108

С

преди 13 години

Не трябва да има вечерен час,просто всеки такъв изверг трябва ДА БЪДЕ ИЗМЪЧВАН И УБИТ

107

Българин

преди 13 години

По комунистическо време имахме вечерен час на теория, когато нямаше нужда от него, а сега...Съгласен съм, връщане на смъртното наказание, никаква милост за изверги и убийци и никакво "спазване на човешките им права" - заради тезата, че подобни *** имали човешки права, нормалните хора вече не могат спокойно да излязат на улицата.

106

бръм

преди 13 години

Крайно време е да се направи един референдум "ЗА смъртното наказание". Ако не се вземат крути и драстични мерки, *** като този ще си действат както си искат. 11 годишно детенце?? Боже, България заприличва на помийна яма.Горкото, горкото дете. Родителите да не чакат "правосъдие", ами да взимат брадвата и...

105

Boroka

преди 13 години

Работете и плащайте данъци за да могат *** цел живот да са на социални помощи,,,,, баси държавата

104

читател

преди 13 години

Май идва времето на ку-клукс-клан.Друго спасение - няма!!!

103

Анонимен

преди 13 години

Ако *** си плати на съда, както Ковачки и Масларова, ще го пуснат.

102

българин

преди 13 години

ех ***..ти,ама не си някъде да те вида така пред мен да говориш ами само в нет блъскаш простотии,кви години робство отново кви ***...радвай се на живота "bulgariaan kenef"...докато можеш!!!!!

101

Христев

преди 13 години

Само за протокола. Гара Калояново се намира на около 2км от село Калояново . Какво прави това дете там? Не че оправдавам ***.

100

Dimitrovv

преди 13 години

Хора хайде малко по-четливо и разбираемо пишете, че е ужас просто! "bulgariaan kenef" нито разбрах какво пишеш, нито смисъла на текста ти, по това личи как се отнасяш към живота си!

99

bulgariaan kenef

преди 13 години

4e kade pi6e 4e e *** be mama vi bai ganiovska.vie balgarite obi4ate pedofilstvoto.prosta nacio.ama o6te malko iztarpete i pak 6te ima 500godini robstvo.ama tozi pat cigansko

98

anonimna

преди 13 години

samo kastraciya,no ne himi4eska,a fizicheska........i rabota v uranovi mini dokato di6at.

97

Detektiff

преди 13 години

Nikakav arest. Da mu se varje "italianska primka" i da se zatvori v nyakoe ot izostavenite ukritiya na Grajdanska zashtita.Pochistvaneto sled tova shte svarshat plahovete koito gi obitavat.

96

Анонимен

преди 13 години

Липсата на отговорност спрямо родителите е ощетила безпомощно детето, важно пояснение е, че детето е живо, с времето е способно да преодолее лошите спомени в съзнанието си, въпреки, че ще има един етикет. Съвет към родителите е да пазят децата си не само от улицата, но и от манипулативният интернет, защото мрежата е главен портал за всичко.Тук можеш да контактуваш НА СЛЯПО с педофили, изнасилвачи, сутеньори, дилари, крадци, убиици, което е тяхна предпоставка! ..Надявам се да го открият!

95

klementa

преди 13 години

da dokart Lorena Bobit da go nakaje toq ***

94

Анонимен

преди 13 години

при арестуването му,да го убият

93

Анонимен

преди 13 години

Без да съм краен расист, забелязвам, че криминалната хроника е като летопис за възхода на *** етнос в България.

92

32

преди 13 години

ще го одера жив после сарце,бъбреци за донорство.като операцията без упойка

91

Анонимен

преди 13 години

11 год. в 10ч. вечерта ...пак и на гарата...е нямам думи...вече го ударихме на пълна анархия,пак после все някой друг ни е виновен,а ако се замислим ние сме тези ,които отговаряме за постъпките си и тези на децата ни...

90

Анонимен

преди 13 години

Вечерният час трябва да се спазва , но само той не е решение . Да не забравяме , че престъпления от този род стават и посред бял ден в паркове, подлези , на детски площадки и междублокови пространства .Причината е ,че престъпниците се чувстват недосегаеми и им се разминава.

89

20 годишна

преди 13 години

То е опасно за пълнолетните граждани да се разхождат вечер след 22 , какво остава за децата . Всичко това е заради неадекватните присъди . Ако ги кастрираха химически такива *** , вместо да им дават условни присъди , сега нямаше обикновените хора да са непрекъснато притеснени за сигурността на децата си.