20

втвърдяващия се

преди 13 години

Аааа да Цветков е неразпознавайм в чужбина щото знае два западни езика за разлика от смешника от Банкя дето ни излага постояно дето и да отиде.

19

djankov

преди 13 години

не мрънкайте , сложих една разпознаваема черна муцунка .Европа обича *** , аз съм преценил.А и е много образован - все пак е завършил в Свищов.Има и житейски опит.

18

BG

преди 13 години

SAMO GERB!!! : ]

17

мда

преди 13 години

Ми неразпознавайм е човека в ЕС щото не ходи само командировки из чужбина да се шлянка.Пък Цуцьо,Боко,Дянкича и други знайни и незнайни палячовци на държавна издръжка не слизат от самолетите за сметка на българския народ разбира се.

16

ха ха ха

преди 13 години

Ся разбрахте ли що сме последни в ЕС.Щото един съмнителен финансист и един физкултурник назначават министрите в БГ през главата на един пожарникар.

15

Анонимен

преди 13 години

15 - "Прави сте че се зароди живот в България - въшките." - казала въшката!

14

ДО 13 и 11

преди 13 години

Прави сте че се зароди живот в България - въшките.

13

Анонимен

преди 13 години

Писмо до Васил Левски, написано от Таня - ученичка 11 клас Спи, Дяконе! Не се събуждай! Остани в незнайния си гроб! Добре си ти. От там не виждаш. . . съдбата на достойния ни род. Не виждаш майките, които днес не раждат. Стариците край кофите за смет. Бащите с джобовете празни, в ръцете с куфари и здравец за късмет. Децата ни са вече на изчезване. Селата мъртви. Пусти градове. Строим хотели, паркинги, гаражи. Край просяка минава Беемве. На пътя към Европа се продават в ръцете с кукли малките моми. Те детството си в сънища сънуват, стаена скръб в очите им гори. . . . Спи, Дяконе! Не се събуждай! Добре си там под тази черна пръст. Завиждам ти за туй, че не дочака мечтите си, разпънати на кръст.

12

Анонимен

преди 13 години

11 - Прави си! Добре че дойдоха ГЕРБ, че се зароди живот в България:)

11

Анонимен

преди 13 години

Ми дянков,че кой друг!?!? Май лъсна истината спрягана тези дни, че примиера е дянков, а не бокича.. (нарочно имената са изписани с малки букви). След още 2 години управление на този келпав кадър на МВФ и България ще стане американска!!! Но преди да се радвате,ще кажа, че не в хубавия смисъл.....

10

ДАЛИ СА ПРАВИ

преди 13 години

Май Борисов направи коалиция ГНОМ.Министър от ДПС,секретар от НДСВ,БСП,(познавам баща му,заедно сме били на фонтана.(ПЕТКОВ).БОКО,не лъжи хората , уплаши се.Хора не им се връзвайте на тези Престъпници.Да си направим собствени избори?

9

Анонимен

преди 13 години

За този гласува дори Румен Петков, защото били добри приятели с баща му още преди 1989 година:)) ГЕРБ ни предлагат младите лица на старите муцуни на БКП:) Не че е лошо, но вече да си кажем какво искаме:)

8

Анонимен

преди 13 години

6Боко не мисли да си ходи.Имало още много пара за крадене.Този удари всичкитемутри в земята.Маргини,Маджовци,Илиевци ряпа да ядат.Този рекетира цялата държава.Най-страхливия отиде най-напред с "материала".Справедлив ли е живота?Не и никога не е бил справедлив но е БАЛАНСИРАН.

7

бай Курти

преди 13 години

до 2-риЕми и тук, като и на улицата само убиваме време. Разликата е че на пътя народната полиция ме снима с камера, явно искат да ме викат на кастинг за актьор..

6

Анонимен

преди 13 години

Абе тази партия недоразумение - ГЕРБ, заедно с още по-голямото недоразумение Бойко *** а няма ли да им щтракне в малките мозъчета, че трябва да си ходят, ОСТАВКА!!!!

5

Каспичански

преди 13 години

Все друго щеше да бъде, ако е Нюйоркски, Вашингтонски, Берлински ...пък то някакъв си Московски.

4

PHANTOM MENACE

преди 13 години

А 2-РИ Е МНОГО ПРАВ ........

3

legion d'etrang

преди 13 години

като гледам този Европа си го позна на момента.....за останалите сме сигурни, че ги знаят.......Боко и компания са известни

2

...

преди 13 години

Ами ако продължавате да водите форумни войни,вместо да излезете на улицата няма и да си отиде..

1

бай Курти

преди 13 години

Абе тоя Дянков още ли не си е отишъл?!