73

Анонимен

преди 13 години

Не, но и този е същият ***.

72

До Кърджали

преди 13 години

Пишеш много ,много неподготвен-никакви пари не са откраднати ,тъй като не са платени, защото още предното провителство е отказало да ги плати тия обезщетения.Пък и дори да са били платени парите щяха да ги получат хората ,на които им взеха земите по поречието на реката ,а не кмета.Така ,че няма обвинение за взети пари ,а за даване на завишена отценка ,която обаче е изготвена не от кмета от лицензирана комисия.Дано ти се изясни мъглата в главата.

71

Блондинка

преди 13 години

Този Азис певеца ли е?

70

Швейк

преди 13 години

Тук вече самия *** се включи в далаверата с минусите. АДМИНА на канала за преглед на аспуха === веднага!!

69

ДПС в Сибир

преди 13 години

В обвинителния акт се твърди, че през периода от 23 януари до 19 юни 2009 г. Азис като длъжностно лице изпратил писма до министерство на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ) относно цената на имот от 15.966 кв.м, собственост на Устра холдинг".Чрез тези писма Хасан Азис се опитал да заблуди министъра на регионалното развитие и благоустройството Асен Гагаузов и финансовия му колега Пламен Орешарски, че цената на имота възлиза на 8 940 960 лева, след като действителната цена е 846 200 лева.

68

BBB

преди 13 години

Добре де погледнете му физиономията ... гръмнете го да не се мъчи.... таз блага душица ... да иде при девиците....

67

ДПС в Сибир

преди 13 години

Цъкаш ли минуси турчино, цъкаш ли? Цъкаш. Като си неспособен да напишеш и 1 буква в защита на ИСЛЯМОКОМУНИСТИЧЕСКИЯ КРАДЕЦ ХАСАН АЗИС, само минуси ти остава да цъкаш!

66

Анонимен

преди 13 години

Само като се прочете какво е обвинението и е ясно ,че после пак съдът ще е виновен-кмета само пуска заповед за избор на лицензирана комисия, която да направи отценката и я предоставя по-нагоре.Така ,че кмета не прави и не предоставя лъжливи отценки на имоти.Така ,че никакъв заек няма да изскочи от тая трънка.А Хасан Азис пак ще го изберат с около 90% и на тия избори

65

Швейк

преди 13 години

Тук коментаторите са пропуснали да закусят и да си прочетат сутришната преса и са леко неподготвени. ДПС не играе кючек в огледалото. Кметчето са го натиснали алените другари да им отвори кацата с меда. Хайде моля меда и маслото на филията и четете в-е-с-т-н-и-ц-и.

64

ДПС в Сибир

преди 13 години

И 100 минуса да нацъкате под коментара ми, Хасан Азис пак си остава КРАДЕЦ, а вие пак си оставате промити мозъци, неспособни да мислят самостоятелно и на които им се казва от имама за кого да гласуват!

63

Кърджали

преди 13 години

Добре де, Хасан Азис казва, че това дело е на политическа основа? И да е така каква е разликата? Все си ги е откраднал тези пари. И какво? - оплаква се, че го съдят. Тоз *** няма и капка съвест

62

ДПС в Сибир

преди 13 години

То на вас ДПС и за *** да ви кажат да гласувате, вие ще си я изберете. А и имамът допринесе много за преизбирането на Хасан Азис, особено с предизборната кампания, която държеше по време на петъчната молитва в джамиите. Какви ги разправяше? Не беше ли нещо от сорта че "Аллах ще накаже всеки, който не гласува за ДПС!"?

61

Han Asparuh

преди 13 години

Kmeta si ni e jelezen!!!!shtom e iskaral 2 mandata i 3-ti shte e toi!!!!

60

ДПС в Сибир

преди 13 години

Я ислямо-комунистите как взеха "отношение" цъкайки минуси за турския поп Шабан. Кефи ли ви тоя поп? Като ви кефи, правете си го имам, той и без това има ценз за това - завършил е училището за бавноразвиващи в Хасково.

59

crus

преди 13 години

аз прочитайки заглавието реших ,че Азис щел да се пази от феновете с охрана....после като зачетох статия ....ми никаква връзка не видях със заглавието ??? затъпявам ли или кво ....

58

Анонимен

преди 13 години

Който иска да разбере истината да напише във vbox-aОтец Петър Гарена - гавра с християнството

57

Анонимен

преди 13 години

А бе... администраторите, па вие сте много убави.Веднага разкарахте истината.... защо ли?

56

ДПС в Сибир

преди 13 години

Турския поп Шабан е тотален ***. Първо покани Ердоган в осквернената си "църква" и му направи подарък за хиляди евро (купен с парите на миряните). После покани Сергей Станишев във същата "църква" и по време на литургия се обърна към него "Г-н. Станишев, Вие сте пич!"А сега и това! Изхвърлете лудите партийни мекерета от БПЦ!

55

Анонимен

преди 13 години

Вие които слагате минуси, поне погледнете първото видео, което съм постнал... и тогава да видя, колко платени мекерета има

54

ДПС в Сибир

преди 13 години

ДПС щяло да дава Хасан Азис като курбан на ГЕРБ, че да не съдят Нихат *** и още една камара ДПСарски министри за злоупотреби. А Касим Дал в момента гради структури, които ще бутнат ДПС от позициите им!