600

EVROPA

преди 13 години

Както Биволъ вече писа, "циркът" на Атака се разиграва в ключови моменти, но е предвидим. Днешното съобщение от Москва, че Кремъл се безпокои от разполагане на ПРО на САЩ в България е част от този предвидим сценарий.През 2011 "циркът" организиран от Атака може да завърши с опасен етнически пожар ако властта и най-вече прокуратурата в лицето на Борис Велчев не пресече разпалването на етническа омраза организирано от Сидеров.

599

атаман

преди 13 години

643 Да за родените в България които се чустват българи като Наимова, например, има не само място но и се радвам че са ни сънародници,но тези пред джамията повечето бяха араби. То всеки знае че в София повечето мюсюлмани са араби : ливанци,палестинци,иракчани и др. Турци и помаци почти няма . Е ,защо трябва да сме толерантни с тези пришълци които не са толерантни с нас? Не сме ги канили тук.

598

filomena grimaldi

преди 13 години

vsi4ko na vsi4ko Volen Siderov ot samoto sazdavane na Ataka provokira edinstveno razceplenie i omraza vsq4eski s bolniqt si um v stranata. nemoze da se deistva taka zawoto tova e riskat za buntove i razmirizi v bg. da tova e Balgariq malka no ima mqsto za vseki rodil se v neq dobronameren grazdanin bez zna4enie proizhodat mu. v imeto na blagoto na naziqta ot vsi strani da se obidinim kakto ziveeli sme i predi.

597

Медии лизачи!

преди 13 години

АТАКА са гадни фашисти, ксенофоби, шовинисти и са вредни за страната!В такъв случай какви са ГЕРБ, които две години управляват страната с тяхната подкрепа?

596

смърт за атака!!!

преди 13 години

СМЪРТ НА ФАШИЗМА!!!СМЪРТ НА АТАКА!!!

595

Анонимен

преди 13 години

*** от АТАКА ядат тукати :))))))

594

Анонимен

преди 13 години

*** za rezanite i tehnite balgarski ibrici

593

Анонимен

преди 13 години

не искам манета в центъра на софия.ще гласувам за атака.

592

hachaturjan

преди 13 години

na men mi prilicha prilicha mi na aerobika ot detskata gradinaa ne na boj

591

Мамантос

преди 13 години

***, заслужавате си май *** и *** да ви управляват, и натягат, разбира се. Малоумия сбъркани, срам ме от вас!

590

до Усмивката

преди 13 години

Не целите, само приказките им са патриотични. Целта е една, и е доста прозаична.

589

Усмивката

преди 13 години

Целите на Атака са добри, патриотични и т.н., но методите за постигането им отвращават. Все едно да разбъркваш кацата с меда с черпака за изгребване на нужника.

588

Усмивката

преди 13 години

Питам: Какво се е случило на Волен Сидеров преди години в Турция, та така патологично мрази турците? Вероятно тогава може да е превъртял, та сега отключва девиантно поведение?! Сигурно голям зор е видял горкия? От добро не му е побеляла косата?

587

фактология

преди 13 години

Незнам защо, но парламентарните партии, медиите, политици, полтолози - ентелектуалци и ентелиегенти се обединяват срещу "Атака" и осъждат действията в петък! А народа, оня отрудения, простия, неграмотния неподбираш приятели и колеги по етност и вероизповедание се сплотява и расте ли, расте народното негодование към управниците! Какво ще стане на изборите? - въпрос занимаващ първите. Какво ще сложат на масата си утре? - тема на дискусия на вторите.

586

гюла

преди 13 години

Когато по националната турска телевизия тръгнат новини по български и във всеки по-голям град забият православни камбани,тогава говорете за махането на Атака.

585

Анонимен

преди 13 години

626, Кви бойци, али ...? :)))

584

Венелин

преди 13 години

Какво сте ми зацъкали минуси - жалки атакисчета?На видеото (от което е тази снимка) се вижда, че наперения атакист отнася тупаник от нискокалоричния фес! Вижте му само стойката - ***! Като не могат и да се бият, къде са тръгнали?!

583

Анонимен

преди 13 години

Снимаката е супер - две тикви се бият, сто ги гледат. А после милиони дискутират..

582

Анонимен

преди 13 години

От тази криворазбрана цивилизация печелят само турците и ДПС.За Доган тези псевдолиберални дискусии са добре дошли. А ако преследват Атака за тях и аз ще гласувам, защото ако Атака са религиозни, какви са ДПС?

581

аненербе

преди 13 години

Днес един Атакист ме вербуваше... обаче нещо неуспя :) *** беше- с промито съзнание