338

до 340

преди 13 години

Да гласуваш за синята идея е едно,а да гласуваш за одс и гаргамел е съвсем друга бира!Не смесвай нещата!:)))

337

Анонимен

преди 13 години

Към 340.Синята идея я видяхме,риба , рак и щука,и от синя стана кафява ако ме разбираш.

336

Д-р Лекува Герболеза

преди 13 години

Е не че ти си сведущ по въпроса г-н Борисов. Не че си сведущ, по който и да е въпрос!

335

по това се познават

преди 13 години

НОРМАЛНИТЕ ХОРА ГЛАСУВАТ ВИНАГИ ЗА СИНЯТА ИДЕЯ!

334

НФБ

преди 13 години

по принцип лично аз подкрепям искането за ПАКТ за финансова стабилност1 Държавата е катосемейството...трябва да се знае какво влиза и за какво ще се харчи с приоритет!Много хора сме с еднакви доходи но някои повече успяват от други в края на живота!За едни кафето и ресторанта са приоритет за други жилището за трети да развие някакъв бизнес съсскътаните пари...Така че Дянков е професионалист!Проблема е култовата личност негово величество Св.Дон боко Победоносец! и срастването на ИПОН с държавата!

333

Анонимен

преди 13 години

От къде ще знае кое е ляво и кое дясно.В школата в Симеоново учеше "елита" и като маршируваха по плаца на единя крак им връзваха сено, а на другия слама."Сено-слама,сено-слама".Ей така станаха "фелдшери" на науката,с дисертации кое е ляво,кое е дясно и как се изкарва средното с филия с мас".

332

НФБ

преди 13 години

МВР не рекетира , тя настоява за спонсорство и само ако откожеш, ще видиш другата страна на Герб/ИПОН.

331

НФБ

преди 13 години

мутрите превзеха и МВР от вътре!Разчиства се терена за новите послушковци!да ловят се полицаи свързани с мафиотски структури но това не са нашите момчета а на другия червен клан1борбата е безмилостно жестока за овладяване на всички канали за проституция дрога, митници1всичко под контрола на охранителната компания Герб!

330

Анонимен

преди 13 години

Не е срамно да си социалист, но като си такъв не лъжи, че си десен. Социалист не е в корелация с демократ - социалистът също е демократ. Може да е парадоксално, но при НДСВ и после при тройната коалиция нивото на демокрация у нас е било най-добро. ГЕРБ провеждат тоталитарна политика в някои моменти, а не демократична! Типичен пример е именно предложението визирано в горната статия. Едва след като дефинираме демокрацията ще можем да говорим за дясно /капитал/ и ляво /социално/.

329

Апостол Апостолов

преди 13 години

Е, той най- сетне откри Америка! Как може политици, назначени за такива от Луканов, да са десни?!

328

Жоро

преди 13 години

В случая дори няма значение дали някой е ляв или десен. Самият народ няма да разбере. А и тъмното минало на Костов и Борисов няма да стане по-розово.Въпросът е България да върви напред. Да си социалист не е срамно. Да си социалист в България е срамно. Същото се отнася и за "демократите".

327

Анонимен

преди 13 години

А за мен ГЕРБ не е партия въобще...

326

Анонимен

преди 13 години

"За Борисов.....". Напълно нормално за човек, който не може да отличи дясно от ляво.

325

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Основната мисъл, която сега терзае Костов и не му дава мира е:"Защо навремето не проявих повечко смелост, както Борисов сега, а се уплаших от комунистите и КГБ?"...Костов имаше златния шанс с всенародна подкрепа и доверие да извърши необходимите реформи... - страхът и алчността му попречиха...Дори сега, когато тежи на синята коалиция като воденичен камък не намира смелост да си отиде...

324

ZAX

преди 13 години

Не ги знам другите какви са, но знам само едно - Костов е черното проклятие на България. И цяла вечност няма да му стигне, за да си изкупи греховете. Но какво му пука на безбожник, като него.

323

Анонимен

преди 13 години

ало платените герберски манипулатори спрете за кафеена почивка! Колкото и да Ви плащат не сте роботи а личности!

322

от форума

преди 13 години

Алоо, платените драскачи на БКП, потрошихте си пръстите по клавиатурите за жълти стотинки. Не си напъвайте кратунките да измисляте кални дивотии - Борисов ще спечели изборите.

321

Анонимен

преди 13 години

Борисов провежда по-лява политика от тази на тройната коалиция, тъй че да не ми обяснява на мен кое е дясно. Аз предлагам да върнем и член 1 от Конституцията /така и така ще я променяме/. Само че БКП ще го сменим с ГЕРБ, или по-добре с Бойко Борисов май ...

320

Жоро

преди 13 години

Че ДСБ не са дясна партия - това е факт. Факт е обаче, че и ГЕРБ не са. И двете са креатури на БКП. Трябва да си много наивен за да вярваш в обратното.

319

НФБ

преди 13 години

Не бих могъл да бъда политическа *** и да се мятам днес за едни утре за други! Гласувал съм винаги за синята идея и няма да я предам и този път!Това е Европейския път на България! Това е бъдещето на младите и интелигентните!Не сме Северна Корея с нейния култ към личността!ГЕРБ=БКП!