хладилник, хем и за детото има повече джобни!!!

73

bai ivan

преди 12 години

cigarite se otkazvat nai-lesno, samiqt az sym gi otkazval 7-8 pyti

72

ELI

преди 12 години

Само един път съм ги спирала досега (за около месец) с книгата на Алан Кар, но бързо изпаднах пак... Сега чакам да ми изпратят "Табекс" от БГ, но не знам дали да го пия, четох в коментарите, че някои беше писал, че не е за хора с високо кръвно... сърцебиене ли причинява?

71

didi

преди 12 години

Всеки може, само да иска! Аз пушех от 15 годишна. Сега съм на 31 и не пуша от 2 години.Изпушвах по 2 кутии на ден и после се обвинявах за това. А пък сега имам пари и си позволявам други удоволствия.Успех!!!

70

Бивш пушач

преди 12 години

Има една невероятна книга Не пуша вече на Алън Кар (успях да спра да пуша единствено с нея) струва колкото 3 кутии цигари и определено си струва човек да си я купи. За всичките 21 години тровене опитах всички методи, но това е еиднствения начин по който упдях да спра. Книгата не е вълшебна, но създава правилната психологическа нагласа за да откажеш цигарите абслютно безболезнено.Успех на всички.

69

Бивш пушач

преди 12 години

Нужно е убеждение, а не воля, за да се откажат цигарите. Познавам пушачи, които са волеви хора и са се преборили с доста неща в живота, но с отказването на цигарите удрят на камък. Когато си вътрешно убеден, че трябва да се разделиш с навика, успяваш лесно. Когато се разчита само на воля, а цигарите същевременно представляват за теб нещо любимо и желано, вероятността да не издържиш и да се поддадеш на изкушението е голяма. Аз успях от втория път, много исках да спра и ми беше сравнително лесно.

68

Анонимен

преди 12 години

До 40. Абсолютно същото се получи и при мен, не повярвах колко е лесно, даже обратното-сега се чудя как съм дърпал пушек, изглежда ми супер тъпотия.И да викажа, няма никаква зависимост освен в главата ви!