175

Петар

преди 13 години

То за сивата икономика е добре да я има но да има и малко сиво в главите ви

174

с

преди 13 години

Майййкоооо,какви ги говори този ***?От къде толкожа наглост....лелелеел думи нямам!

173

Анонимен

преди 13 години

Па ако си харчат сивите пари в БГ, начи си участват в БВП, не ли?

172

вили

преди 13 години

Не схващате ли хора , че това изявление е инфантилно?? Как така едни ще спазват правилата, ще плащат данъци, осигуровки и пр., а други айде мани ги и те имат принос за БВП. Боже какво доживях да чуя от устата на БГ-министър. Не е за вярване. Тия гербери са полудели.

171

ее,бива ли ?

преди 13 години

Насадих картофи ,а те не поникват ...?

170

само питам ?

преди 13 години

Това означава ли ,че освен кризата то и преходът продължава ?

169

хехе

преди 13 години

ЮЮЮЮЮЮЮЕЕЕЕ ОБЩЕСТВЕНО БЕСИЛО

168

Анонимен

преди 13 години

Прав е човека - сивата можеш да я изсветлиш, като липсва е страшно.

167

176

преди 13 години

До 178- Ти си гениален! Успял си да разбереш, че "за разбиране се иска сиво вещество". Благодаря, че научих нещо полезно от теб!

166

M

преди 13 години

а сивите държавни служители много сивота създават бюджетните пари и сивите държавни служители,много по-вече от контрабанди и наркотици взети заедно. И ще бъде от сиво по-сиво сивото ни бъдеще.А знамето ще бъде ГЕРБ на сив фон или кон.

165

Iwan

преди 13 години

Не знам дали е по-добре сива икономика пред никаква икономика, но след това изказване мисля, че ще сме по-добре без правителство отколкото с правителство на мутрата :)

164

Една_от_БГ

преди 13 години

Аз да гласувам за циркаджийската улична клика от Герб Холиууд Ентъртейнмънт ООД? Момче, явно никога не си ме чел...Не знам, кой от 2-*** ни е неудачник, но 1 от нас не знае как се скланя прилагателното "обикновен" ... и това не съм аз. :)

163

Анонимен

преди 13 години

176Престани с това "да разбирам".Ти НИЩО НЕ РАЗБИРАШ!За разбиране се иска сиво вещество каквото ти определено НЯМАШ.В Бг електората е доста смотан.Имаше и изследване по темата.Четели ама НЕ РАЗБИРАЛИ прочетеното.Тъпака няма как да разбере.

162

Анонимен

преди 13 години

172Ти си БРУТАЛНО *** тиква!ФАКТ.Мога да се обзаложа че си гласувала за гербавите.А иначе си една обикновенна неудачничка.

161

stamen

преди 13 години

Значи да разбираме, че да се вършат закононарушения е нещо нормално и държавата също трябва да го приеме за нещо нормално? Да разбираме също, че държавата не е в състояние, или не иска да направи нищо за предотвратяване на едно престъпление, така ли? Тогава за какво е властта?

160

pi4a

преди 13 години

Е това ако не е излагация не знам. Така е Трайков, ама не можеш да го кажеш толкова официално, ти си министър от екип с претенции че няма да има нищо сиво и скрито покрито, екип, който е няма умствената способност да обясни светлосивото и тъмно сивото. Чакат ни отново спрени фондове заради подобни бастуни! Толкова *** министри накуп няма и за 20 години заеви. Бока, Бока само фишек си ти!

159

Крум

преди 13 години

Министърът припомни, че миналата седмица парламентът е приел Закона за изменение и допълнение на Закона за ограничаване на административното регулиране."Той въведе принципа на мълчаливото съгласие при всички административни режими. Ако трябва да се регистрирате за нещо и си подадете документите, а администрацията не ви е отговорила в срок, това значи, че е съгласна", поясни министър Трайков.ЛЪЖА - ВЪПРОСНИЯТ ЗАКОН НЯМА ПРОМЯНА ОТ ДВ. бр.77 от 1 Октомври 2010г.

158

Анонимен

преди 13 години

оффффф и малко ли са 25-30%??? я го сметнете колко милиони са,ааааа ама фирмичките са ваши нали и на другите с които "се карате" за парлама АБЕ ГЕРБЕРИ вие наясно ли сте,че доверието,което ви се даде го профукахте ТОТАЛНО аз наистина не разбирам кой би гласувал за вас вече,абе за никой няма да гласувам но и за вас не СЕГА ДОГАН И ДА КАЖЕ"от мен зависи всичко"ХОРАТА НЯМА ДА ВИ ПОДКРЕПЯТ МАСОВО И ТАЯ МАНТРА УМРЯ.Вие герберите ще я бетонирате БСП на власт!*** или....чуждоработници

157

Една_от_БГ

преди 13 години

Брутално изказване! Скоро ще ни успокояват, че е по-добре хората по улиците да се е_ат, крадат и убиват, отколкото да няма хора по улиците.

156

Шопски

преди 13 години

Икономиката е прозрачна тогава ,щом на хората им излиза по евтино да плащат данъци отколкото да не ги плащат.Ако не си платиш тока знаеш ли какво ще ти се случи ?Ще го изключим и то за дълго и то с малка сладка глобичка .