164

Класик

преди 13 години

Да върнат от просветното ведомство разказа Андрешко на Елин Пелин отново в учебниците! Там нагледно е показано кво ги правим такива лакоми народни хрантутници. Ама те нарочно го махнаха това произведение: може да го вземем за практически наръчник относно алчните ***, които смучат народната кръв!

163

галактика

преди 13 години

Не дочетох статията докрай - възмущението ми не издържа. В същото време хора не могат да погребат близките си заради ФИНАНСОВИ проблеми в съдебната медицина...

162

RRR

преди 13 години

Безсрамници и наглеци! Ако в нашата държава все още има закони и ред следва да се нареди тези търтеи да върнат парите веднага.

161

Анонимен

преди 13 години

Абе да бяха ми проверили и публикували отчетите, които са изпратени в Търговския регистър още на 28.06 МИНАЛАТА година - тогава нищо нямаше да кажа за премиите... И отказът, който получих за един отчет, беше редно да е ЯСНО мотивиран. А сега дори не мога да разбера какво не им харесва, че ми връщат отказ, за да го оправя! И не съм единствен - да бях само аз, да си раздават премии за ДОБРА работа, а то ТР на практика НЕ РАБОТИ.

160

ДЖАБА-ОРК

преди 13 години

Търговския регистър отдавна трябваше да бъде закрит и заменен с компютърна програма. Стотици мъртви бюрократи се хранят с държавни пари и създават загуба на време и нерви на фирми и самоусигуряващи лица .Търговския регистър е анархия и глупост абсолютно ненужна на никой здравомислещ.

159

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Това е морала на ГЕРБ!

158

The Fugitive

преди 13 години

Ахам,раздавайте беее...а така..стрижете,малко е!Само след няколко месеца мойте 600 лв месечно ще ги видите през крив макарон!После мухобойко да ми разправя,че щял да спира младите да не бягат.Ей мутро проста,с какво ше ги спреш.Не искам да живея в тая пумийна яма(държавата) но ще ми е мъчно за родината и приятели признавам.Паравя го заради децата си,да имат един добър шанс в живота.Ще измисля и как да не плащам данък за имота Ми.А ТЕЛК ..я...ВИЕ Ни принуждавате да го правим това!

157

Анонимен

преди 13 години

emi taka e,vie rabotnata klasa kvo iskate nemoga da razbera,na vas vi se polagat 250 leva na mesec i s tqh da se opravqte,LUKSA E ZA ELITAare marsh da miete vitrinite.

156

ОТ 137 ДО 151

преди 13 години

Да с кредити, точно така, но никоя банка не дава кредити ако нямаш добра заплата, което говори само по себе си, че тогава хората са взимали стабилни заплати и то редовно, а сега не могат да ги обслужват защото батко ни Бойко разказа играта на икономиката. То е близко до ума това което написах и си мисля, че пояснението беше излишно.

155

Анонимен

преди 13 години

Затова ще си пререгистрираме фирмите по 3 пъти в годината - такси и глоби !!! Това си е берекет!

154

Анонимен

преди 13 години

Гарантирано от Герб !

153

Марти

преди 13 години

"Парите са дадени въз основана две постановления на Министерския съвет - 66 от 1996 г. за кадрово осигуряване на някои дейности в бюджетните организации и 212 от 1993 г."Значи предишните били такива,били онакива,ама га е да пълним гушки,постановленията им вършат работа...Ех,Тикви,Тикви,пак гласувайте за Кратуна....

152

анонимен

преди 13 години

Винаги съм се чудела къде била хитринката със замразяванета на заплатите,а то какво било! За какво бе,работливке,взехте тези премии?Заради осъдените или за неосъдените?

151

стилист

преди 13 години

Тая пя леля не си боядиса косата толкова време *** ! Прилича на ексхумирана от семейната гробница. Да се погледне малко или някой да и каже там ! Нали уж имат имидж мейкъри бе !

150

Анонимен

преди 13 години

Бочко, кво чакаш? Или почвай пак с обясненията или хващай метлата.

149

НАГЛИ СА ДА!

преди 13 години

Тия в место да си режат от заплатите като за световно заради положението в което се намира "правосъдието" те се самонаграждават с държавни пари... тоест нашите пари аз подобно безочие не съм виждал!Не знам да има друго правосъдие в света което да се ползва с НУЛЕВО доверие на обикновените хора и 100% доверие от страна на престъпниците и мутрите...

148

Тази

преди 13 години

Дайте й една метла да язди на тази!

147

Хъ

преди 13 години

Това министерство е срам. Това е министерството на милиционерското управление на съдебната система, а министърът е министър-узаконител на рекета, подлостите и полицейската герберизация на правото. Министерство, което предлага да се отнема собственост извън закона и без присъда, и т.н.т. и т.н.т.....

146

Селчо

преди 13 години

Последното изречение не го разбрах -Парите са дадени въз основа на две постановления на Министерския съвет - 66 от 1996 г. за кадрово осигуряване на някои дейности в бюджетните организации и 212 от 1993 г. за организиране на денонощно дежурство за оповестяване при привеждане от мирно във военно положение, при стихийни бедствия и крупни производствени аварии.Значи са получили пари по силата на наредби от 1993-а и 1996-а година ?? Да ви ceрa на ГЕЙБ-а !

145

Nasko do 154

преди 13 години

Прав си Пич, нали е заради това Там, :))))Да се мотаят делата и в съда, не само в Прокуратурата , чийто говорител беше тази шушумига!Важното е да мачкат делата им, да мачкат и Фирмите, и как раздава тая - НАШИТЕ пари ???