183

анонимен

преди 13 години

А Народа уволнява Бойко Борисов. :)

182

сан. инспе

преди 13 години

Ало компира, защо не смениш Найден пердето той е най-некадърния ти в това министерство.Направи агенция по храните и в нея за хигиена на храненето отговарят ветеринари!.Това е върха на простотията. Не може иедин конски доктор да разбира от храната предназначена за хората . Тези витеринари имат място само и единствено при добива на продукти от животински произход.Е(((те ***;;;;та на цялата здравна система. Рапони некадърни.

181

Анонимен

преди 13 години

Предлагам на Борисов да назначи за министър някой от тазгодишните абитуренти.Ще го изчакаме да се изучи,после 10тина годинки да се докаже......Да ама ако Борисов управлява до 2020г.Ако не,значи просто си прави педизборни рокади за забавление на публиката.Я вижте как всички коментират смените а не очакваните повишения на ток,вода,газ и парно.

180

анонимен

преди 13 години

картоф подавай си оставката.не те искаме.крадец и фанатик болен.

179

inatut

преди 13 години

D0 175Така си е.. те вивеждат понятието "хитлеро-фашизъм" на което сигурно всеки историк оттатък балканите би се изсмял. А ако "като комунисти" са против хитлеро-фашизма, т.е срещу национасоциализма, трябва да са срешу себе си, щото нали и те са ЦОЦИАЛИСТИ.. Но естествено понятието се въвежда доста след побялбата на полша и общите немско-съветски паради..

178

нели

преди 13 години

А САМОЧИСТКА КОГА ЩЕ СИ ПРАВИШ, БОЙКО?

177

;)

преди 13 години

разликата между ББ и Господ:Господ не се мисли за Бойко Борисов :))))

176

уф

преди 13 години

някакви неистови напъни из форумите от разни герберчета тея дни :))))))колкото и да се пънете, "всенародната любов" към ББ извира отвсякъде, по улиците, по пазарите, по магазините, в автобусите, с минуси или не, тя работата ясна, само слепците не виждат

175

j

преди 13 години

Тия от ГЕРБ са пълна скъб Има татия , изказване на премиера /Тиква/ за промени, тези онисти от ГЕРБ пишат как Станишев.. как бащаму , как . Абе вие за две г. мнаправихте това което други за 20 неможаха другаря Димитров ви го е завещал, добре правете го , Ние понеже като *** ви избрахме ще го отнесем няма как. Това е то пожарникаря и неговия гном се развихриха за последно

174

Марк до169

преди 13 години

1. Комундрелите напълно бъркат понятията - фашизъм има само в Италия и той е детска игра в сравнение с национолсоциализмът в Германия!/ Комуноидите вероятно имат предвид , че са антинационарсоциалисти!/2. Обаче дори и антинацисти не са, защото когато в Бг навлиза армията на фелдмаршал Лист /за да удари Гърция/ през 1940 г. нито един комуноид даже не се изплюва с/у хитлеристите! Защото тогава Сталин и Хитлер са съюзници!Всъщност комуноидите винаги са изпълнявали външни поръчки /на СССР/антибг

173

кроко

преди 13 години

Генерално Европейско Разделяне на *** (ГЕРБ)

172

ДО 165

преди 13 години

В БЪЛГАРИЯ НОРМАЛНО ЖИВЕЯТ 160 000 , А ОСТАНАЛИТЕ 7 400 000 ДА ДУХАТ СУПАТА - ТОВА Е ПОЛИТИКАТА БОЙКО БОРИСОВ !

171

Анонимен

преди 13 години

само ГЕРБ! хип хип..Ураааааааааааа!

170

Легионер 5-ти легион

преди 13 години

АВЕ БОРИСОВ! АВЕ ЦЕЗАРЕ!. Ние честните и почтени граждани на Република България те поздравяваме!

169

Марк

преди 13 години

Истинате е , че на ББ му трябва министър на транспорта, който да не сизира Комисията по конкуренцията за картел на пазара на горивата/нали Златев на Лукойл му е пръв приятел/!А Тр.Трайков, да внимава, защото ако много се опъва за Белене той е следващия!

168

inatut

преди 13 години

Най-яко е с антифашизмът на комунистите...Единствената партия от профашистки тип в България е Звено с лидер Кимон Георгиев..Същия онзи, който оглавява ОФ и остава министър в комунистическа България...

167

кроко

преди 13 години

Ум царува, ум робува, УМ ПАТКИ ПАСЕ.........!!!!!!!!!!!

166

inatut

преди 13 години

Комунистическата ***, чака с нетърпение снимки на бойко в ком.днес.ком.бг за да започне сполучливо да пуска жлъч и зараза.. О *** комунистическа, защо говорите за "народа", когато вие не сте от него, а живеете с окрадените от вашите деди пари и носите манталитета на вашите дядовци, разбивали селските мандри, крали кашкавал, крали дарения от църкви и пр, дядовци благополучно люшкали се на солни пазар с посоката на вятъра..

165

АЛА БАЛА

преди 13 години

Според Тиквата министъра на земеделието се справял добре,. но видете ли зам.министъра ще бъде сменен!А Найденов такива ги натвори,като Ст.планина,хляб България,кремвиршите,и всичко останало,че чак кокошките му се смеят!Главата,главата,рибата се вмирисва от главата!

164

ДЕГРАДАЦИЯ

преди 13 години

БОКО СЪСИПА НАРОДА ОТ МИЗЕРИЯ.....160-хил, ЗА ГЕРГЬОВДЕН ЗАМИНАЛИ ЗА ГЪРЦИЯ ...НА ПРЕХРАНА !!!!!ПЪЛНА , МИЗЕРИЯ....!ВМЕСТО ДА БЪДАТ ...ОШУШКАНИ В НАШИТЕ КУРОРТИ ---ПРЕДПОЧЕЛИ БЕДНАТА ГЪРЦИЯ!НАПРАВО ....УЖАС!!!!!!!!!!!!!!!!!