137

Анонимен

преди 13 години

Веднага орден "Стара Планина"!

136

Анонимен

преди 13 години

Да ви кажа, четох на друго място, че мъжът живее с дъщерята на бабата, та не е много сигурно, че е крадец.

135

до 135 от ххх

преди 13 години

извинявам се за грешката

134

петрова

преди 13 години

Браво на тази смела баба!

133

variola

преди 13 години

Много мъжка постъпка от страна на тази възрастна жена, и това е вариант за справяне с непрестанните набези от страна на ромското и българско население, което се издържа работейки през ноща по чуждите къщи и лежейки през деня вкъщи.

132

Анонимен

преди 13 години

Ботевият възглас е актуален и днес"българска майка юнашка"

131

до 130

преди 13 години

"ДА МУ СЕ РЕЖАТ РЪЦЕТЕ(Симеоновите закони). "Крумови закони са това!!

130

Анонимен

преди 13 години

Само така бабо!

129

Анонимен

преди 13 години

Родителите ми са от въпросното село, още повече, че бабата живее в съседна на нашата вила и много добре я познавам. Тази жена цял живот нищо хубаво не е видяла - мъжът и умря преди 20 години, дъщеря и излезе пълен *** - пияница, имаше много свестен мъж в Петрич, но се разведоха, защото тая не спря да пие. Та този Георги е един от многото и "любовници", същият пияница. Не е никакъв ***, чист българин си е, в това село *** няма. Няма и полицай от 15 години.Оправдавам я напълно.

128

Старши съветник

преди 13 години

Всички баби да подготвят каните,че сега идат инкасаторите да отчитат топломери,водомери ,електромери...

127

странник

преди 13 години

за съжаление бабата няма да я наградят, а ако този крадец изгуби окото си ще бъде съдена най-малко за средна телесна или дори тежка телесна повреда...

126

ххх

преди 13 години

Само така МОЖЕ БИ ще се спре да се краде иначе няма спасение. Няма значение кои краде българин(че има и българи) или РОМ(те са в повечето случай) или ЯК бой ако е здрав човека или да се вземе някакъв закон например ДА МУ СЕ РЕЖАТ РЪЦЕТЕ(Симеоновите закони).

125

браво

преди 13 години

Тази баба да се награди и всички баби да вземат пример.В България в селата са останали само старци,живеят мизерно,а има и такива като този нехранимайко да напада такива хорица които едва дишат.Трябва по строги мерки да се вземат за тези разбойници.

124

силистра

преди 13 години

в едно силистренско село преди няколко години един крадец прескочил оградата на къщата и решил да ограби възрастните хора като влезе през прозореца.Пъхнал пръстите си да повдигне прозорчето на къщата,но бабата го усетила а в къщата си държала малка брадвичка и с нея с един замах му отсякла пръстите.Крадеца хукнал да бяга на на следващия ден го хванали в болницата в гр. Дулово.Това което го разказах е истина.

123

Анонимен

преди 13 години

Браво на жената,но според закона,регламентиращ "неизбежна самоотбрана" приет от безмозъчните ни депутати, при самозащита следва да използуваш методи и средства адекватни на тези с които е извършено нападението срещу теб.И сега адвоката на тоя *** сплескан ще пита :А къде е неговата кана със сода каустик?Ми той е бил от "Тимуровската селска команда" и е влязъл при бабата да и нацепи.....дървата.А кой *** искаше съда да съди и осъжда бандитите,като те са приели текстове,които ги защитават?

122

125

преди 13 години

ХАХАХАХА ЗНАЧИ ИМАШ ГОЛЯМ СКОТ ЗА МЪЖ ,МОИТЕ КРАКА НИКОГА НЕ МИРИШАТ И НЕ ЗНАМ КАКВО Е ТОВА ДА ТИ МИРИШАТ КРАКАТА....БЛАГОДАРЯ ЗА ВНИМАНИЕТО.

121

Анонимен

преди 13 години

Вие като прочетете "кана" и си мислите като за вода или напитка. Може да е стара кана дето си разтваря сода ,за да прави домашен ***. Аз си купувам редовно такъв. никакви ароматизирани *** не са в състояние да изперат чорапите на мъжа ми. :D

120

Браво!

преди 13 години

Браво на бабата! Това заслужават всички, проникнали без покана в чужда собственост, за да крадат и убиват! Явно това е изхода - всеки се спасява поединично. Колко възрастни хора загинаха по къщите си , нападнати от ***? Единствения изход и спасение е - въоръжаване и самоотбрана със всички възможни средства!

119

Анонимен

преди 13 години

Със сода каустик хората на село си правят домашен ***. Най-вероятно бабата затова я имала подръка. Добре, че е имала.

118

йги

преди 13 години

ОЗАПТЕТЕ ПОДИВЕЛИТЕ *** БЕ....СТИГА СТЕ СЕ КРИЛИ ЗА ДУМИЧКАТА РАСИЗЪМ...