149

Анонимен

преди 13 години

Аз,пък ще си купя националния стадион и ще си направя голф игрище,като дойде Обамата да си цъкаме голф!

148

7

преди 13 години

НЕ ТОВА Е НОВАТА МОДА - НОВАТА МОДА Е ВЕТРО ГЕНЕРАТОРИТЕ И СОЛАРИТЕ НО ТАМ ИМА САМО ЕДИН ИГРАЧ НА ПАЗАРА И ТАМ НИКОИ НЯМА ПРАВО ДА ПИПА - АКО СЕ ЗАМИСЛИТЕ МНОГО МАЛКО ЩЕ СЕ СЕТИТЕ КОИ Е ТОИ.

147

Курдо Коленков

преди 13 години

E тези са много дърти бе ! Делян Пеевски - собственика на този умрял сайт (официално ***) започна на 22 години, все пак момчето е социалист и за миг изкупи 10на вестници, сайтове и телевизий, фирми фирмички и т.н. Малка подробност е, че майка му е бивша шефка на ТОТО-то, ама провериха я жената - всичко е законно !! В тази държава нищо не може да ме учуди, ако ще и АЕЦ-а да го купят легално и да направят вътре казино..

146

Неш

преди 13 години

Това ли е новата мода?

145

aio

преди 13 години

tova sa decata na Vladimir Petrov burgholiday vurl kostovist i bivsh na4alnik smqna v neftohima:)))

144

Охранител

преди 13 години

Аз на моя вече съм му избрал АЕЦ Белене...нищо, че е на тати двойкаджията...ще я построи, че и ще я експлоатира даже...и пенсията ми ще оправи, ако се пенсионирам де...и ще стане Голяааам доктор на атомните науки даже...може да изпере парите на цялата ГЕРБ и на цялата държава, че то честни пари в държавата не останаха...аз знам как да стане и ще му кажа...а вие? вземете и научете децата си, вместо да ги пращате от различни терминали в странство...това правят политиците ни...ние да не сме по-***

143

дизел

преди 13 години

то пък една сделка,слаба работа.едно време Пушкаров и Луджев продадоха една бензиностанция за 52мл.лв.Голяма трагедия е в момента ,живи да оплачеш тези деца,ама нека да се поблъскат да знат.

142

Анонимен

преди 13 години

Да живее управлението на ГЕРБ! Гледайте какви възможности предоставя на младите! ;)) Ей това младите тикви са голяма работа!

141

зевзек

преди 13 години

Младите, младите - те да са живи:))

140

Стар пръч

преди 13 години

Жалко,че подминах 30 ! Иначе можеше да купя 5-6 мола и Булгартабак.

139

Анонимен

преди 13 години

абе за 25 дни обраха 2 банкови трезора! Тия пари вътре - ей ги сега за кремиковци и за бензиностанциитте - явно, че много се краде в тая държава!

138

анонимен

преди 13 години

България, единствената страна в света не, където в държавата има мафия а мафията си има държава. Да ни е честито.

137

ico

преди 13 години

перем парите на мръсните *** естествено

136

Учуден

преди 13 години

Добре бе майка му стара,в нормалните държави дори нов автомобил,като си купуваш се гледа от къде са ти парите,платил ли си им данъци и т.н.Кога ще станем нормални и защо ЕС търпи такива явни далавери и преразпределения на активите на държавата?За пореден път се убеждавам,че държавата е няма...останала е само някаква територия наречена българия(малката буква не е печатна грешка).

135

Анонимен

преди 13 години

случаят е ясен някой сьдружник не вписан при раздьржавяването си пере така схемата давам ти шанс да печелиш аз сьм сьдружник на частна дума да речем след години искам да изплувам твой ред е да ми продадеш мойта печалба бьлгарина е цар в тия работи

134

БЪЛГАРСКИ БИЗНЕСМЕН

преди 13 години

МОЯТА ЩЕРКА днеска има бал -- средно завършва пиклата -- на тати сладураната. А от утре я пускам в Големия Бизнес, ще купува АЕЦ "Козлодуй". Време й е да направи големия удар -- вече е на 18.

133

КурКапан

преди 13 години

Няма какво да ги разследват - това са децата на Генералите от държавна сигурност, те са на 60-65 , а децата им на 30на години.

132

Анонимен

преди 13 години

Логично е че двамата трябва да бъдат разследвани ,за да стане ясно откъде идват тези пари и защо продавача ,който надявам се не е психично болен е продал толкова евтино стратегически обекти.

131

браво вааааа

преди 13 години

докато тъпоумниците палеха килимчета тати ви оправи нещата, ураааааа

130

до 135

преди 13 години

извинявай, наивен си ми леко. нищо лично.