125

vlady

преди 13 години

Като разбира Хитлер да повтори подвизите му от младини - да боядиса някоя и друга ограда и/или фасада. Хитлер се е прославил точно като бояджия на младини - виж легендарния филм за френската съпротива "Ало, Ало".

124

Анонимен

преди 13 години

Важното е къде е Германия сега и къде е СССР сега? 50г.след войната съветите ги нарекоха по целият свят "Империята на злото".

123

Ники

преди 13 години

В предвид случващото се в наши дни бих искал да кажа че.... ХИТЛЕР БЕШЕ ПРАВ !!!

122

крос

преди 13 години

Само *** може да смята Хитлер за луд.Причината за Втората световна война НЕ Е Хитлер и все повече хора го осъзнават.

121

Lindt und Speungli

преди 13 години

Всички нацисти сте болни! Осъзнайте се.

120

Бай Григор

преди 13 години

Абе и аз му съчувствам и от време на време ми се прокрадва съжаление ,що не спечелил!

119

Анонимен

преди 13 години

Колко неонацистчета с жълто около устата са се пръкнали, мани, мани

118

Wehrmaht

преди 13 години

Хитлер е ефрейтор откраднал генералски ботуши, въобразил си, че е велик пълководец. Натикал Паулус в капан, оттам и обрата. Провалил целият план Барбарароса и въобще войната.

117

ХИТЛЕР Е ВЕЛИК...

преди 13 години

....а вие сте жалки подобия на хора, от "СОЦ-РЕАЛНОСТТА "!ГЕРМАНИЯ ,БЕШЕ НА ПРАГА НА СВЕТОВНИЯ РЕД-----СЕГА Е ЯЛОВА ,ЛЕВИЧАРСКА И КОМУНИСТИЧЕСКА АНАРХИЯ!ТОВА НЕ ВОДИ ДО НИЩО ДОБРО!ХАЙЛ ХИТЛЕР!ДОЙЧЛАНД ЮБЕР АЛЕС ИН ДЕР ВЕЛТ!ТЕ ДОКАЗАХА ,ЧЕ СА ИНТЕЛЕКТА НА СВЕТА!!!!

116

Василев

преди 13 години

Що не си направите труда да проверите от достоверни източници в навечерието на войната колко евреи са живеели в Германия и Европа?

115

До някой си и 115

преди 13 години

Нито Хитлер е бил ***, нито Сталин. Но със сигурност Сталин е бил многократно по-жесток.По-лошият е спечелил войната. Злото е победило. Хитлер застава начело на Германия в момент, когато е незаслужено унизена - това ражда жестокост.Но много пожестоките са победили и поробили половин европа.Със сигурност 115 и 120 са ***, както сами се наричат.

114

Василев

преди 13 години

Хитлер е единственият човек в историята, който се е опълчил на Сатаната и неговите слуги- евреи,комунисти, алчни капиталисти и банкери!Сега човечеството щеше да живее в хармония, ако Хитлер беше смазал червеите, които отровиха земята с изкуствени финансови кризи,войни всяка година и екологични катастрофи!Да живее!

113

някой

преди 13 години

До: номер 115Искам съвсем обективно да кажа какво мисля от това което научих досега.Хитлер в никакъв случай не е бил ***. Иначе нямаше да успее да направи това, което направи.А за това дали е *** смятам, че *** е много слаба дума.Бил е нещо много, ама много по-лошо от ***. Донякъде си го обяснявам с факта че е бил опасно луд. Луд и умен. Нещо като Ханибал Лектър докопал се до властта. Доказателство за това е негова братовчедка - изпратена според неговите закони в лагер за луди.

112

Петьо-Еврей

преди 13 години

ако хитлер беше спечелил воината то всички българи щтяха да са роби на немците или хоро втори сорт. хитлер беше в съюс с българия само защото българският цар беше от немски произход. обаче това не беше запланирано хитлер не можеше да спечели воината планът беше друг.))))))

111

БОТЕВ ПЛОВДИВ

преди 13 години

Какъвто Хитлер такъв е и Сталин.Впрочем до 22юни 1941г единственият човек на когото Сталин е имал доверие е именно Хитлер.За разлика от националсоциалиста,комуниста избива собствения си народ.Комунизма е еврейски експеримент пробван върху анархичен народ.Не случайно ръководителите на ВОСР са евреи,а геният на злото Марк е финансиран от Ротшилд.Заради Хитлер Чърчил,Айзенхауер и Труман създават това гнездо на оси -Израел.Дано никога вече света да не преживява тези зарази.

110

Анонимен

преди 13 години

Единственото по-голямо зло от фашизма, това е комунизмът! Сталин е избил повече руснаци, отколкото са загинали във войната. Отделно останалите другари в соц. лагера избиха маса народ от собственото си население. Понякога си мисля, че ако Хитлер беше спечелил, Европа щеше да е много по-развита, отколкото е сега. Но дали е така... само един Бог знае...

109

муспи

преди 13 години

Хитлер не е избил толкова руснаци във война, колкото евреите избиха за 20 години демокрация. Ако не можете да погледнете чак до Русия, вижте какво стана в България - за 20 години намаляхме с една трета.

108

Анонимен

преди 13 години

Хитлер е бил *** с комплекси, а също и ***. Сталин също е бил ***, но не е бил *** и е използвал Хитлер за лични цели. И двамата са масови убийци, дано горят в ада.

107

yaro do 113

преди 13 години

приятел,май не четеш какво съм написал-аз въобще не защитавам комунистите и Сталин,даже напротив ,това също е безбожен режим,убил милиони хора,и затова и така изведнъж рухна комунизма,както рухва всичко което е против Бог...не мога да ви разбера аз говоря като вярващ християнин според това което пише в Библията и в което вярвам,а вие ме изкарвате комунист..???не съм ...

106

до yaro

преди 13 години

Абе , какъв е този Стокхолмски синдром у някои хора ? Тези ,които ни майчицата мила разкатаха ги любим ,така ли ? Тези , които ни бяха приятели ,само защото не победиха в една справедлива за тях(и нас) война са изчадия ? Лагерите на Хитлер са лошите , лагерите на Сталин са курорт , така ли ? В Германия на Хитлер всичко е частна собственост , в СССР на Ленин/Сталин -всичко е окрадено ,тоест държавно , е видяхме резултата и кой крив и кой прав !