43

стефчо

преди 13 години

Поредната некадърница от ГЕРБ!

42

1

преди 13 години

колко си нещастен на снимката, боко вземи наѝпосле освободи и себе си ,та да се отървем и ние от теб , че ни омръзна от твоите магистрали.

41

Анонимен

преди 13 години

Евалата Боко!Мачкай ***! Бат'Боко я отнесе като прасе тиква...или като куцо пиле домат!

40

georgi-arm.oficer

преди 13 години

rjdko protivna zena ,dokato se 'bore6e za spravedlivo"otnemane na otpuskite ot rabotnicite,taj fufle6ta gospoza si gy6nala 31000 lv. Kade e Borisov ,mul4i ,kakto vinagi!!!OSTAVKA,OSTAVKA!!!!!!!!

39

признайте си

преди 13 години

колкото и да сменяте резултати какжито е имало при тройната коалиция няма да постигните

38

Анонимен

преди 13 години

ostavka

37

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ - пълна некомпетентност!ОСТАВКА!

36

даааа

преди 13 години

Аз верно тая хич не я долюбвам *** изпълненията на тиквуна са просто неповторими.Идат ся избори,пари нема и народа требе да се залъже с нещо.Пък и в партията са се появили по-активни спонсори и требе да се поосвободят длъжности за протежетата и любовниците им.

35

pipi

преди 13 години

Приятели,чули ли сте трънската приказка:Не могу да га гледам,та и аз вече ББ не могу да га гледам и не могу, и да га траем!

34

Анонимен

преди 13 години

Тая само за физиономия не трябва да я назначават никъде!Да не говорим, че си взе 30 000 лева за неизползван отпуск, а с тънкото си гласче размахваше пръст на хората и им обясняваше колко лошо било това!Най-некадърното и лицемерно дърто същество!

33

пурко

преди 13 години

Като няма хляб Борисов залъгва народа със зрелища и празни приказки

32

pege

преди 13 години

Аман от нагли *** Тая тетка одавна е изперкала ама *** и е лаком

31

ЯБА ДАБА

преди 13 години

ЕГА ТИ ПРОСТАТА ФИЗИОНОМИЯ И ПРОСТОТИИТЕ Й!

30

до избирател

преди 13 години

тая червена бабка е на работа от времето на Жан Виденов,по всяка вероятност е участвала в източването на 6 милиарда ДДСтакива кадри нямат място там.

29

Щофьора

преди 13 години

Този като го видя на снимка и ми става лошо. Що не каже на цяла България защо се натиска да строи магистрали. Има сигурно над 100 камиона взети на лизинг.Е нали трябва да им се избиват парите....

28

айде нашите

преди 13 години

16-ти, какво говориш бе човек? Намекваш за увеличение на данъците за богатите!!! Леле! Че те у нас богатите - крадците на България - се охраняват и хранят като свещени крави. Нали заради тях се въведе плоският данък - бедните да компенсират това, което трябва да влиза (и влизаше) в бюджета от богаташите, ако данъкът беше по размер на доходите. Елементарно, Уотсън! Давай на нашите! Ние сме страната на неограничените възможности - по време на криза - НОВИ 400 милионери. Как става, а?

27

Е, туй-то

преди 13 години

К'во стаа бе, вЕрно ли е? Е, не подхожда Христина на "елита". Не краде, показва жалост към ненужната част от населението - пенсионерите в разрез с терминатора-муфтаджия от Боянските ливади що живее в държавна вила без да плаща наем, а в забравения от Бога и от софийските градски и районни кметове "Надежда", пазарува в обикновените квартални магазинчета, държи се човешки - усмихва се, говори и с циганчетата, благонамерена и благодушна - не отговаря на длъжностната характеристика на свластодерите.

26

izotzadze

преди 13 години

това беше до Българин, ама не ми го отчете нещо

25

izotzadze

преди 13 години

колко трябва да си изтрещял и да падаш от Марс, за да напишеш такава простотия? Имаш ли и 1 гънка или просто си нямаш мозък?

24

избирател

преди 13 години

Поредната партийна чистка.Някой нов гербераст ще седне на началническото място и ще смени по веригата всички неудобни с верни съпартийци. А приходи няма откъде да дойдат с това тъпо управление.