32

валери

преди 13 години

ГЕРБ е като някой хит в чалгата. И това бодигарда го знае. Затова се е устремил кьм президенството на топло и спокойно място.

31

Луцифер

преди 13 години

Доган е такъв бегач,че няма време да отиде на работа.

30

Me

преди 13 години

Бе как пък тия които се опитват да променят нещо се оказват еднодневки, а тези на които единствената им идея е да властват и симулират дейност, се оказват вечни, подкрепяйко крадливото статукво.

29

дааааа,

преди 13 години

Както я караме ,ще избие на някъде ,възможно е да има и отцепвания на някои райони ...самостоятелни,дано не се стигне до там !

28

азе и тизе

преди 13 години

...27Очаквам,поне един пример ...?

27

така е

преди 13 години

---26Работата отива на ..комуни !Всеки който иска се обединява с няколко или повече хора и си правят комуна с техни закони и правила ....просто е !

26

Анонимен

преди 13 години

Алоо, тук нямаме нужда от фиромци провокатори! Това си е наш проблем и ние можем да си го обсъждаме! Македония си е тук!

25

До 23

преди 13 години

Това изобщо не е вярно! Повечето неща зависят от нас и нашите воля и недоволство!

24

Благоевград

преди 13 години

Не може вече да се живее в тази измислена държава България. Тука нема живот.Ние от Благоевградски окръг се отделяме от България и се присъединяваме към Македония. Призоваваме същото да го направят и Кюстендилски и Пернишни окръг. И без това Петрич, Гоце Делчев, Благоевград, Дупница, Кюстендил, Самоков, Перник, Радомир... всички сме си македонци.

23

Анонимен

преди 13 години

за тази етническа група мога да кажа само едно !не всички мюсулмани са терористи но всички терористи са мюсулмани !

22

.....22

преди 13 години

А ние не сме ли на същото дередже ,защо ние не попитаме ...НАШИТЕ УПРАВНИЦИ ?

21

да бе

преди 13 години

От нас нищо не зависи ,отново сме в...публиката!

20

Анонимен

преди 13 години

АКО ИМА УМНИ ХОРА ОТ ЕЛЕКТОРАТА НА ДОГАН,ЗАЩО НЕ ГО ПОПИТАТ СЛЕД КАТО НЕ ХОДИ НА РАБОТА КАК ПРЕЖИВЯВА И С КАКВИ СРЕДСТВА СЕ ИЗДЪРЖА ПРЕЗ ТОЗИ ПЕРИОД ОТ БЛИЗО 4 ГОДИНИ !?!?!!?АЗ ЛИЧНО НЕ БИХ ПОВЯРВАЛА НА НИТО ЕДНА ДУМА НА ТАКЪВ ЧОВЕК,КОЙТО САМО ИЗПОЛЗВА ВОТА НА ТАЗИ ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИЯ ,ЗАЩОТО ВИЖДАМЕ ЧЕ ТАМ ИМА ХОРА КОИТО ЖИВЕЯТ ВСЕ ОЩЕ КАТО ПРЕЗ 19 ВЕК. А ТОВА Е МНОГО ЖАЛКО ЗА ХОРАТА ,ЗАЩОТО СА ТРУДОЛЮБИВИ И СЕ ОПИТВАТ ДА ЖИВЕЯТ ПО ДОСТОЕН НАЧИН БЕЗ ДА КРЪДЪТ.

19

дааа,

преди 13 години

Колко е по-лесно ,да си раровим главите като щраусите ,все едно нищо не се случва .....?

18

Анонимен

преди 13 години

Ако електората на дуганя беше от нормални хора, а не от полуживотни щеше да пробяга отсечката до затвора само. Ама на, комунистите имат нужда от ДПС, за да им обират гласовете и не смеят да го пипнат

17

нали

преди 13 години

Бегачите сме ние ,напускащите БГ !А Доган бяга за .....ЗДРАВЕ !

16

Фердо

преди 13 години

Г-н Доган е като 20 годишния ни преход - алчен, крадлив, несправедлив и манипулиран! Колкото до това дали някой политик е бегач на дълги разстояния зависи от избирателите му. Дето се вика какъвто си го избереш такъв ще те оправя!

15

да бе

преди 13 години

Доган знае кога ,колко и до къде.. да натиска ,не е за подценяване !Може да се коалира с който си пожелае ,в момента ,а и преди електоратът му решава вотът в БГ ,засега е ...везната !

14

да бе

преди 13 години

ДПС са мъдри и ще си речат проблемите ,....а НАШИТЕ ,кой би ги решил ,като ние не правим ....нищо ?

13

Анонимен

преди 13 години

за жалост тоя фес е прав, ГЕРБ е поредения проект на ДСслед тях ще дойде Трактора като проект,а после кой знае...може би Вальо Златев ?!?всеки идва с нова партия,а политиката една и съща.в момента разлика между НДСВ-БСП-ГЕРБ няма!