75

gogo

преди 13 години

Колкото и да псуваме Кадафи,едно обаче не може да му се отрече,че направи Либия държава,ако не беше той сиг. още щяха да бъдат племена,но само това :) ,най гадното в случая е че собствения му народ го напада,за какво нз........

74

умник

преди 13 години

до 72 Кое точно им е по-развито на Сърбия ,ходил ли си скоро там? Не може да стоиш на село и да изказваш мнение чул недочул.

73

НАТО

преди 13 години

73 Не е правил атентати ли ? А самолета над Британия? Не е убивал невинни ли? Или си супер не информиран или си луд.

72

Анонимен

преди 13 години

Кадафи ще остане в сърцата не само на милиони хора в Либия, но и на милиони хора по света. За разлика от натовските убийци и Алкайда, той не направи нито един атентант, не убиваше невинни жертви.

71

анонимен

преди 13 години

погледнете сърбия имаха воина не са в нато не са в ес а са по-развити от нас

70

Анонимен

преди 13 години

бе,не те е потърсило НАТО...

69

анонимен

преди 13 години

момчета погледнете кадафи как деиства срещу агресора така и ние всички трябва да се сплотим и да се оттарвем от това американо-европеиско робство

68

vitalius

преди 13 години

До 68Стига си разправял глупости, *** нещастен. Васил Левски се е бил за същите ценности които *** като тебе отричат - чиста и свята република със персонална свобода, човешки права и право на самоопределение. Левски е бил против царе и тирани.

67

Анонимен

преди 13 години

Абе,п...и заспали,не четохте ли,че ТЪПИТЕ от Америка искат да премахнем Васил Левски от ИСТОРИЯТА ни?????Докога ще СПИМ????Русофобите,нещо да кажете??ПРОСТАЦИ!! и Русия не е ИСКАЛА нещо такова от нас!Да се отречем от НАЦИОНАЛНИТЕ си ГЕРОИ!! ЖАЛКИ сме!

66

vitalius

преди 13 години

До 65С удоволствие бих отишъл в държава където САЩ успешно са изнесли демокрация като : Япония, Германия или Южна Корея.

65

иванов

преди 13 години

Колегите с -ра 45 и 52 са казали всичко. Но *** време и вече е време и на тезиразбойници "демократи" някой де им стъпи на шията и ги озапти.И този някой набира сили и вече е на придните позиции на борбата за истинска демокрация, за свобода и хляб за всички

64

Някъв от България

преди 13 години

До 47Що не отидеш в някоя държава кадето УСА са изнасяли демокрация. Например Ирак или Афганистан? Отивай в Ирак и тогава ми говори за США.Америка граби от целия свят затова изглеждат богати!

63

Ристо Мотористо

преди 13 години

...вчера го видях Кадафи на Женският параз да купува домати, никой няма да се сети къде е... :))))...ще отиде при Хуго Чавес или при Кастро и край, няма да ги намери никой никога...

62

кроко

преди 13 години

48 Каква америка ,какъв американски феномен бе ***???сша освен да лъже и да краде зе никъв *** не става! Даже откраднахте името на един цял континетнт! Защото, ако не знеш Чили също е в америка ***!!!

61

кроко

преди 13 години

Демократите могат само да му ядат *** на полковника!

60

вип

преди 13 години

Тоя се е скрил на"кучето в аспуха",димек в некоя болница,джамия или училище,за да не го гръмнат,само да не се намери някой куриер,като при осама и туко виж му пуснали кучета-убийци и тогава ще има Сбогом Гринго или Пращай Григорий,егати и чалмата не могли били да го намерят смехххххх...

59

дд

преди 13 години

Ако Европа иска да спре започналия североафрикански наплив от бежанци трябва незабавно да завърши мисията Кадафи и да форсира смяната на режима с цел да спре имиграционния наплив от юг.В противен случай ще трябва да приемат хора които за нищо не стават. А арабите а като *** отвориш ли вратата за един ще те натиснат сто и един.

58

пипи

преди 13 години

А, с какво кадафи е прегрешил пред българите, че искате смъртта му? Делото в Либия на медицинските сестри си е едно от малкото неща, които са ни прецаквали. Но то и Ватикана нарече Сергей Антонов убиец, а се оказа невинен? Но вие не вряскате срещу Ватикана, ЦРУ, готови сте да се надупите пред тях, а ревете срещу Кадафи? Ако е грешен да си плати! Но, с какво и дали е така? Където са се намесили кралската корона, франкски управляващи, американски тайнис лужби и массонски организации, там е ад.

57

Анонимен

преди 13 години

Tо кога видиш ,че цял свят се мьчи да те претрепе,а пред очите ти избиват синове и внуци -- еи така започваш да говориш , на тоя края му е ясен....

56

Анонимен

преди 13 години

То и Садам и Осама така казваха ама им видяха сметката.До 54 държава няма пич отдавна. Държавата е абдикирала от всичко и от всеки там къде се е намесила трева не расте.