113

помнещ

преди 13 години

Бойко, ти като ортодоксален комунист не вярваш в Бог. Аз, като ортодоксален християнин, вярвам! Предизборните ти и следизборни лъжи, както и тази гавра с българския народ няма да ти се размине. Ще си получиш заслуженото! Свише!

112

СИН

преди 13 години

Недей да се пениш - 3 пъти доведоха страната до фалит шумкарите -1960 , 1972 и 1989. Първите 2 пъти продадоха златния резерв на руснаците за да се спасят от фалит, третия път си спретнаха пленум - махнаха Тодор и станаха капиталисти. Туй социализЪма беше едно недоносче, ако се вЕвра на Първия ..............освен, ако не копаш нефт у двора и го продаваш е немислим

111

Анонимен

преди 13 години

Мутрата е най-голямия КЛОУН в българската политика(не че е политик - той си е страхлива мутра!

110

999999

преди 13 години

Тези от СДС,по татово време бяха ординарци в БКП,тоест поръченци,офицери за спец.поръчки,с една дума-***,борещи се за оглозган кокал.От измекярин по-лошо нема.То си и пролича, на наш гръб.

109

С БЕСЕПЕДАЛИ....

преди 13 години

...Е ИЗЛИШНО ДА СЕ СПОРИ!ТЕ СА НАЙ-ДОБРИТЕ ДУПЕДАВЦИ НА РУСИЯ!ЗА ТЯХ Е ГОРДОСТ ДА ГИ МУШКА РУСКА ***....ИЗВРАТЕНЯЦИ!ТАКОВА ИМ Е И ...МИСЛЕНЕТО !!!ИЗВРАТЕНО!ДОКАТО СА СИНИТЕ .....АЕЦ-БЕЛЕНЕ, НЯМА ДА ИМА......!ЗАПОМНЕТЕ ТОВА!

108

Анонимен

преди 13 години

Коя по добрата Империя Русия или САЩ или САЩ изби всички индианци , а народите на в Руската Империя след Разпада на СССР са си пак те , има ги. САЩ са сбирщаин от *** и *** от различни раси. Извърши геноцид на индианците. И размножи най-долната раса ***.

107

НАЗАД ЗА ДОБРО

преди 13 години

. Маи опорито вървим към еднопартиино управление . Да поздравим новият Тато . За краците *** при прасетата в Белене

106

Анонимен

преди 13 години

Аз не искам България да става Пишман и Дължи на Руснаците 1милярд евро неустойки. С тези пари вместо да плащаме Пишманлък по добре да си строим Белене.

105

до 105

преди 13 години

Това да не ти е мач бре безмозъчен?Мутра НЕ подкрепяме,защото е наклонена много на ляво...Сади си картоффффите и си трай по-добре!

104

до мразещите трашове

преди 13 години

Колкото до правителството 1997-2001, ще цитирам следното; когато Иван Костов стана министър-председател на Република България завари:1. Месечна инфлация 300%.2. Обезценена национална валута 3000 лева = 1 долар3. Валутен резерв на страната около 200 милиона долара, като при ниво 1,2 милиарда долара, Луканов обяви спиране на плащанията по външния дълг защото резерва е паднал под нивото на възможния минимум.4. Растяща безработица, достигаща да 16 % официално и над 25% реално заради неработещите, но нефалирани предприятия.5. Средна работна заплата 35 000 лв.=12 долара.6. Средна пенсия 18000 лв = 6 долара.7. Тотална изолация чрез Шенгенския списък заради високата корупция и престъпност в България по това време.8. Прекъснати връзки със светоните финансови институции МВФ и СБ.9. Дългове към външни кредитори над 13 милиарда долара.10. Пълен блокаж на държавата и разгул на бригадирското движение на мутрите. Власт на СИК, ВИС, ***, 777 и др. такива. Който не плащаше рекет, нямаше право на бизнес. От рекета бяха освободени само назначените от БКП/БСП бизнесмени.2.Какво остави след себе си Иван Костов? Ето какво:1. Месечна инфлация 0,2 % годишна 3%.2. Национална валута 2 лева = 1 долар.3. Валутен резерв 3,7 милиарда долара4. Ниво на безработица под 15% с тенденция към ускорено спадане, което стана през следващите години.5. Средна заплта 250 лв = 125 долара.6. Средна пинсия 130 лв = 65 долара.7. Премахване на Шенгенската изилация и свободно пътуване из Европа.8. Възстановени връзки със световните финансови институции МВФ и СБ, както и с Европейската банка. В резултат нарастнало доверие на външния свят към България и рязко увеличаване на външните инвестиции.9. Външен дълг на България- намален до 9,5 милиарда долара.10. Прогонване на мутрите от живота на народа и държавата. Започва възстановяване на държавността и повишаване на обществената дисциплина.Започна да има ред.Така че е добре да си спомните всичко това, да си дадете сметка, кой нямаше интерес от такова развитие на държавата и затова започна да ви пълни главите с измислените престъпления по време на управлението на ОДС

103

ПАМЕТ

преди 13 години

Преди две години МАВЪРА ОБЕЩА / НИЕ ЩЕ ПОДКРЕПИМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ И МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ БОИКО БОРИСОВ. Ето им обещанията . ДОЛНИ ЛЪЖЦИ И КРАДЦИ . НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ .

102

Анонимен

преди 13 години

Кой иска да не Строи да плати 1милярд неустойки на Руснаците. Има договор връщане на назад няма, отмятане нема. На това в Закона за Заемите и Договорите му Викат - Пишманлък.

101

до #101

преди 13 години

Някоя червена петолъчка ли ти е избила? Що ли? На зло куче - зъл прът!

100

Бот ви Боко

преди 13 години

Няма проблем няма да строим нищо . Неустоиките на РУСНАЦИТЕ ще ги платим по следната схема . Конфискация на имуществото на видните крадливи *** и ако не стигнат парите ви харизваме на руснаците за роби . СТАВА ЛИ ТАКА .Или народа да ви връща бакиите дето вие и другарите ви ги забъркаха нали сте от един дол дренки и си плюете във устите .

99

Спонги

преди 13 години

Леле колко простотия пълзи по форумите. Дано по-скоро се върнат сините на власт. При декларирано желание за още 500 000 емигранти едва ли. Емигрират умните и можещите. Тук останахме шепа можещи и лошия материал на Бойко.

98

щирлиц

преди 13 години

Пак ли изпълзяхте,сини недоразумения?По-голямо зло за България от вас няма.Дано ББ не ви задмине..

97

Пътник

преди 13 години

Сините унищожиха икономиката на България. Всичко започна с връщането на земята в реални граници после либерализация на банковия сектор и накрая една приватизация.

96

червен

преди 13 години

Момченца, това не е проблемът на българсното общество,макар че е важен. Но така сте вън от играта(за съжаление).

95

за бачкатора..

преди 13 години

От Турция , мъжки---техния го правят до Резово!/пак е руски и братски/Спокойно ,можема се включим с труд и пари....къв е проблема???!А и АЕЦ-Козолодуй има още много живот!Едно разширение ....и сме готови!

94

Анонимен

преди 13 години

Погледни кои българи работят за Росатом в момента и ще разбереш кой е за подписване с руснаците.