91

Анонимен

преди 13 години

Аре да стачкуваме ефективно против АЕЦ! Да спрем да ползваме електричество за 7 дни! Ще го направите ли? Или ще хабите АЕЦ- а за да изразявате тъпизми пред компа..и да плюете..за нищо не ставате

90

Анонимен

преди 13 години

Е кво пък, не са ли си виновни японците? Изобщо не е трябвало да започват да строят ядрени централи, на първо място.

89

Истината

преди 13 години

До днес бг.Къде прочетохте Боко да казва Аз ще оправя атомната енергия на Япония ??? Къде е коментирал това моля ви кажете ми.Единствено е казал,че ако са били задействали някакви системи нямало да стане това какво общо има със заглавието на статията моля ви кажете ми ???Значи пак се обеждавам,че сте една несериозна и целувате *** на БСП-ДПС.

88

Ivan Grozni

преди 13 години

Д*ба тия некадърни японци... Тикво остави ни нас - *** и оправи тях....

87

Нов

преди 13 години

До 73,Абе ти бавен ли си къф си? С кой ще се коалират БСП? Или те ще избият рибата със 70% на зиборите?!?! Разбирам че мозъчната ти клетка неможе да обработи толкоз информация но задай си въпроса с кой... Или това не те интересува, ти си като съдебната система. Завода не бил негов, бил на тъста на бълдъзата те нямат нищо общо. Или тая къща не е негова той е под наем, ама няма значение че е на сина му.

86

Гуд дей, мешърс

преди 13 години

Боко, Тиквата, Рапона, Винету...има ли друг с толкова партизански имена :)))Нема ден без рязане на лента.....,този човек е облъчен и му е необходима спешна хоспитализация !!!!!!!!!!!!!!!!!!!Япония - вземи го, той е доктор-инженер-генерал, ще Ви построи нови централи и най-после ще ви научи да правите компютри ! Ние тук, толкоз интелект не можем да понесем :)))

85

Анонимен

преди 13 години

За отбелязване е че реакторите в Япония са американски. Това ни чака ако позволим американците да експериментират в Козлодуй. И само приказки, никой нито ще затвори, нито ще реконструира блоковете си. Скоро всичко ще бе забравено или просто ще бъде забранено да се пише и коментира.

84

Боб

преди 13 години

До 81,Много си прав. Но пък ние си викаме да ама по-малкото лошо. Как е възможно винаги теа дет са на власт да са най-лошите а тези дет се борят за власта да са по-малкото зло. И какъв е този избор дет ни води винги, да избираме между 2 лоши.Разбирам да се излъжеш един път, 2 пъти но на нас това ще ни е 4-5 път. А пък тези от опозицата даже ни карат да излезем да свалим правителството, за да избереме по малкото зло. Смеххх

83

Една_от_БГ

преди 13 години

За този няма ли психиатрии.

82

DO 65

преди 13 години

TOCHNO 19 GEIA SME TUK I NE NI VIKAI HLEBARKI

81

Азъ

преди 13 години

Хвала!Ке опрай на японците магистралите,че нещо мноо са прави!

80

ренде

преди 13 години

Споко бре! Тиквата, ей сега ще седне и ще напише нови физически закони, за да стане ядрената енергетика безопасна !

79

Проста нация

преди 13 години

До 73. Ами това те чака бе ***, не си ли научи урока на прехода, ако падне това правителство простия народ отново отива и отново пуска за другарите от БСП и оттам отново и отново идват турците да те изнасилват в ***!!!

78

Бичкия

преди 13 години

Странджа? Странджа? Ти си, ти си ББ! Нали?Признай си моля те.

77

анонимен

преди 13 години

е роди се и по-*** от живков.да ни е жив и здрав и за радост на бедния и ошушкан от самия него народ.долу герб

76

нуклеари

преди 13 години

Направо сме случили на премиер.Човека разбира от земеделие до космически технологии,ама всичко дет се вика.

75

Справедлив

преди 13 години

До 70. Не си много прав така да обиждаш, но донякъде те подкрепям да няма във властта турци, ***, строене на джамии и т.н.

74

Мила родна картинка

преди 13 години

...Кучетата лаят, а керванът си върви!...

73

до странджата

преди 13 години

странджа бегай да се включиш в гей клуба на дянков цецо и ....

72

анонимен

преди 13 години

ама много е *** този боко направо ме кефи как излага българия