51

да бе

преди 13 години

Да ,ама не !От къде се знае броят на фирмите в сивата икономика ,като други данни сочат ----70 % ,е ....кой лъже ?Аз не съм !

50

Смешко

преди 13 години

Недей така. Борисов е редовен работодател - плащач. ;-)

49

Сивчо

преди 13 години

И има близо 2 000 000 здравно неосигурени.

48

ha-ha haaaaaaaaaa

преди 13 години

SIVATA IKONOMIKA Q DARJAT SINITE I 4ERVENITE BOKLUCI.TO4NO ZA TOVA IM E NEUDOBNO PRAVITELSTVOTO KOETO GI KARA DA IZLQZAT NA SVETLO.BOIKO I SIMEONOV 6TE VI OPRAVQT.

47

гадове

преди 13 години

Работодатели!!!!!!!!! няма такива в България,90 % са измамници,не плащат данаци и заплати.

46

!?!?!

преди 13 години

Уважението между държавата и нейните граждани е взаимен процес!в Германия хората попълват в данъчната си декларация и сумите от бакшиш, ако получават. Но знаят, че държавата се грижи за тях и децата им и не им приватизира професионалните фондове........к`во да си говорим повече...

45

тиквата

преди 13 години

Едно ще ви кажа братушки, в тази територия наречена България, някои хора ще си поемат глътка чист въздух и ще въздишат с облекчение, едва тогава когато виждат пред очите си само разруха, гробища и черни животни(роми)! Рано или късно ще я заличат тази територия няма начин! Който не вярва нека прочете коментара ми я след 10 я след 15 годинки! Хубав ден на всички *** в тази държава!

44

до 40

преди 13 години

ОЩЕ, ОЩЕ ,ОЩЕ ,ОЩЕ,ДОКАТО ОСТАНЕШ....ГОЛ!

43

до 123

преди 13 години

Има данъци, които не могат да се избегнат и си ги плащаме като попове. Резултат от това няма, вече са ти посочили винетките и акциза в горивата - къде са ни пътищата? Не можем да избягаме и от ДДС, акцизите върху всичко се увеличиха, и тях си ги плащаме като попве и какво? Нещо да се е променило? Объркал си кое е телето и кое кравата, колега. Всеки платен лев данък е добре дошъл в джоба на някой народен изедник.

42

Анонимен

преди 13 години

Нека да има сива икономика! Аз също раборя в нея, за нищо на света няма да дам на държавата!

41

НЕЕЕ,

преди 13 години

Глупости ,...нали Вальо Танов "КАЗА",че икономиката е подскочила ,скок ,скок ,скок !

40

37

преди 13 години

а досега като съм бил коректен с държавата какво ? на нея не й пука аз дали съм здрав или не, разглежда ме само като дойна краватя не е коректна, не аз, който съм си плащал съвестно досега данъци и всякакви такси и осигуровки

39

ахахахах

преди 13 години

#37 по принцип си прав но реално погледнато не си защото живеем в ***

38

държавата

преди 13 години

в последните 2 години направи единственото, което не се прави обикновено в такива кризи- повиши данъците и митата, повиши разбера на осигуровките, оряза социалната дейност, източи здравноосигурителната система, после нека се чудят що растяла сивата зона, ще расте естествено, на народа му се налага да преживее и тая държава... и да оцелява въпреки нея

37

123

преди 13 години

до 24: Ако разсъждаваме така НИКОГА положението няма да се подобри! Щом не искаме да си плащаме данъците и да бъдем коректни, то никой няма да бъде коректен и с нас. затова казах, че проблема е в народопсихологията (бай'***). Точно когато сме зле трябва да бъдем коректни спрямо държавата, за да може след време да получим това, за което сме си платили данъците. Не разбирате ли, че това е последователността: не може телето да роди крава!

36

Анонимен

преди 13 години

Е тва е вече няма да плащам е*ал съм му мамата писна ми от кожодери

35

Анонимен

преди 13 години

dddНезабравяй ***, мушенници на дребно, далавераджии, крадци, измамници, мързели, простаци ...

34

хахахха

преди 13 години

хора защо плащате данъци?

33

хахахха

преди 13 години

хора защо плащате данъци?

32

Анонимен

преди 13 години

Дано сивата стигне 99%! Че народа малко да се види в живот..