253

само шест клетки

преди 13 години

Защо мозъкът на Цецо Апартаменто има само шест клетки? Правилно! Защото му трябва по една за всеки апартамент!

252

д-р

преди 13 години

Цветанов ще става "жалък доктор"

251

СССРейчо

преди 13 години

Цветан Цветанов - доктор по далаверите със спортните имоти !!!!!!Каква държава, на мафията, нали ??????

250

Doctor of Philosophy

преди 13 години

Към журналистите: Преди да пишете статия е желателно да се запознете с темата, за която пишете. Тогава текстовете ви ще бъдат по-коректни. Това, което сте написали още в първото изречение, не отговаря на заглавието. Доктор на науките не е "малък доктор". Второто означава PhD - Doctor of Philosophy, старото "кандидат на науките, а първото - Doctor of Science, доктор на науките. Та, какъв ще става ЦЦ?

249

атомен физик

преди 13 години

Демек ще става кандидат на физкултурните науки , хи-хи...цирк

248

гуньо

преди 13 години

Точно заради такива смешници и измислени доктаратури нито дипломите на университетите ни дипломи, нито "докторите" ни доктори. Пълно е с карикатури като този на снимката, не му стигат апартаментите ами иска и нещо да окачва на стените.

247

муспи

преди 13 години

Този *** трябва да бъде убит без да ме се обяснявя нищо! Това не е възмиздие, а дезинфекция.

246

Гери

преди 13 години

Страхотен пич - много го харесвам!

245

Анонимен

преди 13 години

Доктор по физкултурно изпотяване на Веско Маринов.

244

Анонимен

преди 13 години

Кой е този *** на снимката ?

243

YYYYYYY

преди 13 години

Тоя доктор на спортните съоръжение,е също като боко е доктор на пожарните маркучи.Скрийте се че сте смешни,и не казвайте на европейците че си купувате български дипломи невалидни в европа че ще ни се подиграват

242

Малък доктор

преди 13 години

Новината е обида за българската наука!

241

до 253

преди 13 години

По-важното е, че Цветанов за какъвто и да е доктор.

240

Анонимен

преди 13 години

К'во се е захили пича, все едно е яхъл боджака до сега.

239

kakvi sportni oryjia

преди 13 години

slusham si liubimite plo4i na tatko s led zeppelin i sam i capnal maikite i na malkite i na srednite i golemite tikvi, piponi i kratuni.a toia lilavia na snimkata ga stane doktor po perlovskata *** na par4eta ste pluvatsportno syorajenie e i gilotinata i satyra i spagata i pistoleta i strelite i pushkata i giuleto...na kvo shel da staa putkor toia pipona?

238

Седларов

преди 13 години

Апартамент, докторат, апартамент, докторат.... Гарантирано от ГЕРБ!

237

Мike

преди 13 години

Tъкмо се притесних че от 250 души на никого не му прави впечатление абсолютната грешка, че т.нар малък доктор и доктор на науките са две различни неща. Слава Богу, поне двама - 232 & 242 са отчели този факт.

236

UK

преди 13 години

ДО 249Българските комунисти най-много от всички са известни с генетично-паническата си реакция когато чуят думата Америка. Кухината в техните мозъци към Америка е огромна и тя не може да се запълни само с отворени граници или частно-собственическа икономика. Десетки години сталинска пропагандна бомбардировка на мозъците им е създала не само огромен вакуум, но и съответния рефлекс: за да живеят под надзора на Русия те е трябвало да пълзят, да се кланят и да слушкат, а ако не слушкат да премигват виновно. Това за тях отдавна е станало втора природа. При комунистите това е мазохистична практика. Затова най-хубаво си им е с руснаците с тях те плюскат водка, прегръщат се и се целуват непременно в устата и както големия пес надува перки когато види малкия да му се умилква, така и на малкия му става драго когато големия му каже: Курица не птица Болгария не за граница. Това съвсем не значи, че Русия ги обича. Напротив, напротив, те самите знаят че не ги обича, че Русия е студенокръвен сметкаджия и обирач, но въпреки това й се умилкват , защото ги е страх да се изправят пред света на двата си крака. И ето че пак стигнахме до там страх ги е, защото свободата и истината никога не са били част от речника им. От тия думи българските комунисти се плашат и затова предпочитат да правят нещата заднешки, потайно и страхливо. На това ги е научила безропотната им любов към Русия. На нея те са отдадени доброволно и за нея са готови да робуват доброволно. Затова и Америка ги плаши, защото не знаят как да гледат на свободата й. Плаши ги и факта, че не я познават, но от Русия са се научили да я мразят още преди да са я опознали. Кога например сте чули да кажат нещо за американската революция? Или чули ли сте за поне едно публично обсъждане на американската политика, отбелязване на дата или философстване за американския феномен, за идеологията и принципите му, за постиженията и недостатъците му?

235

ГЕРБ-доктори?

преди 13 години

Мирослав Найденов завършва ветеринарна медицина във Висшия институт по зоотехника и ветеринарна медицина, чиито наследник днес е Тракийски университет в Стара Загора. По време на следването е косомолски секретар в университета.

234

Изверг

преди 13 години

Толкова е грозен ,че ако влезе в затвора никой няма да иска да го плющи.