123

Анонимен

преди 13 години

Аз пък вече ще се кефя като гътнат полицай и когато събират парички за умрели заптиета при събиране на ректе няма да дам вече и стотинка! Кеф!

122

Анонимен

преди 13 години

Цецо кво стана с тъщата:)) Ами онази лудата дето тръгна да се бие с журналистите-терорист на село:)))

121

jo1

преди 13 години

Който стреля първи, се смее последен.

120

перверзно мислене

преди 13 години

Цецо Сресето е върхът на перверзното мислене!

119

БТК

преди 13 години

Ами да са ......

118

от Диляна до 111

преди 13 години

Благодаря Ви г-жо или г-не. Не зная какво работите, но много бих се радвала ако Вие сте в такива институции, като МВР и Прокуратура. Тъй като покрай проблема ни се срещах само с хора от тези инстанции и ми се струваше , че не съществува на това петънце от земното кълбо наречено България човек, който бързо и справедливо да отсъди случая ми, но се оказа че бъркам . Да сте живи и здрави . И е ясно , че ако всички и във всичко сме така наясно ще имаме и ДЪРЖАВА!

117

Кратун

преди 13 години

В САЩ полицията възстановява всички щети причинени на невинни граждани и то по пазарни цени, а не по измислени ценоразписи. Да видиш как се съобразяват къде разбиват врати или коли.....

116

87

преди 13 години

искам по някакъв начин преди да ми влязат в къщата да се легитимират, да покажат заповед някаква или квото и да е, и то преди да са ме пребили, както правят често случайно като сбъркат адрес примернои искам да знам кой ще ни пази от полицията всъщност ?а кажи като толкова много знаеш как да позная кой ми е влиза в къщата според теб ? разбиват ми вратата и влизат и ква файда после дори и да кажат едно "упс, сори, грешка" ?

115

Анонимен

преди 13 години

Никой не е бит и цветанов нямя 6 апартамента.Цветанов казва:"Ченгетата влезли без никакво предварително проучване!!!!"***,вие чували ли сте за прокурорска заповед за арест и обиск.На кого ги показахте като влязохте силом.Ако бяте звъннали на вратата като цивилизовани хора и ги бяхте предявили,какво щеше да стане,да стрелят сбазука срещу дървените ви глави ли?И защо тоя престъпник не е в затвора като сте имали СРС та и доказателства?Въздухари със значки.Комплексирани страхливци ходещи на групи

114

До 114

преди 13 години

Да, ама Цвъцко пак ще ви се изцвъка на червените кратуни на есен и ще бъде голям кеф!

113

Анонимен

преди 13 години

Мафия и правителство се сля!:) Цвъцко казва, че даден човек бил престъпник:)))) Пък аз мислех, че МВР не се отличава с особенна маса интелект:) За килограми съм чувал, ама за интелект:)

112

Анонимен

преди 13 години

Аз искам да съм ченге и да има възможността поне веднъж да пребия като куче някой такъв ***. Съгласен съм после да ме уволнят :) ...Но кефът ще е огромен.

111

нло

преди 13 години

ТЕ КАТО СЛЕДЯТ И ГИ ГЪРМЯТ ОСТАВАТ НЕВИННИ А ТОВА ИМ Е ЗА СУТРЕШНА ГИМНАСТИКА.ЗЛОУПОТРЕБА СЪС СРС ОТ МВР И ДС-ДАНС С ГОДИНИ ОСТАВАТ НЕВИННИ И ТО ПО РАЗПОРЕЖДАНЕ НА КОМИСИЯТА ПО НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ ПРЕМАХВАТ НЕУДОБНИТЕ ЗА ТЯХ.

110

До 104

преди 13 години

Диляна тук се говори за полицията като цяло, а такива случаи като твоя полицая не е полицай, а престъпник. Няма спор, че сред тях има и престъпници, но това са единични случаи и на такива трябва максимални наказания-от 20 нагоре. Да видим дали някой след това ще посмее да използва сл. униформа за да върши престъпления. Но пък в момента съда, съставен от хора на БСП и Гоце няма как да съдят правилно, защото и те са престъпници, след като съдействат на престъпниците и си делят откраднатите пари.

109

Пич

преди 13 години

Цветанов, Цветанов ... ако продължавате така да се огъвате пред червените *** и да клякате пред престъпниците, не очаквайте подкрепа от хората на следващите избори. Всички здраво мислещи хора знаят, че сте на прав път. Червената *** иска да провали правителството и България, за да може да продължи за грабежите. Продължавайте и с арестите, и с уволненията на държавните хрантутници, бой по подкупните лекари, бой по мързеливците в БАН. Това е правилния път!!!

108

Анонимен

преди 13 години

Да де, колкото почукаха и на вратата на Бен Ладен..

107

ДО 94

преди 13 години

Ако мислиш по този начин трябва друго.Първо разузнавателен самолет,после масирана бомбардировка.Човека може да си чисти Ядрените ракети.А в нормалните Държави Полицаите просто чукат на вратата.

106

Анонимен

преди 13 години

Това *** *** Тенчо е трябвало да го бият докато се ***...и да го пуснат. Нека после пак урежда рушвети и кражби..

105

eltimir2

преди 13 години

Бравос на др.домакин(вътр.министър)Продължавайте в същия дух да си гледате работата и Народа скоро ще ви бие дузпата.То бива наглост,ама чак такава?Тука чета ,че който пишел против герб бил от бсп,платени драскачи и т.н.Затова много от показните ви акций,не минават в съда.Стига се чак до Страсбург и Държавата плаща разноските и обезщетенията на обвинените несправедливо.А откъде се вземат тия пари-от народа.Докато съда не издаде присъда,че някой е престъпник,октопод и т.н.не пишете глупости.

104

da be

преди 13 години

Ченгетата не са били Тенчо ,.....а е трябвало !