140

Центр. нападател

преди 13 години

Хайде наштеее накъде ваштеее! Гербаджии бийте отдалече, вратаря им Станишев обича да му вкарват голове. Мачът наесен ще го спечелим с хеттрик, защото *** вече нямат сили даже да атакуват, да не говорим, че централния им нападател Вигенин също е ляв, абе всичките им играчи са леви и играят само от ляво.

139

Ivat inache...shut a

преди 13 години

Privikal gi e za da ..DAVAT...pari, kvo si mislite!!!!Koi ne dava i shut u guzo. ..davat nache..nema dalaverka.

138

Бай-бай БСП!

преди 13 години

*** ще видят наесен каква оценка ще им пише народа, тоя същия народ, който го окрадоха, както и турчин не го е крал. Без да воюваме, благодарение на крадливото управление през последните 20г. на БСП и сателитните й партии: СДС,ДПС,НДСВ от България изчезнаха над 100 млд. държавни активи и стигнахме до V национална катастрофа. Сега сме по-зле и от Сърбия, даже и от шиптърска Македония така, че червените да му мислят, щото едва ли ще минат 4 % бариера.

137

БСПар

преди 13 години

Най-добре си беше при БСП. Всеки си крадеше на воля. Другарския съд не ни съдеше. Полиция не ни ловеше. Построихме си палати за чудо и приказ, яхтички, скъпи колички и вътре нежни чуролички. Данъци плащахме до 200 лв., хората бедни и кво от това, държавата плащаше масрафа ни голям и кво от това- нас никога не ни е срам! Но дойде Боко-лошия и лошо през пръстите ни удари и сега сме като попарени твари.

136

JALKOT E, CHE

преди 13 години

JALKOT E,CHE NADEJDATA SE IZPEPELI IIZCJALO.ZA DA SE OTURVEM OT KRADCITE NA TROINATA KOALICIA,SEGA SI NANESOHME SUKRU6ITELEN UDAR S NAI-NEKADURNOTO I KORUMPIRANO PRAVITELSTVO NA4ELO S BORISOV, DQANKOV I CVETANOV. I AKO SME NAROD, DA SE VDIGNEM I SPREM TAZ TRIGLAVA LAMQ,TA TQ STANA PO-STRA6NA OT STARATA.TAKAVA BEDNOST, BEZHBERIE, HAOS V ZDRAVEOPAZVENE,OBRAZOVANIE,MALUK I SREDEN BIZNES, V SPORTA NE SME IMALI.VSI4KO SE RRAZPADA, OTIVAME KUM KATASTROFA, NO,,ZAMULCHI SURCE IDE HUBAVOTO VREME, KAZA BB

135

Анонимен

преди 13 години

БСП и хора свързани с тях, държат около 90% от националните активи на България: предприятия, фабрики, заводи, пристанища, банки, Пловдивския панаир, земи, селскостопанска техника, транспортни превози, автопаркове, хотели, резиденции, вестници. Голяма част от криминалния контингент, който им отчислява приходи от наркотрафик, проституция, митничари които работят за тях и техни фирми с които внасят стоки без обмитяване, производители на меса, вина, всякакви стоки от бита. Цялата тая армия е с/у ББ.

134

така е гот

преди 13 години

След голямото насира.е на тройната коалиция ,сега кой им изрива отпадаците ,...Бойко !За 20 г. натрупан *** ,колко ли години са нужни за да бъдат изчистени?

133

.....136

преди 13 години

Прав/а/ сте,чудя се защо ли не остави 3-ната коалиция да продължи още 4 г., за да ги видим до....края /сега в кризата /....?

132

Bob

преди 13 години

До Илиева,Како, народа и парлаента немогат да бъдат осъждани. Тоя казва Аз, тоест той поема отговорност. Като се питат кой е отговорен за това и кой е виновния ние знаем ... той си е казал АЗ. Твоите хора са свикнали, виновен е парламента, виновна е държавата и накрая никой не поема вината и така 20 години...Та ако размърдаш 2те мозъчни клетки ще разбереш че тези му думи са +++

131

Ф А К Т

преди 13 години

Избирането на Б.Борисов и на "партия" ГЕРБ е трагедия/катастрофа/ за България.

130

.

преди 13 години

Като в "Столичани в повече", всеки е отишъл с чантата и мерак да може да продължава да краде, готов на всичко. Никой не мисли за народа си.Няма справедливост, няма морал!!!!!!

129

Анонимен

преди 13 години

Абе Илиева, абе кри(зисна) наборке и ти си изгонена за некадърност от някъде и тебе не те искаме тук, но нагла като "ИСКАХТЕ *** НА ВИ ***"

128

Илиева

преди 13 години

Чудно как сега се сетихте, че Б.Борисов представлява национална опасност. Когато отиваше народа до избирателните урни защо не си припомни, че този същия Б.Борисов е МУТРА, произлизаща от тези противни прослойки с дебели вратове на прехода, от които изтръпвахме. Някакво същество, което има в речника си има няма 50-60 думи. По -важно е егото му. Защото над всички е АЗ и никой друг. Не народа, не парлаента, а ТОЙ т.с."АЗ"каквото каже. Ами както се казва - ИСКАХТЕ *** НА ВИ ***.

127

slavimirgenchev1953

преди 13 години

Ако другарят социалист Строс-Кан -бе посегнал без капка свянна камериерка в БГ,другарят Гоце Първанорден щеше да му даде.Но Строс-Кан й посегна в САЩ.А там нема ваш,нема наш....

126

доган

преди 13 години

СУПЕР СИ БОЙКО! МАЧКАЙ НАРЕД!

125

Анонимен

преди 13 години

Опозицията дайте поне един цитат на нормален човек. Дано всички тези дето цитирате да ви са в семействата!

124

Анонимен

преди 13 години

БСП е построена от лъжи,кражби,интриги,лагери на смъртта,агенти-терористи,мафиоти-ГОЦЕ,..има и още но не ми се занимава с крадльовци.

123

Анонимен

преди 13 години

bravo boiko

122

Анонимен

преди 13 години

Единствения човек,който трябва да се самохвърли на лъвовете е Бойко Борисов,защото това е един некадърник,един човек,който е демагог,който лъже непрекъснато народа,който няма интелектуален капацитет !

121

Анонимен

преди 13 години

Цветозар Томов,социолог:Борисов е популист и то отвратителен !